Vardagslyx!

Så kan man ju kalla det :) Eller.. JAG kallar det så just nu, känns så! Direkt när jag kom hem från skolan idag for jag och pappa och pantade massor massor av burkar och tomflaskor. Blev säkert minst 200kr, fatta att det är mycket burkar då ;) haha.. Sen skulle vi handla. Och innan vi rullade in på själva ICAmaxi så köpta pappa en korv åt oss var som vi smaskade på. Sen strosade vi runt där inne och handlade.

Vi köpta massor av chips, godis och sånt där onyttigt ;) Och när vi väl stod i kassan frågade han om jag ville ha en glass. Så då bjöd han på en glass och vi satte oss i bilen och mumsade i oss dem medans vi pratade om bilar -le- När vi var färdiga rullade vi hem och grillade fint kött, gjorde god sås och åt vitlökskroketter till :) Mycket trevligt.

Varit en skön hemmakväll i kväll :) Är trött efter skolveckan och det är toppen att bara få vara här hemma och softa i lugn och ro. Hoppas alla ni andra haft en skön fredag ni också :)

Överlevde förintelsen

När jag väl suttit i skolan till 12.00 och roat mig med lite av varje så fick jag veta att en av de som överlevde förintelsen hade en föreläsning på Lärkan 12.30. Så jag, Emil och några andra bestämde sig för att gå dit (väldigt många andra eftersom aulan var full) ;)

Kommer tyvärr inte ihåg vad mannen hette(?), men han föddes 1920. Han berättade från sig själv vad han upplevt. Han hade grymt tur, han var bland de första som fick fara till ett koncentrationsläger och innan det drog igång riktigt på riktigt så fixade hans syster ut honom där ifrån. Han var inne i 4 veckor. Det låter som ingenting, men det måste ha känts som en evighet. Alla hans syskon dog i lägren, hans pappa var redan död och han nämnde inte sin mamma?

Det kändes väldigt overkligt att höra hur de blev behandlade. Vetskapen om att det är sant är lite obehagligt. Men jag tycker det är väldigt intresant, det är bland det enda i historia som jag är intreserad av. Jag vill så gärna fara till Auschwitz - Birkenau bara för att få en större bild av hur det egentligen var. Jag tror att det är en väldigt jobbig resa. De jag känner som varit där har varit väldigt tagna när de varit där. Väldigt känslosamt.

Hittade en väldigt bra sida
här

Taskigt...

Idag for jag in så jag var i skolan 08.15 eftersom vi skulle ha våran första Livskunskapslektion. När vi väntat ett tag får vi veta att det inte är utsatt någon lärare i den kursen än. Så där satt vi en hel klass och väntade i onödan.

Tidigare i veckan (onsdag) så skulle jag haft min första Psykologilektion men samma sak då, ingen lärare utsatt.. Och idag skulle jag haft min andra Psykologilektion i veckan, och en lärare sa till mig att hon hört att det löst sig med Psykologin så jag väntade i skolan till 12.15 (har hål)  för att den skulle börja. Men en halvtimme innan lektionen skulle starta fick jag veta att det inte alls var någon psykologi.

Då har jag suttit hela dagen i skolan och pimplat kaffe. Hehe.. nog för att det också varit helt okej. Men det känns så taskigt. I alla fall så var jag och pratade med massa folk och kom slutligen fram till vem som var våran nya psykologilärare. Hon fick platsen idag. Tur att hon kunde ställa upp! Hon verkade väldigt trevlig i alla fall :) Vi startar upp på Onsdag.

Får se hur de löser det med Livskunskapen?!

I need you like a heart needs a beat



Så underbart vacker låt, hela mitt hjärta vill bara slitas ut när jag hör den. Jag vill bara lägga mig ned och sätta låten på repeat, mina ögon tåras när jag hör den. Den är så fin.

Det är så sant.. Ibland är det bara försent att säga förlåt.. När man gått för långt, för många gånger. När sveken blivit för stora att man inte längre kan utsätta sig själv för att förlåta. Hur mycket man än vill förlåta och tro på alla ord att det skulle vara som personen sa så vet man att ett nytt svek kan komma vilken sekund som helst. Jag tror att känslan att kunna bli sviken när som helst skapar mycket negativa vibbar i en relation. Så länge man har kvar de osäkra känslorna, innan man hinner bygga upp nya som man ska kunna lita på kan det hända att relationen glidit för långt ifrån varanda. Då blir det extra svårt att finna varandra igen.

Jag tror inte att det är omöjligt att hitta tillbaka till varandra, men ibland har nog saker bara sin tid. Det kanske ska vara på ett visst sätt under just den tiden, och det är perfekt under den tiden. Men man mognar och går vidare i livet.. man söker sig in på nya vägar. Vissa relationer sätter sig djupt. Trots svek, bråk och att allt ibland kan gå emot så finns den kvar i hjärtat någonstans, som ett bra minne.

Jag tror inte att något är omöjligt, men ibland kan saker bara gått för långt, som tvingar en att sätta punkt just för tillfället.

Inte mycket kvar nu

Tiden bara flyger iväg. Det är redan torsdag och jag har endast 1 lektion kvar i veckan. Känns otroligt skönt :)

I veckan i skolan har vi jobbat mycket med vårat projekt där jag och Theres o Layla är
Spindlar, men jag har även kommit igång med mitt projektarbete som jag ska göra. Känns otroligt roligt och längtar tills jag får dra igång på riktigt -le- ska hålla lite på vad det är jag gör.. hehe.. Men ni kan ju alltid gissa ;)

I övrigt händer inte mycket. Som sagt.. skolan har börjat vilket betyder läxor, så jag har mitt att göra -le-

Vårterminen....
Projektarbetet ska vara inlämnat den 12 februari, vecka7. Sen har vi lov typ, och efter det går vi ut på praktik och när vi kommer tillbara från praktiken så har vi 3 veckor kvar innan studenten.. När men tänker så, så känns det som om att det kommer gå rusktigt fort. Får väl se!

Håll mig hårt..

Håll mig hårt
eller släpp mig helt
men lämna mig inte bunden.

Värm mig med din kärlek
eller lämna mig i kylan
men låt mig slippa frysa hos dig.

Krossa väggen av glas mellan oss
eller måla den svart
jag ser dig men når dig inte.

Lägg nyckeln till dig i min hand
eller låt den försvinna i djupet av ett blågrönt hav
men inte glimma på botten av en bottenlös brunn.

Älska mig ärligt
eller låt mig gå
men bestäm dig.

Låt mig sedan utan ett ord läsa i dina ögon ditt svar


Tjejsnack v.35

Musik

  • Vad lyssnar du på för typ av musik och vad är det du gillar mest med den musiken? Oj.. jag måste tänka.. skolle nog säga att mestadels är det typ "radiomusik" hehe min syster har vid något tillfälle sagt att sätta på min mp3 är som att lyssna på radio. Så ja.. rix med lite inslag av annat då och då ;) (gillar även svenskt faktiskt)
  • Vad lyssnade du på när du var yngre, i tonåren? Om du är tonåring nu, så vad lyssnade du på som barn? Som barn lyssnade jag mycket på aqua, spicegirls, backstreet boys.. ja.. ni fattar :p Men har haft en period då jag lyssnade på typ hårdrock, sen gick det över till typ punk efter det.. och senare någon blandning av hårdrock och punk, nu gillar jag båda men lyssnar defenitivt mer på "radiomusik"
  • Finns det någon musik du inte klarar av att lyssna på? Vad, varför? Hehe.. ja.. alltså jag kan ju lyssna på allt, men -tänker- riktig sån här hårdrock liksom fullt ut är inte min grej, även typ gammelsvenska låtar, förstår ni? typ.. dragspel och sånt.. det är ingen favorit direkt..
  • Nämn fem artister du har sett live/skulle vilja se live. Jag har sett Jill Johnson (det var grymt), E-type, BWO, Mel C, Sonja Aldén..Martin Stenmarck, Calaisa och många många fler...
  • Har du någon autograf, vem/vilkas? Finns det någon du skulle vilja ha? Jag har av flera.. E-type (fick av en kompis). Ebba Blitz (åkt samma bil med), "Reine" i Tre kronor (Bertram Heribertson, även åkt bil med han -le-). Har fler autografer men förträngt av vem.. Skulle vara häftigt att ha av typ Jill Johson..eller Carola eller någon stor sångare :)

Vad är du?

Hehe.. hittade ett fjortistest på internet :p hehe.. Är dock bara 17.6% fjortis -ler- Hehe.. Det var ju skönt att veta ;)


Jag blev istället bortvisad till vuxentestet igen, så den här gången fick jag 16,1 och borde i min ålder vara 29,4 år! Inte illa.. Har alltså blivit något år äldre sedan sist -le- Synd att jag bara är 17 i verkligheten...


Min Älskade.

  

Hur kan de tvinga ifrån mig dig? Du är så otroligt söt lille Roger (fortfarande inte kommit på något bättre namn) <3 Älskar din bruna söta baby päls!! Jag gör allt för att du för evigt ska bli min. Du har ju blivit min lille roommate -love- Och de skulle faktiskt bli av med oss typ innom ett år i bästa fall. Och jag kan betala all mat till dig och Honey själv

Scrapping!

Syrran frågade mig om jag ville gå en scrapping kurs med hon hära i Luleå och jag har kollat runt lite på internet och jag tror verkligen att det skulle vara någonting roligt att börja med :) Så får vänta tills hon kommer hem från utlandet, sen ska det börja scrappas ;) haha.. man kan ju alltid ge det ett försök i alla fall!

Tror det är skoj.. men vet inte riktigt vart jag ska ha mina blad jag scrappar på? har man något typ av album eller? måste ju vara så.. De som håller i kusen är en relativt ny butik hära i luleå (tror den är ny i alla fall)
LAJM :)


Stöd BRIS!

image214Jag är ingen som typ haft dålig uppväxt på något sätt eller så, men jag haft fastnat för sånt som BRIS och FRIENDS. Jag skulle lätt kunna jobba inom såna områden. Jag tycker det är viktigt av samhället att stödja unga som inte haft det så lätt på alla plan.

i helgen var jag på storheden med min mamma och såg en sån där stor planchannonsering som bris har som sommarkampanj. På BRIS hemsida står det om den här kampanjen: "Annonsen speglar de ämnen som är aktuella på BRIS samtidigt som den uppmanar folk att skänka pengar. Tanken är att den ska vara uppseendeväckande och lyfta fram budskapet på ett tydligt sätt."

Och det tyckte jag att den gjorde, så jag snabbt upp med mobilen och messade BRIS: BRIS25 till nummret 72950 och skänkte 25kr till bris :) Toppen! Det bör fler göra :) Så fram alla med mobilen!

Vilken härlig dag!

Måndagar är min nya sovmorgonsdag nu för tiden ;) Jag börjar nämligen 11.15 :) Men eftersom mamma, syster sara och moster drog iväg till bulgarien tidigt på morgonen så väckte mamma mig och pussade lite på mig innan de for (fast var redan vaken av allt springande i trappen) och då var klockan kanske halv sju ungefär. så har inte sovit så mycket efter det.. Men ändå.. sovmorgon är aldrig fel :)

Jag for in till skolan, åt lite lunch och gick sedan på första idrottslektionen. Vi fick dansa någon Engelsk polka eller nå liknande, haha.. mycket underhållande ;)

Efter det slutade jag för dagen. For dock direkt och tränade på gymmet hära i gammelstad. Och jag säger er det. GUD SÅ SKÖNT DET VAR!!! Åh.. jag längtar tills nästa gång jag får träna. Var så lite folk som tränade mitt på dagen och bassängen var alldeles tom. Nästa måndag ska jag simma efter det att jag tränat. Gud så härligt :) :)

Sitter hära med mitt kaffe och det känns som en riktigt bra dag =D Man känner verkligen hur hösten börjar krypande frammåt.. Men det är okej med höst :) (i alla fall idag)

-glad-


Jobbdag..

Idag har det varit en jobbdag som vanligt.. inte mycket att skriva på den fronten.. hehe.. annat än att pappa sa när han hämtade mig: "Oj vad mäklare dricker mycket" eftersom jag kom med 3 stora påsar fulla med pantburkar. Och jag tar burkar varje vecka, så det är ju inget som stått och väntat på att jag ska ta det direkt :p De bara dricker väldigt mycket Loka ;)

Tack för skjutsen in, så gulligt av dig <3

Tjejsnack v.34

Ålder

  • Spelar åldern någon roll? När, varför? I samhället spelar åldern stor roll, finns inte mycket man frå göra innan man är 18.. Och det är ju bra, på sitt sätt! Menar en 15åring ska ju inte komma in på krogen direkt, sånt är rätt! Men i förhållanden och vänskaper spelar åldern ingen roll alls, det minsta :)
  • Har du önskat att du var yngre/äldre än du är någon gång? När, varför? Ja, önskar att jag är äldre mest hela tiden, vill bli stor, flytta hemifrån, få göra vad jag vill :) Kan hända att jag någon gång önskat att jag velat vara yngre bara för att få slippa alla problem, allt var så enkelt när man var liten. Just nu längtar jag tills jag blir 18 och få börja jobba övarallt!! :)
  • Har du ljugit om din ålder någon gång, varför, i vilket sammanhang? Jag tror att jag aldrig ljugit om min ålder!? faktiskt.. inte vad jag kommer ihåg? Har ju kommit in på ställen när jag inte fått vara, men ingen har frågat om ålder, så det är ju inte riktigt att ljuga? ;)
  • Hur gammal vill du bli om du fick leva ett friskt liv? Motivera! Jag vet faktiskt inte? jag tar en dag i taget.. Men så länge jag är frisk och sådär så ska man ju inte klaga :)
  • Vilken ålder i ditt liv så här långt, har varit den bästa? Motivera! När jag var barn, typ upp till 6-7 så var ju allting lekande lätt (vad jag har minnen av) så det kan jag ju inte klaga på. Och 11-12år var väldigt specialla, upplevde och gjorde mycket som kändes bra just då. Men även 14-17 har varit helt okej. Ibland upp och ibland ner. Jag kan inte klaga alls på mitt liv. Jag har väldigt bra föräldrar och fin uppväxt <3

Shoppingdag!

Igår köpte jag som jag tidigare skrev ett par nya jeans :) Idag for jag mamma och syrran till stan och skulle shoppa. Vi började med Dollarstore där jag köpte 3 par sockor och 3 energidrycker :) Sedan vidare in till stan där jag köpte 1 tunika på Kappahl, 2 skrivblock på Tiimari, 1 par örhängen -tänker- och sen tog det nog slut :)

Vi var även på smedjan och fikade, tog mig en smörgås och kaffe :) Smedjan firar från i fredas till nästa söndag 5år, så då har de under den tiden att man får en stämpel om man handlar på 5 olika afärer och då får man skrapa en lott. Och min syrra vann idag 500kr på Mique av hennes stämplar :) (själv har jag bara 3 stämplar än så länge) För barnen har smedjan pippi som springer omkring varje halvtimme och har skattjakt :p

Middag kl 19..

Min design.

Eftersom det inte kom någon expert ned från himlen bara sådär och lärde mig hur man designar om bloggen så har jag designat om min blogg helt på egen hand -stolt- trodde aldrig att jag skulle klara det, men faktum är att just nu är jag störtnöjd. Det är jag :) Åh.. vad roligt!!

Eh.. fast jag kan ju faktiskt erkänna att min insperaton eller också kan kallas härmning kommer från
Femmelicious blogg från grunden.. Men hon kan ta det som en komplimang att hon har en störtskön blogg (inte bara till färgerna) :) :) :)

Förvirrad!

Dagen har känts väldigt förvirrad. Jag var helt inställd redan igår på att fara till stan idag och shoppa. men när jag väl vaknade hade jag inte alls sån där stor lust att handla.. Men jag släpade mig in i duschen efter många om och men och gjorde mig helt klar för att fara till stan.

När jag väl stod i hallen och skulle åka så tänkte jag att jag skulle missa bussen. Så jag passade på att äta lite lunch. När jag väl ätit hade jag inte den minsta lust till stan, så istället bytte jag kläder och gick till mormor för att klippa hennes gräs.

Mitt i allt dog hennes gräsklippare, så pappa fick komma och kolla vad som hänt, den gick inte att laga så jag gick hem och dammsög istället. Och när mamma kom hem for vi till närmaste Lindex och använde upp min 30% rabatt. Jag köpte mig ett par nya byxor :)

Framkallning

Nu har jag laddat upp 195 bilder på min sida på internet som jag ska låta framkalla dem :) Det blir bra! Ska dock kolla om jag får ihop till 400 bilder (mammas och pappas kort också) så blir det billigare. Men i så fall måste jag beställa dem innan 12 i natt :p

Det ska i alla fall bli roligt att se dem live och inte bara på datorn. Blir kul att sätta in dem i album, känns som om att man har mer årdning då. Nu har jag inte framkallat sedan 2005. Och det är på tok för länge sedan. Men hade inte någon kamera varken på mobilen eller digital så då blev det inte så mycket bilder. Men nu efter jul har jag massor :)

Jag antar att de anländer nästa vecka i min brevlåda :)


Att vara en spindel?

Mmm... Tydligen det jag är 2 veckor fram..? Vi 3:or ska anordna en dag för 1:orna på vårat program. Typ sammarbetsövningar och sånt.. Och då är jag och två tjejer till i våra klasser "spindlar". De andra i klasserna har fått delas in i 8 grupper och ska ha en aktivitet var. Och 1:orna ska gå runt och göra alla aktiviteter (de blir också indelade i grupper).

Då är det tänkt att jag och mina "spindel" tjejer ska typ hålla i allting. Se till att allting blir som planerat, hålla i informationen, pris och sånt. Även se till att det fungerar tidsmässigt och sånt. Det blir.. intressant ;) hehe.. det fungerar nog bra! :)

Imorgon är jag ledig igen, skönt med långhelg :)

Utbildningar?

När man väljer vad man ska bli när man blir stor.. vad ska man tänka på? Jag tittar på utbildningarna, eftersom jag vill bo kvar hära i Luleå. Men det verkar vara omöjligt -suck-

Har hittat ett program på LTU som jag skulle kunna tänka mig. Det är typ som socionom men inte riktigt tydligen.. Började kolla vad man får för yrken med den utbildningen? och jag fattar inte vad man kan bli?
programmet är "Socialt arbete, kandidat 180 Högskolepoäng" den finns hära i Luleå, men var inställd i år eftersom det var för få sökande tror jag?

Har även funnit en vidareutbildning i Kalix "Behandlingsassistent mot sociala problem m ungdom alt kriminalvård" Det är en Kvalificerad yrkesutbildning på 80p. Men jag skulle även kunna tänka mig att bli ett personligt ombud. Men då verkar det krävas socionomutbildning.

hm.. tänka tänka tänka..

Skolstarten

Yes, i måndags var det dags att samlas i skolan igen. Jag känner mig väldigt utvilad så det känns inte alls konstigt eller jobbigt att börja om nu. Jag är väldigt motviverad och samtidigt som det känns lite jobbigt att det är sista året så längtar jag enormt :) I måndags hade vi samling och våra lärare bjöd oss på marängsviss (utan banan) och det var väldigt gott :) VI fick lite information och fick veta hur veckan såg ut :) så redan på tisdag hade vi en ledig dag :p

Idag hade vi samling vid skolan med cykel kl  10. Sen cyklade vi iväg till karlsviks camping och åt matsäck, sen cyklade vi hem och jag var hemma just efter 13 :) Väldigt trevligt faktiskt :)

Jag pratade med min mentor hela vägen dit och jag berättade om vad jag vill plugga vidare till. Hon sa att det passar mig, jag är mogen i mina tankar och kan se vad som händer omkring. Det var roligt att höra vad hon sa :) (hon la även till att jag är en mönsterelev) =D

Hehe.. jag tycker faktiskt att jag får skryta i mina alldeles egen blogg :p

Tack Älskade Syster!

Igår när vi satt i bilen till farmor så knackade min syster Malin på mig (jag lyssnade på musik och hörde inte något) Så jag puttade ur musiken ut öronen och hon frågade om jag ville ha en sak. Jag sa ja och då räckte hon fram ett Superfint halsband som jag velat ha :)

Det var så att när hon kom hem hit till Luleå för någon gång sedan hade hon ett likadant halsband och jag blev helt kär i det. Då hade hon gått och köpt samma åt mig -love- Så gulligt av henne.

 Älskar dig. (även om det kanske inte verkar så ibland)

Kalas ännu en dag :)

Idag har jag varit på 45års kalas hos min moster, egentligen flyyer hon år imorgon men hon bjöd på susrtsömming ikväll. Jag syrran och mamma for till deras stuga långt ut i ödemarken ;) hehe.. Dit kom även lite kompisar åt henne. Var trevligt :) Pratade massa om skolan och alla olika kurser, blir lite peppad nu inför starten ;) hehe.. Vi fick två olika tårtor och kaffe till efterrätt, mycket gott :) hehe.. alla blev lite förvånad när även jag drack kaffe.. de har inte fattat att jag faktiskt gillar kaffe, dricker det bara inte så ofta hemma -le-

Hade såklart mitt hjärta Honey med mig <3 Men Nisse och Lisa var så rädda för Igge (ett barn) så de gömde sig och Honey bara sov -le- Hon fixade bilresan galant! :) My love.


Kalas och Bilkörning

Idag fyller min farmor 90 år :) Grattis!!

Vi har varit på kalas hela dagen nästan :) Vi fick äta supergod smörgåstårta men även vanliga tårtor också! Var roligt att träffa hela släkten igen :) Blir ett tag emellan gångerna. Farmor var i alla fall väldigt pigg och jag hjälpte henne att öppna hennes presenter :) Träffade alla mina kusiner och deras tillbehör ;p hehe.. som sagt väldigt trevligt :)

Jag och min kusin for iväg och JAG KÖRDE BIL! WOW, ver ni hur grymt kul det var? Det var en rätt ny mercedes :p hehe.. Jag körde som snabbast 35 ;) Men vaddå.. det var ju faktiskt min allra första körning :) Jag parkerade även, det var roligt. Åh så roligt det var :) :) :) :) Vill mer, nu!

Mitt hjärta försvann..

Tjohej! Verkar vara något fel på vårat internet.. hoppas det löst sig nu? Igår var jag och syster på stan i några timmar och fick jätte många presenter köpta, skönt :)

Kvällen blev lugn, var hemma och såg på tv..
när jag skulle gå och lägga mig upptäckte jag att Honey rymt ut :( Hon hade både sele och koppel på sig så jag fort ut i mörktet och ropade efter henne. Tog med mig en ficklampa och sökte i någon timme runt hela gården..

Tillslut insåg jag att jag inte skulle hitta henne när det var så mörkt. och för att det blåste så pass mycket att jag ändå inte hört hene ifall hon skrikit. Så jag gick in och grät mig till sömns..

Vid halv sju på morgonen gick jag ut och började leta efter henne igen, ringde polisen och anmälde henne försvunnen.. gick omkring med godis och lockade på henne men såg henne inte någonstans. Vid 10 tiden kom min ena granne ut och började prata med mamma. Han håller på att bygga ut sitt hus och gick dit och fortsatte prata. Mitt i allt frågar han om det är våran katt som sitter fast i hans byggställning.

Då har hon fastnat med kopplet..

Nu vill jag inte släppa ut henne men min familj skiter i det och släpper ut henne hela tiden ändå -less-
Jag vill flytta hemifrån!!!!! de verkar inte respektera något i det här fallet.

Variation i maten :)

Onsdags var jag på Exotic med en kompis och åt middag :) Jag åt friterad chili kyckling med ris! Det var väldigt gott :) De hade faktiskt Middagsbuffe medans vi var där. Tydligen så har dem det på onsdagar emellan 17.00-20.45 tror jag att det var? Det ska jag gå dit och testa någon gång!! =D

På tal om mat så åt jag för första gången Blåbärspannkaka i Måndags :) Mamma gjorde den och det blev supergott! Väldigt mäktigt.. men ändå väldigt gott :) Hon hällde dock på ca 1liter blåbär så inte så konstigt att det blev mäktigt :p hehe.. Men det hoppas jag att jag får äta fler gånger! :)

Namnförslag?

     

Det här är nu min nya kärlek -ler- Han har hetat allt från Roger till.. öhm.. ja.. Roger! Men jag inser att han inte kan heta så, låter helt tokigt. Vill att namnet ska klinga fint ihop med Honey  -love- Jag vet att jag mest troligt inte får behålla han.. Men jag har verkligen kärat ner mig nu ;) Eftersom Lurva bara fick 1 kattunge som bor i mitt rum känns det som om att jag tillbringar ungefär all tif jag är hemma med lille Roger. Vet inte om det syns på korten men även han kommer att bli långhårig som vuxen <3

Hittade en fin bild på Kattungens mamma,
Lurva. Som jag tagit för några dagar sedan :)

Sommaren 2007

Åh.. ja sista veckan har nu gått och återstår gör bara en helg innan skolan är igång igen.. Man kan ju faktiskt säga att det är ungefär 83,5 timmar om min hjärna fungerar någolunda så bra? I alla fall är det på Måndag kl 13 i matsalen vi ska träffas.

Tiden går i supersnabb fart och veckan har bara flugit förbi. Jag skulle vilja stanna upp tiden och bara göra massor av roliga saker nu innan skolan börjar. I och för sig är helgen väldigt fullplanerad men ändå.. :) Ska hinna på både 90års och 45års kalas i helgen så det blir roligt :)

Det börjar väl bli dags att summera sommaren nu snart? Har ändå hunnit med endel :)

Jobbat på den underbara förskolan i 3 veckor.
Köpt en ny underbar mobil.
Ramlat med cykeln 2 gånger.
Varit på tivoli 3 gånger.
Åkt gratiskarusell.
Luleåkalaset.
Sett otroligt mycket film.
Blivit brun.
Läst 1 och en halv bok.
Umgåtts med vänner.
Varit i stugan.
Åkt båt.
MYST.
Varit på bröllop.
Och massa massa mer... <3

Jag ska inte klaga.. Har varit väldigt skönt lov och inte alls så dumt trots att jag hållt mig till luleå största delen :) Jag ser fram emot mitt sista år på gymnasiet. Det kommer gå SNABBT! Blir att läsa många nya kurser men det ska bara bli roligt.. jag är laddad :)

USB-minne

Jag har blivit lite nojjig över hur pålitlig våran dator verkligen är!? Så jag tror att jag ska pallra mig och köpa ett USB-minne som jag kan spara det viktigaste jag har på det :) Utifall att datorn skulle krascha.. vore ju inte första gången direkt.. fast den är ju faktiskt ny nu.. men ändå! Är mest alla mina bilder jag är rädd om, man kanske skulle ta och framkalla lite? :)

Vet inte riktigt hur stort minne jag ska köpa? hm.. måste fundera lite till på den saken..

Skön helg..

Fredag blev en väldigt lugn dag. Pratade massor i telefon med alla möjliga typer :p och läste ut min bok jag travat mig igenom i sommar :) På kvällen tog jag mig upp till Emil och vi satt och pratade och lyssnade på musik någon timme innan hans bror skjutsade ner mig och en kille som bor nära mig :)

Lördag blev ännu en dag i solen och jag påbörjade läsa en ny bok ;) (känner mig grymt duktig som läser så mycket) hehe.. sen kom min kompis förbi och solade lite innan vi kom på att vi skulle äta tacos tillsammans :) På kvällen kom hennes kille på att vi skulle köpa varsin film och se alla tre :p så vi drog iväg och skulle handla 1 film var. I slutändan kom jag hem med 5 och de med 4 var :p hehe.. Vi han se två av filmerna innan vi var alldeles för trötta.

SÅ idag söndag for jag iväg och gjorde bort jobbet tidigt sedan hem till dem och se den tredje filmen vi ej han se igår :) och nu är jag hemma igen. Är ootroligt trött och ska nog lägga mig framför TVn ett tag eller läsa i min nya bok :)


Tusenbröder

Hehe som ni märkt har jag inte skrivit något om filmer på länge nu känns det som :p Orsaken är att jag sett hela säsong ett av tusenbröder :) Den är faktiskt väldigt bra.. kanske lite överdriven och sådär men helt okej ändå :) Jag längtar tills jag får börja se säsong två :)

Handlar om Hoffa som startar en egen firma tillsammans med sina två bästa kompisar. De fummlar till det och måste skaffa fram snabba pengar.. de bestämmer sig för att råna en bank..

Underbart

Jag råkade skricka ett mess till min kompis igår kväll att jag var väldigt sötsugen. Hon var just då och handlade så hon kom förbi med en godispåse till mig -love- Tack gumman.

image203

Veckan som gått :)

Måndag den 6 fick jag som sagt jobba på kvällen eftersom jag inte gjorde färdigt det på söndagen. Det gick bara bra kom hem och var väldigt trött.. Blev att bara ligga i sängen hela kvällen och vila :)

Tisdagden 7 KOM ÄNTLIGEN min mobil :) Per kom hit på förmiddagen med Alicia och hälsade på några timmar. Sen ungefär mitt på dagen kom min kompis hit och solade lite. Jag tog med mig Alicia i vagnen hennes och gick och hämtade ut min mobil på eftermiddagen =) Den var toppensnygg! :D Vi åt middag hos mormor och sedan begav jag mig och träffade Emil. Vi åt en glass i gräset, gick hem till mig, gick till ica för att sedan gå hem till han :p haha vi brukar väldigt sällan vara så aktiva av oss. Hos han gjorde vi hamburgare och lyssnade på musik :)

Onsdagen den 8 for jag och min kompis till hennes stuga och hade otroligt trevligt, solade massor och jag hoppade på en sån där stor studsmatta ni vet, för första gången.. haha jag vet att jag är lite ute, men det var roligt i alla fall :) Vi var där hela dagen, åt middag och fikade där innan vi for mot Luleå igen. Kom hem vid nio och duschade bara innan jag for iväg till samma kompis och såg dvd ;)

Torsdagen den 9 tillbringade jag hela förmiddagen med att bråka med datorn som har alldeles full på alla diskar och ville inte sammarbeta med mig. På eftermiddagen for jag och pratade med en kompis innan det var dags för middag. På kvällen for jag och hälsade på Victoria och Tomas ett tag :)

Back to the reality

Nu sitter jag på jobbet och skriver.. har städat och väntar på bussen. Ska till mormor och äta middag. Per och Camilla är här uppe igen med Alicia så det blir trevligt :) Sov på tok för länge idag så måste och städa på mitt andra jobb imorgon kväll, han inte idag (suck) Så till veckan blir det att försöka vända tillbaka på dygnet. Ha det så bra ni alla, trevlig kväll :)

Luleåkalaset 2007

Torsdag var det dags för rixfm festival hära i luleå. Självklart var jag på plats i södrahamn under den halvregniga kvällen. Jag stötte på Bf-tjejerna, jag och Theres fick nöjet att åka gratiskarusell ett varv ;) (de glömde ta våra biljetter, så vi fick åka två karuseller för priset av en) Hehe..

Fredag blev otroligt trevlig kväll trotts det fortfarande havregniga Luleå. Blev flera öltälts besök eftersom ingen kollade min ålder. Fick se Calaisa som var riktigt duktiga och mysiga att lyssna på. De var väldigt duktiga live :) Blev att se Markus Fagervall och höra Marie Lindberg också, men de var inte alls lika duktiga. Jag åt för första gången en Langos och gick för fösta gången på en bajamaja (jag gör helst aldrig om det igen). Som tur var hade en i mitt sällskap nyckel till en lägenhet inne i stan som vi senare kunde gå till :) kom i säng först vid fem... ;p

Lördag var inte på långa vägar lika trevlig som fredagen. For in ett tag och såg Martin Stenmarck innan jag pallrade mig hem igen. For till en kompis och åt nattmacka innan jag for hem och kastade mig i säng :)


Ny musik på listan.

Den senaste tiden har jag sett ovanligt mycket på MTV på nätterna och kvällarna :) Har fått mina nya favoriter!!

Kelly clarkson - never again
Fergie - Big Girls Dont Cry
Gwen Stefani - 4 in the Morning
Avril lavigne - when your´re gone

Lite annan bra musik
Rihanna - Don't Stop The Music
Sonja alden - två dagar på en öde strand
Marie Lindberg - Leona (under her skin)

Inlägg.

Inlägg: 500
Kommentarer: 158
Bilder: 202

Sakta men säkert går det ju frammåt :)

Klumpig eller slarvmaja? ;)

Gårdagen bev att fara in till stan och träffa Victoria över en smörgås på dagobert :) Vi passade öven på båda två att lämna in våra gamla busskort och få de nya. Hehe jag tror att det var första gången någonsin som gubben inne på llt var trevlig mot mig. Och då menar jag verkligen trevlig. Han till och med skrattade -le- Det är inte varje dag kan jag säga er.

Eh.. när jag var på toa innan jag skulle åka så la jag mobilen på kanten till tvättstället. Just då råkade jag få ett sms, så den vibrerade ned i själva tvättstället. Men jag tänkte inte mer på det. Innan jag kom på att jag stod och tvättade händerna över mobilen ;p hahahahaha.. Jag tog upp den direkt och som tur var så var den hel och ren ;) Min kompis som lånat mig mobilen bara skrattade när jag berättade det (som tur var).

På kvällen lyckades jag även att tappa bort mobilen i vårat skafferi :p hahaha.. deni ;)