TV

Kvällen blev inte som planerat, jag sov halva dr.phil och gick från tvn när efterlyst började :P haha..

Tränat - Tv

Nu har jag och mamma varit och tränat, ska lägga mig och se TV resten av kvällen :) haha.. så rolig är jag! Mina ben är trötta och jag vill sova. Jag var nog inte så pigg som jag trodde (beroende på vad man jämför med) Har just ätit en kiwi och ja.. nu ska jag vila lite :)

Ska se slutet av Du är vad du äter, efter det dr. phil och senare efterlyst o insider :P haha
fullspäckat ;)

Test

You Are: 40% Dog, 60% Cat
You and cats have a lot in common.
You're both smart and in charge - with a good amount of attitude.
However, you do have a very playful side that occasionally comes out!

Kvällen?

Ikväll vet jag inte vad som händer? Är för första gången typ inte trött när jag kommer från dagiset så idag vill jag hitta på något :) Har ju sovmorgon till tolv imorgon så är ju inte brådska ;P Ska nog och träna med mamma tror jag, det är ju torsdag! Sen får vi se vad som händer? Vill ju baka lussebullar. Men är inte så säker på att min kära mor vill det ikväll :P haha. Jag får se vad som händer? Skriver mer sen :)

På månen..

Idag har det känts riktigt bra att vara på Månen, tror att barnen liksom vant sig vid att jag är där mer nu. Då är det mycket roligare.. och när jag kan namnen på fler och så! Känns tråkigt att inte komma dit förän tisdag igen. Tänk om barnen glömmer bort mig och allting börjar om igen? =/ men tror att efter ett tag blir det mer rutin i det, de vet att jag kommer. Alla "syskonbarn" som inte är där hela veckorna eftersom de har mindre syskon är samma dagar som jag, så de ordinarie barnen är ju vana att de kommer mer folk i mitten av veckan. Men det blir nog bra. Idag har jag varit ute själv med 3flickor och busat (jag åkte stjärtlapp) haha! Men det var roligt ock mysigt, dock knappt någon snö, var bara en ishög som de låtit en traktor skottat upp och heeela har inte riktigt smält, men nästan!

Tankar (om Månen)

Kommit hem nu. Är nog lika trött som igår! Hade ont i huvudet där på slutet, jobbigt. Men nu är det lite bättre. Ska till mormor och äta middag sen ska nog mamma och jag och handla massa grejjs :P

Dagen har gått bra, de är så söta de små :) Men ibland känns det som att jag inte riktigt.. hänger mer så att säga, man tittar bara bort 1sek så har de sprungit iväg eller stoppat något opassande i munnen -le- (som man nyss sa att de inte fick ha) men jag lär mig nog med tiden. Är ändå roligt att vara där, och trivs bättre ju fler timmar jag varit där. Dock så känner jag mig lite "låg" är nog för att jag är trött..

Jag hinner verkligen tänka tillbaka på min dagistid när jag är där.. Träffade min gamla dagisfröken (som fortfarande jobbar kvar :P) idag när jag gick och hämtade matvagnen med två flickor. Tänker mycket på alla bus jag och Anton gjorde. Och allting som hände, vad jag själv kommer ihåg från dagistiden och vad jag gillade att göra m.m Ganska mysigt att liksom titta på barnen och tänka på hur mycket de faktiskt kommer att komma ihåg. Att jag själv varit i samma "sits" och.. ja.. det är mysigt :) Kände inte så sist vi praktiserade, men nu är det ju samma dagis, dock inte samma personal eller samma avdelning, men ändå.. liksom mer "hemma" hehe.. aja.. det försvinner nog med tiden jag är där!

Nu ska jag gå igen. Ha det så bra.

Till månen..

Nu är jag helt färdig och ska strax iväg till Månen.  Ska vara där om en kvart, så ska gå på toa sen beger jag mig iväg :) Druckit ett gals Oboy och blev lite piggare :P Hoppas dagen går fort och.. ja :) det blir nog en bra dag!  

Usch, vilken morgon

Vaknade kl 04.55  av att det plingade på dörren massor av gånger. Eftersom jag gick och la mig kl 19.30 igår och somnade ca en halvtimme senare så trodde jag att det bara var senare på kvällen INTE MITT I MORGONEN!! Åh.. det var i alla fall mindre roligt.. och eftersom jag somnade så tidigt så har jag ej kunnat somna om.. Jag har inte velat somna om över huvud taget, har varit för pigg, dock börjar jag bli trött nu men ska vara på Månen till halv fyra, så är bara att piggna till, synd att jag ej blir pigg av kaffe, i så fall hade jag kunnat dricka det nu.

Jag och mamma hann äta frukost tillsammans i morse, hon kunde inte heller somna om, men det var mysigt :) Och jag har kommit igång med julklappsköpandet nu i alla fall :)

Dagens STORA händelse på Månen

Haha, glömde skriva dagens händelse på dagiset -skrattar- När vi var ute gick jag iväg med en flicka till andra sidan av dagisgården och lekte lite :P Och när vi kom tillbaka så kom alla 6 barn som också var ute springande mot mig och sa "STIIIINAA! STIIIINAA! STIIIINAA! Vi har sett din mormor gå förbi!!". Då hade min handledare som också var ute sett min mormor när hon gick förbi och sagt till barnen att det var min mormor. Haha de var alla så otroligt söta när de kom springande allihopa och alla ville berätta den stora händelsen!


Första dagen på Månen

Idag på praktiken gick det nog ganska bra. Inte direkt sådär jätte bra, men ändå bra! Har försökt att mest lära känna barnen, bara vara där typ. Försöker komma på lekar o sådant jag kan göra med dem. Men har inte så bra fantasi i det fallet -ler- Tycker ändå att det gick relativt bra, Pampersalla var trevliga och jag hoppas då att det kommer trivas med mig! Dagen har gått fort, varit många intryck.. Hade kanske kunnat vara bättre, vet inte? men som sagt.. det är 10veckor, så det blir nog.. bättre.. senare, när man känner barnen. Tycker att det är oerhört svårt att vara deras "fröken" som de nu kallar mig :P När jag inte kan namen på alla. Då kan jag inte säga till dem på samma sätt. Men lärt mig namnet på några idag i alla fall :) Har fått skriva en lapp om mig själv med ett kort som de tog och hängde upp när man kommer in, för föräldrarna! Tss.. aja..  Nu kommer snart mamma o pappa hem och vi ska väl äta någon middag? Kanske skriver senare.


Bildens adress:
http://www.pampers.se/sv_SE/topic/topicid/403/currentid/shtp403.do

Fika - mysigt

Yes, har nästan just kommit hem. Har varit och druckit kaffe och ätit saffransbulla! Riktigt gott var det. Har ju varit ledig idag (komp från i lördags) men dagen har gått i turbofart! Myste med Honey hela förmiddagen. Ska och träna efter middagen. Det behövs, tränade inget förra veckan utom måndagen -inte bra- Jag vet.. men nu ska jag komma igång igen :) Och ÄNTLIGEN så har det inte regnat hela dagen i alla fall.  Nu är det asfalt igen och snön är nästan helt borta :( tråkigt. Men men..

Tjejsnack v.48

Djur
Har du några husdjur?
Ja, själv har jag en katt och familjen tillsammans 2katter till :)
Vad har du haft för husdjur? Fiskar, olika sorter hamstrar, marsvin, vandrande pinne och katt
Vad hette ditt första husdjur? Odjob - Dvärghamster
Vad har du alltid velat ha för djur? Katt, det har liksom alltid varit det bäst!
Om du fick vara ett djur i ditt nästa liv, vad skulle du då vara? Katt, så underbart att kunna sova när man vill, ha en husse/matte som ger en kärlek och alltid finns där! Jepp, katt skulle det bli :)

Dagen - Tradera

Idag har jag varit o jobbat som vanligt, var dock och jobbade lite extra idag, var skyldig mamma massor av pengar så jag fick jobba ner min skuld :P haha.. Men nu är allt betalat, känns skönt! :)
Har lagt ut auktioner på tradera i kväll! Hoppas de blir sålda, less på att ha det i mitt rum :P Ska lägga ut några fler men inte riktigt än. Jag lollar mest bara på, skönt att ta det lugnt utan några krav. Imorgon är jag ledig, får se hur dagen blir? Ska i alla fall snart lägga mig. Ska stiga upp tidigt så jag kan sova tidigt imorgon. Ska börja 07.30 på Dagiset första dagen så får se hur det blir nu på tisdag :) Ha det bra!

Sååå många katter -ler-

Haha.. Igår var jag och mamma och handlade. Då kom jag på att vi behövde köpa kattmat så vi gick dit och där stod det en äldre dam och tittade på olika sorter. Mamma gick mot den vi alltid köper och frågade mig:

Mamma: Hur många katter har vi i helgen?
Jag: Öhm.. 5 om Sparven kommer?
Damen: hihi Oj så många katter!
Mamma: Joo.. det är några stycken.

Haha... hon var så söt när hon började skratta, hon såg helt chockad ut när jag sa 5 :P hahaha
Men egentligen har vi ju bara 3 som bor hemma på riktigt :P Det blev bara 4st som är hemma i helgen, fast Saga har varit här i flera veckor nu. Har i alla fall nyss gett de mat :)

Öppethus.

Ja.. det blev ju som det blev. Var rätt mycket folk dära ett tag. Men vi fick alla sluta innan kl 15 (då vi skulle ha fått sluta) Satt dock och pratade med Sandra och Mari lite längre.. Känner mig rätt tom just nu. Har skalat potatis till ikväll och familjen är hos mormor och stöper ljus. Var där och sa hej men kände för att vara sjävl ett tag så jag gick hem.

Ska sköta om kattorna nu.

Girighet?

Åh vad jag vill ha mycket! Men det är bara för att jag egentligen inte har råd att köpa något =/ inte till mig själv i alla fall. Tror att alal filmer jag vill ha säljs billigt just nu -suck- och inte kan jag köpa dem, julklapparna går först! Det blir några som man ska köpa till. Jag brukar alltid ha pengar och inte hehöva känna såhär (är ganska bra på att spara) men lovar att det liksom försvunnit POFF!

[Tänk vad en så liten sak som att telefonen ringer kan göra en glad]

Just stop and take a second

What do you feel when you look in the mirror?
Are you proud?


Ja.. Dagen har fungerat idag också. Var och fikade med en kompis i flera timmar. Vi satt bara och pratade, sen for hon hem och jag träffade en annan kompis som jag gick på stan med ett litet tag innan mamma hämtade mig.

Ibland när jag vill förklara någon känsla eller liknande så finns det verkligen inga ord.. Ibland måste man bara uppleva det. Men skulle jag visa den känslan för någon kanske inte personen skulle förstå min känsla? För det är ju något jag upplever presis just när jag tänker det. Och det är jobbigt när man verkligen vill få personen att förstå, på riktigt..



Tjejesnack v.47

Barndom
· Hur såg du ut när du var liten?
Jag har ingen bild på datorn, men jag var ganska lång för min ålder, superblond med lugg -le- Lite småknubbig typ. Hehe.. Har ingen bättre förklaring!
· Vad var din favorit lek/leksak? Oj, jag vet faktiskt inte? men jag älskade att leka med Barbie när jag blev lite äldre. Tror inte jag haft någon sådan där speciell grej jag gillat?
· Vem var din/dina bästa kompis/kompisar? Den första bästa kompisen var Anton!
· Berätta om nåt speciellt barndomsbus eller barndomsminne du gjorde som liten! Jag och Anton gjorde bus hela tiden. Vi lekte "busungarna" och tog häftmassa från våra fröknar på dagis och lekte i ett dockskåp och hängde upp gubbarna som bodde i huset i taket m.m (helt sjukt jag vet)
· Hur mycket vägde du och hur lång var du när du föddes? Vet inte alls? ska fråga mamma :)

Just friends - Föreläsning

"teatern" visade sig inte vara någon teater, det var en föreläsning (som inte gav mig något alls) Den skulle handla om dramatisering med barn, men han i prinncip pratade om helt andra saker, eller så var jag heeeelt ute och cyklade. Men jag hade mina vänner på min sida -le-

Just friends



Efter den for jag och såg filmen "Just Friends" Den var rätt så rolig ändå. En lättsam film :) Kanske ingen jag direkt skulle rekomendera men helt okej ändå :) Man fick då skratta några gånger :) EN lite sådär småsöt film! :)

Nu ska jag sova, har sovmorgon men är så otroligt skönt att få sova ut! :) Ha en mysig natt ;)


Test

Your Love Style is Agape
You are a caring, kind, and selfless partner.
Unsurprisingly, your love style is the most rare.
You are willing to sacrfice your world for your sweetie.
Except it doesn't really feel like sacrifice to you.
For you, nothing feels better than giving to the one you love.


Bäst i Sverige

Bäst i Sverige

Idag såg vi då "Bäst i Sverige" och vi skulle ta på oss "genusglasögonen" alltså se vilka skillnader det var mellan killen o tjejen typ. Den var faktiskt ganska bra filmen. Hade liksom inga förväntningar, ibland tror jag att det är bäst faktiskt. Den var sådär lite gullig, lättsam o barnfilmig -ler- om man nu kan säga så? :P

Ska på teater ikväll med båda klasserna och efter det se en annan film, skriver om det när jag kommer hem :)

Godmorgon

Jag får åka till skolan med Malin och Pappa så jag hinner sitta här lite innan jag måste stressa iväg. Idag ska vi se filmen "Bäst i Sverige" tror ej jag sett den förr? 

Har nyss gett Katterna mat :) Igår köpte jag en katt-tunnel till Honey, Hon la sig i den direkt och busade i 10min. Och när jag skulle sova så gick hon och la sig i den. Jag tror att hon sov där hela natten? När jag vaknade så låg hon och kikade ut -le- så söt hon var ska jag lova dig :D !!

Ska sätta på mig lite smink nu och borsta tänderna, sen börja bege mig till skolan. Bye

Praktik

Igår var jag och hälsade på hos min blivande praktikplats! (de ville att jag skulle komma förbi) Så nu är det inte många dagar kvar tills min praktik börjar, ska bli skönt att inte behöva åka buss varje dag till skolan :) Jag längtar riktigt mycket nu när jag tänker på det. Jag är inte sådär nervös som jag var innan jag skulle börja på min praktik förra året, nu är jag endast hoppfull och längtar riktigt mycket! Kändes bra när jag hälsade på hos dem. Det kommer nog bli bra :) Dock så är jag nervös över vad de ska he för betyg på mig.. Halva kursen är praktik, så jag hoppas de trivs bra med mig.

Jag fattar inte vad det är med mig? I 8an när man började få betyg var jag glad bara jag hade G.. Nu blir jag besviken av VG.. Jobbigt att inse att det faktiskt är så det är. Men det är sanigen.. Fick så bra betyg förra året i 1an och jag vill inte mer än annat ha bättre betyg i år, lär dock inte få det. Fattar inte.. när det känns som att jag gör bra ifrån mig verkar inte lärarna tycka det, men när jag känner mig less och allmänheten är jobbig så går det bra. Så sjukt.. Men viljan har jag då.. mer än någonsin!

LessLessLess

Huvva, känner mig så fruktansvärt less just nu, på allt.. eller.. inte allt.. men skolan! Vi hade en uppgift att vi skulle skriva en "saga" om alla krisens fyra faser och massa annat skulle ingå och vi fick tillbaka dem idag, själva uppgiften ingick i två ämnen - Svenska och Kommunikation. Jag fick självklart endast VG på båda delarna, men måste skriva om för kommunikationen för att den ska bli mer tydlig.. tydligen.. Åh så less jag blir, lämnade uppgiften i skolan, ska kolla på den imorgon, men nu när jag tittar på den på datorn så undrar jag om en bit farit bort när min lärare skrivit ut den? hmpf.. ska kolla upp det där?

BG-Glass Sandwich Lussebulle

BG-glass
Idag fick jag testa den nya GB-glassen Sandwich Lussebulle. Den var faktiskt god, trodde jag aldrig på planeten att den skulle vara :) Så det var en positiv överraskning :P Vill testa Sandwich Pepparkaka också, den kom ju förra året, har varit negativ mot den också och ej testat, men nu ska jag köpa den också :P haha.

Just nu är Emil här hos mig och ser på TV jag är osocial och sitter hära :P men han ser mig ju faktiskt :P

Pepparkakor

Igår bakade mormor och Sara pepparkakor, jag gick förbi efter skolan och blev kvar dära hela eftermiddagen. De bakade och jag skötte ugnen och sorterade de dem när de var färdiga :P Jag råkade dock bränna 1,5 plåt och tappade ca 10-20st i golvet, får skylla på att jag var trött efter min sömnlösa natt! Vi lyssnade på julmusik och hade allmänt mysigt, var väldigt trevligt, kändes lite tidigt men mysigt ändå :)



Test

Your Kissing Technique Is: Perfect
Your kissing technique is amazing - and you know it.
You have the confidence to make the first move.
And you always seem to know what kissing style is going to work best.
Sometimes you're passionate, sometimes you're a tease. And you're always amazing!

Haha, jasså det var ju intressant att veta -skrattar-

Hemskt

Har hittat en blogg om en 14 årig tjej som har skelettcancer och kommer att dö inom kort. Här får man läsa alla hennes tankar och hur hon mår tills den dagen hennes liv är slut. Jag kommer att följa hennes blogg tills hon ej orkar skriva mer.

Här kan du kolla på hennes blogg:
Emilias blogg


Fel på internet - Sömnbrist

Ja.. igår var det fel på internetet hela dagen, bara vetskapen om att det inte funkade är jobbigt -le- känns som om att man missar så mycket! Hehe..

I övrigt så sov jag endast 1.45min natten från söndag-måndag men jag kom upp i tid till skolan och jag somnade inte på lektonerna :P faktum var att jag sov inte förän 19.45 så sov jag till 20.00 sen såg jag tv till 21.00 sen var jag rätt så död och sov till i morse :D

Vill inte sova

VILL INTE SOVA! Huvva vad tråkigt det känns att lägga sig just nu. För att jag vet att när jag vaknar är det måndag = en ny vecka full med massa måsten och pluggande. Dock mindre måsten än den här veckan hade. Men inte roligt ändå. Less på skolan även om det är roligt, konstigt! Måste gå förbi dagiset jag ska praktisera på den här veckan. De ville att jag ska komma förbi innan jag börjar praktiken (för barnens skull) ska passa på att lämna ett brev till min handledare samtidigt. Vet inte riktigt vilken dag jag ska gå, blir nog måndag eller tisdag? Kommer att vara på tok för trött när jag vaknar nu, men är huvet dumt får kroppen lida! Ska försöka hinna med den tidigare bussen i alla fall (försöka kan man alltid).

Varit en mycket trevlig helg i alla fall som jag sent kommer glömma :)
Godnatt underbara helg! ;)

Silent Hill

Silent hillJaa.. den gick ju och se, men märktes verkligen att den är baserad av ett Tv-spel! Den var ganska osamanhängande, och slutet antar jag att man fick gissa sig till? men ändå var den rätt okej, jag fattade då var som hände. kanske ingen jag kommer att köpa (om den inte är billig). Blev inte så rädd som jag hoppades på, var mest spännande, inte rädd. Den var i alla fall väldigt overklig (i mina ögon) men gillar man sådant är det ju okej -le-


Helgen

Har inte skrivit nu lördag/söndag. Har inte haft så mycket att säga. Bara varit otroligt skönt att vara ledig, det kändes välbehövt! Blev en sen natt igår. Gick och la mig halv sex tror jag? Men det var trevligt! dock så sov jag bort hela dagen idag, men det var ju mitt eget fel. Nu ska jag snart iväg och se Silent Hill. Hoppas den är riktigt läskig, är less på alla halvdana skräckisar. Nu vill jag bli rädd! :P haha.. Så sjukt! Jag och mamma gjorde bort att städa igår, helt underbart skönt! Vilken känsla att vara ledig en söndag :P Värtsa bästa :)


Tester

You Are 66% Perfectionist

You are a true perfectionist. You are both demanding of yourself and others.
While it's great to have goals and standards, they don't need to be sky high!


You Date Like a Woman
According to studies on dating, you date like a woman.
You tend to take romance seriously, and you're not really out for a fling.

A mental and emotional connection always comes first for you.
And rushing the physical stuff is likely to turn you off.

You're highly selective when it comes to dating, and some may say you're too picky.
You know what you want, and when you find it, you're ready to commit.


Your Passion is Purple!
You've got a ton of passion, but you don't always wear it on your sleeve.
If something truly excites you, you let your inner intensity shine through.
But otherwise, your passion tends to morph into energy ... which you never lack.
You're a balanced woman, knowing when to turn on the fire in your heart.

Veckans bild v46

Händer tillsammans

Man ska ta hand om varandra, det är viktigt. Jag vill hjälpa andra. Jag vill vara ett stöd för någon annan. Därav jag valt den här bilden, den är fin! När jag ser den tänkte jag på att ta hand om andra och visa respekt och ömhet.

Filmer

Har sett två filmer ikväll. Började med: "Äventyraren Thomas Crown" som gick på ettan ikväll den var rätt så rolig -le- är bäst när han ska "lämna tillbaka tavlan" haha.. massa gubbar med rock, hatt o portfölj! :P Gillar fina slut, tyvärr tror jag att de bara finns på film!

såg efter det en film jag lånat av en vän: "Taking Lives" med Angelina Jolie. tror att jag sett den förr men den var bra! Spännande :) Hon är från FBI eller liknande och förföjler en mördare som tar andras identiteter! Kanke inte en sån här "bästa film någonsin" men den är helt okej! Kanske 3 av 5? Den var bra i alla fall :)

Ska förövrigt tillägga att jag fått mina filmer jag köpte på ginza i onsdagsnatt idag. Det var ALLA avslitt av Pang i bygget! Riktigt rolig serie det där =D Tack Elisabet för att du införde den serien i mitt liv -skrattar-

Honey älskling

Dagen har gått relativt fort. Honey har varit så mysig med mig <3
Nu ligger hon och är supergullig hära på skrivbordet, hon ligger och leker med en trasig kattleksak! Är så glad att jag har min lilla älskling -love- Fast hon har fått en ovana att börja bita i sladdar, någon som vet något som gör att hon slutar? Hon är snart 8månader min gumma :) Hon är snart stor!

Tandläkaren

Ja, det gick faktiskt bra hos tandläkaren. Jag sa till han att jag var nervös för sprutan så han stoppade på en salva så jag inte skulle känna sticket :) det gick jättefort och det ilade inte ens! Dock så var jag bedövad i munnen i 4,5 timmar. Mindre roligt. När jag pratade så bet jag mig i kinden (fast märkte det inte) men det smakade blod i munnen =/ Nu är jag öm där han förde in sprutan. Men nu har jag ju inga hål :P


Rosabandet - I run for life

RosabandetMelissa Etheridge - I run for life

Den här låten borde alla lyssna på, Den är underbar.
Hon som sjunger har skrivit texten den handlar om bröstcancer.
Hon blev drabbad och har tagit sig egenom alltihop.
Texten:


It's been years since they told her about it
The darkness her body possessed
And the scars are still there in the mirror
Everyday that she gets herself dressed
Though the pain is miles and miles behind her
And the fear is now a docile beast
If you ask her why she is still running
She'll tell you it makes her complete

[Chorus:]
I run for hope
I run to feel
I run for the truth
For all that is real
I run for your mother your sister your wife
I run for you and me my friend:| I run for life

It's a blur since they told me about it
How the darkness had taken its toll
And they cut into my skin and they cut into my body
But they will never get a piece of my soul
And now I'm still learning the lesson
To awake when I hear the call
And if you ask me why I am still running
I'll tell you I run for us all


[Chorus:]
I run for hope
I run to feel
I run for the truth
For all that is real
I run for your mother your sister your wife
I run for you and me my friend:| I run for life

And someday if they tell you about it
If the darkness knocks on your door
Remember her remember me
We will be running as we have before
Running for answers
Running for more


I run for hope
I run to feel
I run for the truth
For all that is real
I run for your mother your sister your wife
I run for you and me my friend
I run for hope
I run to feel
I run for the truth
For all that is real
I run for your mother your sister your wife
I run for you and me my friend:| I run for life
Ohohohoh

I run for your mother your sister your daughter your wife
I run for you and me my friend:| I run for life

Volontärjobb

ÖgonVi har pratat om det idag. Jag och några vänner i våran klass och den andra BF-klassen funderar på att fara utomlands och göra vårat projektarbete i 3an. Att till exempel jobba på ett barnhem eller med ungdomar som har drogproblem. Det tror jag skulle ge oss ganska mycket. Tror inte att det kommer att funka, men vi ska i alla fall börja söka bidrag. I så fall kommer vi att fara någon/några veckor. För mig skulle det kännas otroligt meningsfullt att få göra något som verkligen betyder något.


Barn & Fritid - Fördomar

Jag är så sjukt less på alla som tror att de vet allt om BF trotts att de inte vet dugg!! De tror minsann att vi BARA springer om kring och leker! De tror att vi bara är folk som hade dåliga betyg från högstadiet och inte kom in på något annat! Visst, självklart så är de vissa som det var så för. Men jag hade lätt kommit in på någon annan linje om jag ville. Menar, bara för att vi har många praktista övningar så behöver vi inte vara oseriösa. Alla tror att det är så mycket bättre att gå något annat, men vadådå vi kan börja jobba direkt, hur många kan det?

Snart läst halva tiden nu till jul, tiden går så fort! Barn och Fritid linjen är underbar, hur många säger så om sin linje? jag trivs så otroligt bra, ämnena är SÅ intressanta, man lär sig hur mycket som helst. Även om det stundvis är mycket praktiskt så kanske det leder någonstans? Jag ska i alla fall någon gång i mitt liv läsa till Socionom. Jag är säker på att det är det jag vill. Känns skönt att verkligen veta att det är rätt, det har jag känt sedan jag började BF men det blir så mycket mer självklart för varje vecka som går, Det är rätt för mig.

Sagoprojektet ht -05

Saga

Det här är en "gubbe" min grupp gjorde i ett projekt i ettan på Barn och Fritids linjen. Det är en figur som vi alla gjode tillsammans efter lite instruktioner, vi fick inte prata med varandra och läraren spillde bara ut färg på ett papper, det var riktigt roligt :)
I efterhand fick vi skriva en berättelse om våran gubbe tillsammans och senare skriva en fortsättning på våran berättelse som vi senare läste upp på våran praktikplats. Det var en rolig grej :)


Lek

Har märkt att störstadel så skrever jag bara om skolan. Hmpf.. kan ju inte vara roligt att läsa, men känns bra att skriva om skolan när jag rä less på skolan. Fast idag ska jag faktiskt skriva bra saker om skolan -le-

Dagen började med Engelska, mindre roligt.. men den muntliga delen tyckte då jag gick ganska bra, glosförhöret var det värre med (inte bra).. men men.. det är så onödigt, för jag var verkligen less och idag ångrade jag att jag inte pluggat mer på glosorna.. I alla fall. Efter engelskan hade vi en föreläsare (samma som var och pratade med oss i tisdags) han pratade med oss till ungefär 12, efter det fick vi göra färdigt våran uppgift att planera ett TEMA för barn på dagis. Vi fick lite info och efter det har vi redovisat.

En grupp hade en lek -fruktsallad- hehe, faste sett ganska roligt ut när vi sprang omkring dära i klassrummet. Vi körde öven huvud-axlar-knä-och-tå haha.. det värsta är att det är fönster ut mot vägen (en helt vägg) haha.. men men.. det bjöd vi på ;) och roligt hade vi :)


Skotta - Tandläkare

Jepp, nyss har jag skottat lite (pappa bad mig göra det) innan det var jag hos min mormor och åt middag, plättar blev det -supergott- Nu är det tänkt att jag ska läsa engelska.. inge roligt men jag måste verkligen -suck- så mycket roligare att sitta här vid datorn!

Tiden i skolan känns så snabb, dagarna bara far förbi, nu är det bara imorgon kvar sen äntligen fredag, känns alltid som att man får helg på torsdag när jag bara har en lektion på fredagar, lite mysko känsla! Men helt okej för mig :P Ska och borra i min tand på fredag, jag brukar inte vara rädd för tandläkaren men nu är jag ruskigt nervös! Sprutan gör så otroligt ont, huvva..

Rastlös

Huvva, jobbig känsla. Vet att jag borde börja läsa Engelska, annars får jag panik imorgon och måste göra det då.. Vill gå och träna också, men känns kallt och tråkigt att träna själv =/ är kanske bara jag som är negativ? Orkar ingenting känns det som.. Men men.. är säkert fullt på gymmet nu, så kan vänta lite, eller.. äh.. jag vet inte.. spelar ingen roll..

Trött

Jag är trött efter natten och dagen så nu är jag redo att sova. Är ytterst sällan jag ens är redo att sova nu. Jag ska lägga mig och se på Insider (en familj med 27barn) den slutar kl nio sen ska jag väl för hoppningsvis sova!

Imorgon har vi nog redovisningar i skolan hela dagen skulle jag tro, men är endast G som högsta betyg, högre kan man få på en individuell uppgift nästa vecka. Det handlar om fördomar. Min grupp har två små teatrar typ. Den måste vara minst 10min.

Godnatt

Natten

Puh vad jobbig natt det var i natt! Höll inte på kunna somna, låg bara och vände och vred på mig heeela tiden. Försökte med allting kändes det som. Somnade kring halv ett - ett någon gång tror jag. Sen när jag väl somnat så vaknade jag massor av gånger av att katterna bytte plats och jag vände på mig m.m. Vaknade halv sex i värsta rycket, var så orolig att försova mig att jag tänkte att jag skulle stiga upp men tänkte i andra minuten att jag har ju faktickt en väckarklocka. Så jag somnade om till 06.40 då vaknade  jag och steg upp tio i sju ungefär, han med bussen som går 07.40 så jag satt och läste NK hela vägen till skolan. Kom in och gjorde provet och det kändes som att jag faktiskt klarade det rätt okej :) det var 1½ av 15 frågor som jag inte svarade på :P så det var rätt okej :) Sen har dagen flytit på rätt så bra. Är dock trött nu. Ska mest trolig och träna efter middagen, skönt!

Tjejsnack v.46

Fikadags
· Hur ofta går du på café?
Olika, jag är nog en periodare :P beror på hur ekonomin ser ut!
· Vad köper du oftast när du fikar? En latte (antingen med smak eller inte) och ett winerbröd, oftast :P
· Favoritcaféet? Jag gillar Roasters, men är så mycket folk där, Mcm och Åhlens är också helt okej :)
· Vad föredrar du; kaffe, te eller varm choklad? Allting är så gott :) Latte ;)
· Hur mycket pengar lägger du ner varje månad på att fika? 0-200? :P

Loving Annabelle

Hittat en film jag måste se, trailern kan ni se här. Jag vill ju se den nuuu.. hoppas den kommer till Sverige överhuvudtaget? Den släpps då i USA 12dec. Gillar låten som är i trailern. Ska strax sova, så kanske jag kommer ihåg något på läxförhöret? =/ Känns bra att jag i alla fall gjort Engelskan, även om det är Nk:n jag borde gjort! Ha det så bra gott folk :)


Fairytale Gone Bad

Åh så bra låt. Äntligen har jag fått den på min dator. Jag har ruskigt blandad musikstil och jag menar det verkligen. Men just nu är den här låten helt.. helt perfekt! Får mig att tänka på lite annat än skola skola skola och skola!

Texten kan du titta på
här

Sunrise avenue - fairytale gone bad

Snöigt värre!

Helt sjukt hur mycket det snöat i natt! Fast jag gillar när det är mycket snö och varmt ute :) men så dåligt att de väntar tills man är helt insnöad innan de plogar!! Det är så vackert ute när det är så mycket snö, träden är alldeles tunga av all snö som kommit. Känns som om att det var hur många år sedan som hellst sedan det var SÅHÄR mycket snö (innan jul i alla fall) i vanliga fall brukar man typ tänka: undrar om det hinner komma någon snö innan jul? men nu minsann är det mer än vanligt!

I dag har jag bara suttit med läxor sedan jag steg upp -less- Lovar att det är allra första gången jag gjort läxor på en söndag. Det är sådant som inte brukar förekomma i mitt liv.. men men.. Är rädd att inte klara engelskan så jag kämpar på, gruvar redan inför nationella :( that´s life! Men om jag är närvarande och gör uppgifterna borde hon se att jag försöker i alla fall! Resten av kvällen borde jag försöka förstå mig på NK:n om det nu går! -pust-

Veckans bild! v45

Snö

Det här kändes som en passande bild för dagen :)

Dagen - Dop

Idag har jag varit på dop hela dagen. Hon heter Anna Alicia Elisabet ( fina namn allihopa, enligt mig i alla fall -le- ) Vi var först i kyrkan sen for vi till mormor och var där hela eftermiddagen och kvällen! Gick och bar på Alicia dära ett tag ganska länge, hon var snäll och söt med mig -le- Det var roligt att träffa Per och Camilla igen, har blivit lite oftare i år att vi träffats - roligt =D Anders kom också upp, tyvärr kunde inte Hillevi komma. Men kanske att man träffar dem till jul/nyår igen? Hoppas det! Vi var 17st hos mormor som åt m.m. Trevligt folk allihopa :) Nu är jag trött och ska snart sova.

Lista

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Börjar bli trötter
Favoritgodis: Mjuka, ljus choklad m.m
Är det nåt du absolut inte äter: Ehm.. Jo.. men kämpar på ändå :P
Kläder just nu: Jeans o Billabong hood
Musik just nu: Pussycat dolls - I don´t need a man
Vad sa du senast: Godnatt (till min syster)
Sommarplaner: Just nu har jag nog inga? Jobba hoppas jag då!
Fisk eller badkruka: Jag älskar att bada, men blivit smått badkruka med åren
Hur många kuddar sover du med: 2st -alltid
Favoritväder: sol o lagom varmt
Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska! har ruskigt svårt att komma upp på morgonen, men gillar dock att vara vaken tidigt om jag inte behöver stressa.
Sparare eller slösare: Har jag något att spara till så sparar jag, om inte far pengarna lätt :P
Vem är viktigast för dig: Famil, vänner, Honey
Bästa film: Jag älskar filmer, kan inte välja 1 favorit
Tror på liv på andra planeter: Vet inte? skulle inte förvåna mig..
Kommer du ihåg din första kärlek: Jodå..
Älskar du henne/honom fortfarande: Nej
Tror du på mirakel: Jodå, men.. tror att jag skulle vara mer övertygad om det hände mig eller någon nära något.
Ser du dig själv som tolerant mot andra: tss.. jag hoppas då det? :P
Ser du på kärleken som ett misstag: Nää.. misstag kan det väl inte vara? om det är kärlek..
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Vet inte? om jag skulle få barn så ej mer än 2
Bio eller promenad: Beror på humör?
Är du kittlig: Haha, alltid
Snarkar du? Vet inte? Sover inte med andra så ofta :P
Stjärntecken? Vädur
Rädd för insekter? Joo.. vissa i alla fall (myror, spindlar speciellt)
Det här är jag bra på: Att prata för mycket
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Bli osynlig.
Vad vill du jobba som? vill utbilda mig till socionom till att börja med
Chips, morötter eller godis? Godis
Pizza eller hamburgare? Olika, just nu hamburgare!
Skriver du dagbok? Förr i tiden, nu skriver jag här :P
Har du nån flickvän/pojkvän? Nej
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Inte tatuering, jag är alldeles för mesig, vill göra hål i naveln
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Jag städar mycket, klarar inte av om det blir för stökigt i min omgivning
Gungar du på stolen? om det går så ja, annars inte
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Nej, alldeles för höjdrädd
Vilken hand håller du gaffeln i? höger, vänster? olika..
Hur många syskon har du? 2 Systrar
Är du rädd för blod? Nej
Saltar du på maten? Nej, har väl hänt någon gång
Gillar du att sjunga? Ja, massor
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Barn och Fritid, det intreserar mig (helt rätt linje)
Brukar du sola? Jag är sålig på att sola, men det tar sig :P
Vad gör du om du får hicka? dricker vatten upp-och-ner
Röker du? Nej
Snusar du? Nej, aldrig testat
Använder du knark? NEJ
Kaffe, te eller inget? Båda + latte


Det handlar inte alltid om..

Det handlar inte alltid om hur man ser ut, utan hur man beter sig.
Det handlar inte om hur många vänner man har, utan vilka som alltid finns kvar.
Det handlar inte om vart man vill, utan om hur man tänker ta sig dit.
Det handlar inte om vad folk tycker om en, utan vad man tycker om sig sjlv, och det handlar inte om att få den alla vill ha, det handlar om att få den man själv vill ha. Att fela är mänskligt, att förlåta är gudomligt...

Honey



  Honey närbild

Min underbart vackra katt