Kunde inte hålla mig.

Blev så glad när jag skrev om inlägget om praktiken så var tvungen att skriva lite på mina uppgifter :D Jag vet.. jag är lite underlig, but that´s me :P Ikväll har jag druckit varm choklad med mini marshmallows på =) Det såg helt gott ut, skulle ha tagit kort men min kamera hade som vanligt inga batterier -suck- Så blir att ta kort någon annan gång :)

-Mys, mys, mys-

To the moon and back.

Har varit på Månen idag igen. Är ju bara två veckor kvar nu =/ Men på torsdag ska jag få vara med på deras personalmöte =D Det ska bli roligt!! Tror att det är hela huset som har personalmöte tillsammans! :P Blev jätteglad när A (min handledare) frågade mig om jag ville komma! Hon är så.. som.. det märks faktiskt att hon gillar mig! :)

Idag har jag även fått en till figa gjord! Det var barnen som började leka djur själv så jag liksom hoppade in och styrde leken lite :) Jättekul även det! Blir så glad av barnen.. faktiskt! Många klagar på att de är less osv.. men jag tycker det är roligt! Fast idag kallade ett av barnen mig Hanna-Stinna. Eftersom min lärare var och hälsade på förra onsdagen och hon kom väl ihåg det :P haha.. men de är söta! :)

De har verkligen tagit en bit av mitt hjärta det där stället.

Tjejsnack v.5

Film
· Senaste film du såg?
Bilar
· Bästa film du sett? Oj.. jag har massor av favoriter, gillar så många, på olika sätt! :)
· Sämsta film du sett? Hm.. finns även många dåliga.. förtränger dem ;)
· Nämn en film du kan se 100 gånger om. finns även många där, men Moulan Rouge såg jag massor av gånger just när jag fick den, alltså.. typ varje dag :P haha.. Men många filmer ser jag minst 2ggr :P
· Komedi, romantik, drama, skräck, action eller thriller. Vilken typ av film föredrar du? Jag gillar drama/romantik och thriller/skräck :P Komedi kan också vara kul men köper dem sällan.. De blir ofta lite överdrivna. Gillar fantasy också :)

En riktig karl?

Glömde skriva igår att jag o mina syrror skulle fylla på olja i bilen.. haha fatta coolt att kunna sånt, nu vet jag minsan vart hydraloljan ska in i en av våra fem bilar ;) -skrattar- Sa att jag kände mig som en riktig karl ;) haha.. Det bästa av allt var att när vi kom fram till bilen så var vi där alla tre och skulle öppna motorhuven men fick det inte att funka -asg- så fick ringa om hjälp! Men sen gick det bra.

Wow.. coolt det där :P


Glass i stora lass..

Har även varit och handlat med min syster och en kompis på kvällen. Sen for vi hem till mig och satt och pratade och åt massa glass! Dåligt jag vet.. men ack så gott -suck- Anna Skipper hade nog inte gillat mina matvanor :P -skratt-

Varit själv en vecka nu, fortfarande länge tills mina föräldrar kommer hem.. Men haft syrrorna här i helgen, så det har varit okej! :)

Idrott.

Idag har jag varit i skolan och hade en faktiskt (tro det eller ej ;P) Men en rolig idrottslektion. Vi hade Bollekar, så hade inte så höga förväntningar. Men det var faktiskt riktigt rolig. Vi spelade handboll med en jättestor medicinboll och såna grejer! Riktigt kul =)

Men for dock inte och tränade ikväll. Kanske att jag far imorgon istället om jag orkar? :)

Ont.

Har väldigt ont i huvet helt plöttsligt. Har diskat lite och tvättat en maskin som jag nu ska hänga. Har även skickat läxan jag hade på engelska till en kompis som skriver ut det till mig :) Supersnällt. Ska vänta på att en auktion på tradera ska gå ut och duscha, annars ska jag inte göra något mer ikväll. Har suttit hära vid datorn och blir väl inte så mycket mer än det :)

Sherlock Holmes - The case of the silk stocking

sherlock holmesVi har sett den här filmen på engelskan i skolan. Väldigt bra film faktiskt, handlar om en dektektiv och hans vän som då också är detektiv. De finner en flicka försvunnen och ja.. händer massor. Lite lång men den var bra ändå :) Gillar dektiktiv filmer och serier (speciellt NCIS) så den var som bra! Tyckte dock att Holmes var lite översmart typ :P haha.. men är man smart så är man! ;)


Less.

Nu orkar jag inte mer nå mer Engelska. Hojja. Jag har svårt att hålla mig till det min lärare och jag bestämde att jag skulle göra. Men det ska nog bli bra. Välskrivet borde det vara och försökt har jag då gjort. Allt vad som går! Har suttit 4 timmar och det har inte blivit mycket mer än ett A4. Har självklart jobbat ganska långsamt.. Men nu är det gjort för den här veckan i alla fall! =)

Läxorna finns kvar även på en söndag..

Jo.. tyvärr är det så. Nu måste jag bums sätta mig ner med Engelskan och traggla! Hojja men är ett måste -suck- Men kan tyvärr inte skuta upp det mer nu. Vill ju som sagt klara kursen, då är det bara att sätta fart nu.. Så då vet ni vad jag pysslar med när solen skiner och det är fint ute =(


Tulpaner

tulpan

Glömde skriva igår att jag fick en bukett med tulpaner av min moster och henens kille när de kom till middagen :) Jättefina var dem! Inte alla dagar man får blommor inte! =) Tack så jätte mycket!!!

Jobb - Städning

Min syster väckte mig halv åtta (tror jag den var) så jag släpade mig upp och åt lite frukost innan vi for in till stan och hon skulle lämna sin dagliga dos blod ;) Efter det släppte hon av mig på jobbet. Var där ungefär 08.45 tror aldrig jag varit där SÅ tidigt -skratt- Men nu är det bortgjort i alla fall :)


Nalle Puh - Test!


Bilar - Soundtrack

Skrev ju tidigare att det är bra musik i hela filmen Bilar. Och det är det verkligen :) Här kan ni lyssna på några av låtarna :) Gillar 1an och 3an.. okej.. kanske inte alla låtarna är bra, men flera!! =)

Cars - Soundtrack

Crocs. Foppa-tofflorna!

Crocs

Ja, vem har egentligen INTE hört talas om dessa
Foppa-Tofflorna som hela Sverige knallade runt med i sommras? :P När de kom så tyckte jag att det var helt gräsligt fula! Förstod inte hur folk kunde ha knallrosa o liksom lime-färgade skor i gummiliknande material med hål i :P

Nu då på min praktik så knallar nästan alla som jobbar där omkring i dessa skor, och jag kan inte undgå att faktiskt tro att de är riktigt sköna. Även tidigare i år när jag hälsade på farmor på sjukhuset så sprang all personal omkring i dessa tofflor. Och de finns ju faktiskt i lite diskretare färger, typ moss-grön! Och jag måste erkänna det.. jag skulle faktiskt kunna tänka mig att köpa ett par! Speciellt nu på förskolan hade det varit skönt. Hehe, ska meddela om jag faller dit för dem ;) hahaha

Bilar - Disney Pixar

Bilar

Åh vilken härlig film! Ja vad ska jag annat säga? Den var helt otrolgit bra animerad och så bra helt enkelt. Jag är ju som sagt svag för Disney ;) Men den här var riktigt bra. Som vanligt grät jag dära i slutet :P haha Jag vet att det var bilar - tecknade till och med. Men jag är blödig, kan inte hjälpa det!

Den handlar om Den röda bilen längst fram, en rusktigt kaxig o självgod bil som ja.. får lära sig ett och annat :) Det här blir lätt en film i min samling, vill ha den nu genast! Bra musik hela filmen ut och bra och fin story!!

- vill ha NU -

Katträd

För övrigt var katträdet slut när jag skulle köpa det idag :( Hoppas de får in det igen. Och då ska jag minsan inte vänta två dagar inte =)

I eftermiddag när jag kom hem så kände jag hur mycket jag saknat Honey. Hade ju minsan inte sett henne på hur länge som helst! Hon var så kelig -love- Nu ligger hon och sover.. Vilket jag också strax ska göra..

Middag även idag.

Idag har inte varit helt lika vimsig. Har softat fram till lite efter 17 då jag gick och handlade lite grönsaker eftersom jag skulle bjuda min moster o systrar på middag idag!

Jag gjorde tacos. Var länge sedan det var SÅ gott =) =) Men gott blev det!!
På fredagen när jag lagade middag blev det otroligt starkt, men gott var det ändå! :) Fast då gjorde jag lövbiff o grejjs :P

Det var trevligt att ha lite sällskap här hemma. Eftersom mina föräldrar är borta blir det lite ensamt stundvis. Men nu är min ena syster här hemma och ligger och sover medans min andra syster är på någon fest någonstans? :P Aja. Det blir nog bra! :)

Full rulle en fredag.

OJ OJ OJ Fredagen var ett enda kaos! Jag hade massor att göra på noll tid! Men min mormor hjälpte mig massor genom att kl 11 for vi hem till min syster eftersom hon var inne på behandlings-grejs-test-någonting(?) Och Sparven (hennes katt) Inte kommit hem så skulle jag dit och släppa in han. Hade egentligen behövt åka buss in till stan o byta buss och fara till hon, sen tillbaka med buss in till stan. Men eftersom mormor öljde mig gick det bra. Tyvärr kom inte Sparven hem under tiden vi var där :( Vi satt och väntade 45min sen släppte mormor av mig i stan.

När jag kom in i skolan fick jag veta att jag inte hade någon lektion (vilket gjorde att hela dagen blev konstig) Jag satt och pratade med E och E innan jag vandrade in till stan. Skulle träffa V halv två och kl var ingefär halv ett så jag gick omkring och shoppade lite. Ringde V halv två och då var hon inte färdig än. Så fick gå omkring 45min till innan hon kom.

Jag och V gick och åt en smörgås på Dagobert´s innan vi förflyttade oss till Mcm (har bytt namn men jag kallar det så) och fikade lite :) När vi satt där kom massor av hennes kompisar och jag fick träffa hennes kille :)

Kl 16 skulle jag med bussen och där träffade jag E igen. Vi satt o sjöng till storheden där jag hoppade av och skulle handla till kvällen. Eftersom jag skulle laga middag till E och H så behövde jag handla lite innan. E ringde och sa att hon kunde hämta mig -puh-

Vid 18.15 tror ajg gick jag hem till E och jag ladage middag. Efter det såg vi Ugly Betty sen deckade hon :P

Jobb

Wow.. nu är det länge sedan jag skrev igen. Men veckan har varit väldigt lugn måste jag säga. Torsdag var jag hemma själv hela kvällen! Ska upp 7 imorgon så nu är det bara bums i sängen för min del! :) Mina systrar ska och jobba så jag åker in med dem till stan så jag också kan städa redan från morgonen sen åker jag buss hem!

Katträd

katt

Alltså, när jag kom hem från förskolan idag så tittade jag i posten som kommit. Och då hittade jag det här klätterträdet för endast 199!! JAG MÅSTE HA DET!  Honey kommer älska det! =D Måste bara ha någon som kör mig dit, eftersom föräldrarna mina är borta så ska jag ragga någon annan :P haha

Förskolan.

Har varit seg på att skriva, men har inte hänt så mycket.. Praktiken är toppen som vanligt! Igår var min lärare och tittade till mig ;) Hon gillade min förskola! :) Och blev helt exalterad när hon hörde mina egna uppgifter jag gjort ;) haha -skratt- Roligt i alla fall! :P

Det har varit nya vikarier hela veckan vilket har bildat till att det blivit lite vimsigt och ostrukturerat typ. Idag var det två vikarier, det har varit helt vilda barnen och kaos kändes det som hela dagen. De bara bråkade och grät just där innan lunch =/ Men det har löst sig ändå :)

Tjejsnack v.4

2006/2007
· Bästa minnet från 2006?
Ett av de bästa minnena är helt klart Umeå! Men finns flera. Har ju fått en liten kusin också :)
· Gjorde du något du aldrig gjort förut under 2006? Jag började läsa teckenspråk i skolan -le- Det känns häftigt faktiskt!
· Vad vill du göra som du aldrig gjort förut under 2007? Oj, jag vet faktiskt inte. Får se var året ger mig -le-
· Vad förväntar du dig av år 2007? Jag vet inte? Men förväntar mig att klara engelskan. Och gör jag det kommer det vara ett fint år!!
· Vad har du för sommarplaner? Jobba! Redan jobbar-tankar-planer. Måste vara ute i god tid ;)

Underbart

  

Solen lyser, och Underbar musik spelas i öronen.
- Ja Jag mår rätt bra!


Shopaholic?

Jag har fått något rejs och är helt shopping-tokig! Jag vill bara shoppa, shoppa, shoppa! Även fast jag inte behöver! Sitter på Tradera och spanar efter filmer hela tiden. Och är även påväg till IKEA i början av fabruari så har börjat titta på massor av saker jag vill handla där också. Men grejen är väl den att jag inte har så mycket pengar. Så blir att prioritera!

Måste nog sova så jag lugnar ner mig lite -skrattar-

Äntligen!

Idag har jag äntligen fått håret färgat. Tog en mörkbrun färg. Jag tycker personligen att det blev lite fläckigt men vet inte. Kanske inte? Det ser typ ut som att jag har rött underhår och mörkare överhår.. Så ser inte sådär riktigt fläckigt ut -pust-  Men brukar inte få bort det röda helt när jag färgar det brunt efter att jag haft rött. Det röda liksom etsar sig fast :P Men får se hur det blir efter en tvätt till :) Det är i alla fall skönt att inte ha utväxt!

Veckans bild v.3

  Hela högen

Här är vi allihopa! Alla utom min ena morbrors fru var med på bilden. Hade varit roligt om hon också kunde komma. Men nästa gång kanske. Det var i alla fall roligt att ha alla samlade på en bild! 
Beating

I Love You

Fullt upp.

Då var denna helg också avklarad.

Det har hänt massor under helgen som varit. Fredag kanske inte hände så mycket -le- men lördag i alla fall! Eftersom mormor fyllt 70 tidigare under veckan så hade hon öppet hus på lördagen. Det blev typ 44st (tror jag) gäster som kom. Och sen var ju alla vi i familjen där. Vi blev 11st. Så det var rätt mycket folk. Alla for ungefär 17.10 och vi städade undan därför att 18.00 hade mormor beställt catering mat som vi åt :)
Vi lollade på där hemma hos mormor till 02.00 ungefär. Somnade vid 02.30 :) Men det var en rikitgt rolig kväll. Vi pratade om allting från skillsmässa till mat ;) Haha.. ni fattar vad jag menar!

Släkten är värst? ;)

Har varit hos min mormor hela eftermiddagen. Hennes syster har farit nu ikväll och min morbror med fru o barn har kommit. även min andra morbror har kommit. Så jag har underhållt Alicia medans de har sprungit omkring som virriga jag vet inte vad!? Hon är så söt så :)

Teckenspråk

Idag hade vi prov i teckenspråk, gick ändå rätt så bra. Tabbade mig på något ställe man det gör nog inget :) Många frågar hur man gör när man har prov i teckenspråk. Och det går till så att läraren tecknar och vi elever skriver ner vad hon tecknar. Sen de gånger vi haft läxa så ska vi typ kunna något eller så. Så får vi sitta i ring och göra allting själv medans de andra tittar på och så turas man om typ. I provet så ingår det alltid att läraren stavar typ 10 ord, Siffror och meningar :) Det går ju säkert att göra på andra sätt också, men vi gör så! 

Blombud.

Igår hade mormor fått massor av blombud. Jag vill också ha blombud. Fatta mysigt det hade varit att få.. Speciellt bara sådär utan att det är något speciellt.. Mamma säger att jag är för ung :P Att jag också får det när jag fyller 70! Haha, men jag vill inte vänta SÅ länge.. Sa till min syster att jag önskar mig ett blombud nu när jag fyller år -le-

Gårdagens middag..

Det var så otrolgit roligt att träffa mormors syster! Hon är helt tokig, ungefär som jag ;) -skrattar- Synd att man ej träffar henne ofta, inte sett henne på flera år. Även min morfars syster kom. Hon är väldigt trevlig hon också, men henne träffar vi oftare. Moster och hennes kille var också med.


Det var superfint fär vi åt, så mysigt. Och så snygga servetter säger jag bara! Haha, hade kunnat ta med mig dem hem -skrattar-  Maten var så otroligt god den också, vet dock inte vad det var, minns inte mer än att det var ren och potatis, och svampar... Men supergott var det. Till efterrätt var det brownies gjord i en stor temugg, där på var det bär och sen fick man sätta grädde själv :)

Tack alla ni för en supertrevlig kväll! =D


Det här är en bild på den underbara middagen.
middag

Svara i telefon

Oj vad jobbigt det är, har varit där 6veckor nu och jag vågar inte svara i telefonen =/ Det är ju mest troligt ett av barnens föräldrar som ringer. Men jag vet inte.. Vet inte vad jag ska svara? Haha, idag ringde det och en av de minsta barnen hämtade mig och skulle ha mig att svara i telefonen men vi kom försent (tur) Hon stod och tittade på telefonen och nickade o pekade om vartannat. Hur söt får man bli liksom? :)

Seriöst.

Idag på månen har det varit toppen som vanligt :) Men är så sjukt trött nu. Känns annorlunda med barnen nu, när jag kommer till förskolan (man ska inte kalla det dagis nu för tiden) kommer barnen till mig och säger Stina, och de liksom.. tyr sig på ett annat sätt till mig. Jag busar med dem o liksom.. det är roligt, känner mig som en riktig personal! Det är riktigt roligt faktiskt.

Idag sa de att de vill att jag ska komma tillbaka och jobba där på riktigt! =D fatta roligt att höra. Superkul! -stolt- så lite bra ifrån mig måste jag ju gjort? Visst? :))

På onsdag kommer min lärare och kollar till mig. Nervös...

Grattis! =D

Idag fyller min mormor 70år :) Ska ut och äta ikväll. Trevligt trevligt!!
Happy Birthday
Mormors syster har kommit upp hit och är hära i veckan, så roligt! Är en av hennes systrar som man aldrig annars träffar, i alla fall vädigt sällan! Sen kommer båda mina morbröder upp senare i veckan! =D På lördag ska hon ha öppet hus. Aja, nu ska jag fixa till mig lite :)  

Drama på Månen ;)

För första gången under min praktiktid (5veckor har gått) så har en tjej varit riktigt förbannad på mig. Hon bara skrek rakt ut och grät för att jag sa åt henne. Jag kände mig som en mamma som Nanny-akuten eller liknande behövde ta hand om -le-

Det var såhär: Jag skulle säga åt henne att hon fick plocka bort det hon lekt med på golvet i "köket" innan hon fortsatte en annan lek i lekrummet. Jag gick ner på hennes nivå och sa att hon var tvungen att plocka undan dock sakerna. Hon blir sur och säger nej. Jag var lugn hela tiden och sa igen att hon behövde plocka undan eftersom de skulle äta mellanmål. Hon bliev jättesur och sprang iväg, jag gick efter och hon sprang iväg så jag inte skulle kunna ta henne. Så jag tog fast henne o sa att hon måste plocka undan innan hon fortsätter. Då blev hon stensur och sprang in i "sägen" och gallskrek.

Nåja, jag fick henne att sluta skrika och plocka undan sakerna, men oj vad sur hon var.

Kvällen

Jag for då och handlade med mamma min, köpte en liten present till mormor (hon fyller år imorgon) och en handkräm o lite annat smått.. Men ingen hårfärg =/ Får väl se hur jag ska hinna färga håret!? Blir nog bra ;)

For till gården och satt och surrade, jättetrevlig kväll, mamma kom också dit o det var roligt :)

Hold On

I know this pain
Why do lock yourself up in these chains?
No one can change your life except for you
Dont ever let anyone step all over you
Just open your heart and your mind
Is it really fair to feel this way inside?

Some day somebodys gonna make you want to
Turn around and say goodbye
Until then baby are you going to let them
Hold you down and make you cry
Dont you know?
Dont you know things can change
Thingsll go your way
If you hold on for one more day
Can you hold on for one more day
Thingsll go your way
Hold on for one more day

Wilson Phillips - Hold On

Hårfärg

Nu är jag hungrig, väntar på att mamma ska komma hem så ska vi äta rester till middag. Sen ska vi och handla. Ska köpa mig en hårfärg hade jag tänkt. Har skutit upp att färga håret hur länge som helst. Började att jag skulle färga innan jul... o innan nyår... o innan mormor fyller år (vilket är imorgon) så NU är det på tiden att köpa färg :P Tror det ska få bli lite mera brunt den här gången.


Snö!!

Åååh.. Ni skulle bara veta! Idag på praktiken har jag gjort massor av snöänglar, snögubbar och en skoter och hund i snö (som barnen kan sitta på och leka), det blev även en snöspindel gjord av en flicka och en annan som jobabr där. Hur kul som helst. Det var värsta bästa snön idag att leka i. Tiden bara rann iväg, jag hoppas att barnen hade lika roligt som jag -skrattar- Har kommit ganska mycket snö bara idag. På morgonen var det typ -1 så det var hur kul som helst att vara ute! Nu har det sjunkit till -5 ungefär.

Toppendag som vanligt på Månen! :D

Sanning..

ros

Tusen tankar, hundra drömmar, en verklighet...

Tjejsnack v.3

Vinter
· Vad är det bästa med vintern?
Det är så vackert, allting är så vackert :)
· Vad är det sämsta med vintern? Burr.. det är alldeles för kallt!!
· Bästa vintersemestern - solsemester eller skidsemester? Oj.. har varit på flera fantastiska semestrar, tex: egypten, teneriffa, kreta, gran canaria, turkiet.. men även åland får inte glömmas!
· Sysslar du med någon vintersport? Nej.. åker väl skridskor sådär någong gång och skidor när jag var mindre :P
· Vad är ditt favorit vinterplagg? Just nu är det lätt min vita halsduk och mina vantar! Oooh.. gillar dem =D

Tv - Sova

Har suttit och sett Cityakuten med mamma nu. Innan det såg vi lite av från koja till slott :) Roligt, blir ju som fint ändå! :) Nu blir det en snabb dusch sen sängen -skönt-

Seg Måndag..

Måndag -igen... Blev en kort dag i skolan! Superskönt.. Hade endast tre lektioner sen fick vi sluta! For dock hem och satt med läxor till närmare halv fyra. Inte färdig på långa vägar men alldeles för trött för att tänka. Skönt att ha börjat i alla fall. Har börjar skriva på mina figor och så :) Ska sova tidigt ikväll. Får INTE försova mig imorgon, kommer inte på fråga. Jag måste upp!! Hare legat och halvsovit i soffan hela kvällen.. rätt skönt.. Men ska släpa mig till duschen sen lägga mig o se Tv i sängen tror jag :)


The Motorhomes - Into The Night

Så heter artisten och låten jag sökte efter. Så bra låt alltså. Klarar typ inte av att se hela videon, blir alldeles tårögd och måste titta på något annat. Här kommer en länk ifall ni vill se den. Den är som vacker.. men så hemsk! -rörd-

The Motorhomes - Into The Night

Låt - Artist? Någon som vet?

Det finns en musikvideo där det skickas upp en hund i rymden, kommer tyvärr inte ihåg vem som sjunger låten eller vad låten heter. NÅGON SOM VET? I videon sitter även hunden dära i rymden o tittar på ett kort på sin familj typ.. Behöver hjälp!


Sjuk IGEN?

Idag har jag städat hela huset, tagit bort alla julsaker + granen. Jag har även strukit dukar och dukade till middagen och gjorde sallad. Ungefär hela dagen har gått åt till det. Börjar känna mig förkyld, hoppas inte barnen redan har hunnit smitta mig. De var ju friska nu trodde jag. Men jag kämpar på. Ska lägga mig tidigt och ta det lugnt! :) Jag hoppas det inte blir värre i alla fall!
Sick In Bed

Trevligt o mysigt :)

Igår var en helt toppenbra dag! Så mysigt..

På morgonen vaknade jag av att jag låg och sjöng "ekorren satt i granen" för mig själv -skrattar- Blev lite rätt när jag låg dära och blundade och hörde mig själv ligga i sjunga!

Jag for in till stan så jag var där ca 09.15 och väntade på att optikern skulle öppna.. Hon kollade synen på mig och tro det eller ej men hon påstod att min syn blivit bättre! :P haha.. men men hon beställde hem ett par månadslinser till mig! Så ska dit och se om jag kan ha linser o sätta in dem m.m..

Eftersom jag börjar skolan 11.55 gick jag på stan tills skolan började, har ju inte varit på stan under hela julen typ! Hittade supersnygga örhängen o smink :)

Efter min enda lektion på fredagar fortsätte jag att gå på stan ett tag innan jag for hit hem igen och köpte 2mackor o 2semlor till mig och min kompis, gick hem till henne o vi åt dem och pratade o hade jättemysigt :)

Gick hem vid 17 och sminkade mig för att just innan 18 gå till mormor och äta middag, var väldigt trevligt det också, vi hade massor av diskusioner men det var bara bra saker vi pratade om! Väldigt givande! :)
Kom hem vid 12 och la mig vid halv ett :)

Kvällens gång..

Efter praktiken gick jag hem och såg på Tv ett tag, eftersom aldrig någon kom hem så Perfectogick jag och lagade middag. Blev mycket enkelt men ack så gott :P Korv och makaroner! :) Direkt när jag ätit färdigt kom mamma hem. Satt och tittade när hon åt efter det åt vi en supergod glasstårta som pappa köpt för ett tag sedan. Tror han brukar köpa dem på IcaMaxi? Hur som helst är de sjuuukt goda! :D

Barbell
Efter det for vi direkt och tränade och nu ska jag plocka ögonbrynen o fixa mina naglar o duscha :) Sen blir det nog att slappa vid TV:n är så trött, har hunnit sova en stund redan ;)

Samtal under lunchen.

Dagen på Månen har varit toppen som vanligt :) Barnen är SÅ söta, märker tydligt att de mer och mer tyr sig till mig, säger mitt namn, kommer bara sådär och kramas (även de allra blygaste). På lunchen satt jag och pratade på en som jobbar på min avdelning som jag gillar..mycket :) Eller, var nog mest hon som pratade o jag lyssnade.. Vi pratade om åldersskillnader o praktik o skola typ.. :) När vi pratade om praktik hoppas jag att hon inte menar att jag är så som hon tycker "dåliga" praktikanter är. Har alltid gillat henne men hon är som.. lite svår.. :P Men nu efter jul tycker jag att hon varit mycket trevligare! Fast jobbade så lite med henne förra terminen.. Kan bero på det :) Jag hade även ett samtal med min handledare idag. Det gick bra, hon är väldigt trevlig och frammåt :)

Jag hoppas de gillar mig lika mycket som jag gillar stället.. *osäker*

Välstekta fiskpinnar till lunch ;)

För övrigt har dagen på månen varit rätt okej. Som sagt försov jag mig på morgonen.. och fram till lunch var det ganska kämpigt kändes det som.. Barnen bråkade med varandra o jag fick dem inte att lyda mig.. Jobbigt :( Men men.. Efter luch vände vinden och det har varit helt okej. Kan också vara för att barnen började gå hem.. även att de fick sova ett tag hjälpte nog :) Nu ska jag gå och vara social med min kära mor =D

Försovning = Jobba över

Puh.. Kom inte hem för alls så länge sedan. Jag fick konstaterat idag - Jag har riktiga problem. Kan dock inte låta bli att se lite när jag tänker på det ;) Såhär ligger det till: Jag har en STOR tendens till att försova mig. Så även idag. Jag sov till 08.50. Kom till Månen ungefär 09.05. Så jag har jobabt över en timme idag för att kompensera tiden jag var borta. Som tur var blev de som jobbar dära inte sur på mig.. Men tro mig, det var otroligt pinsamt!!  
Embarrassed 1

Månen, nu igen

Men den här gången är jag där för att stanna 6veckor till :) Jag trivs verkligen jättebra, men idag har varit lite jobbig.. alla barnen har typ varit helt exalterade o livliga. Efter jag haft lunch följde jag med barnen till biblioteket o träffade en gammal lärare som blev glad över att se mig, till och med tenten på biblioteket kände igen mig -skrattar- jag måste ha satt mina spår -skratt- Lol

Tjejsnack v.2

Kroppen
1. Vad tycker du om din kropp?
Ehm.. jadu, jag skulle vilja förändra ganska mycket.. öm.. Men det är ju ändå jag liksom.. jag menar.. man får ju som ta det som det är :P haha
2. Om du skulle förändra en sak på din kropp, vad skulle det vara och hur
skulle du förändra det?
Hm.. antingen minska mitt huvud eller minska mina fötter. Ja.. huvudet hade jag velat ha mindre helt enkelt :P och mina fötter samma.. Menar.. det är rätt omöjligt i mina ögon att göra det så därför tar jag dem/den förändringen :)
3.  Vad är du mest nöjd med på din kropp? Vet inte, gillar vissa småsaker, min ögon.. händer..
4.  Vad är du mest missnöjd med på din kropp? Öhh.. haha.. jag vet inte? 
5.  Vems kropp i kändisvärlden skulle du vilja ha för en dag, och varför? Jag skulle nog inte vilja ha någon annas kropp för en dag, till vilken nytta skulle det vara?

Bubbelpool

Åh så härligt, idag var jag och mamma o simmade och badade bubbelpool :) SÅ skönt säger jag bara. Mmm.. vill ha ett hemma också =D Men det kan jag ju se i stjärnorna -le- Kostar 15kr att bada bubbelpool och bada ångbastu på badhuset här där jag bor, eftersom jag har gymkort så får jag gå in gratis, och då tycker jag det är helt okej att betala 15kr för ett bad :P Nu är jag helt avslappnad och trött.. Kommer somna bums i natt :) Längtar efter min säng men ska inte lägga mig riktigt än.

Skola - Optiker

Ja.. Då har första skoldagen varit. Saker var väl som vanligt. Roligt att träffa vissa igen :) På idrotten loosade jag rejält.. Alla i klassen hade bättre än mig -skratt- Aja, tog det inte allt för seriöst ;)

Efter det slutade jag. Vi hade ingen teckenspråk, så skönt :) Så gick jag och bokade en tid hos en optiker. Jag har ju egentligen glasögon men jag är urdålig på att använda dem och nu börjar jag märka själv för första gången att jag verkligen ser dåligt, på riktigt. Så ska och testa om jag pallar linser på fredag :)
-hoppas-

Skola - Trött

Nu i kväll har inte mycket hänt, Var länge hos mormor och låg i en soffa o tittade i taket ungefär ;) haha..
Har suttit hära vid datorn sedan jag kom hem och ska nu göra mig i ordning o sova. Är
Back-to-School Jokefaktiskt väldigt trött, hoppas det håller i sig ända till sängen ;)

Hojja.. Imorgon börjar skolan.. Men är roligt att praktiken börjar om nu igen! =D Men var otroligt skönt med ett break! Nu ska jag sova.

 


Kvällen...

Har varit och jobbat nu. Var dock väldigt rent idag så gick lätt att städa :) Ska duscha nu och sen hoppa iväg till mormor o äta middag om en halvtimme! Sen får vi se vad som händer! :) Börjar bli trött.. skönt!
Ha det så bra ni alla! 
 Spaghetti 

Vända på dygnet

det är inte lätt det.. Igår gick jag och la mig elva (första gången) men slutade med att jag kl ett gick upp och gjorde hamburgare med mina föräldrar, moster och hennes kille. Efter det satte jag mig självklart vid datorn eftersom jag inte alls var trött och där fanns det folk att prata med. Så halv fyra ungefär låg jag i sängen igen och försökte verkligen blåsova. Men det gick inte. Låg vaken till just efter halv sex då jag somnade. Hade planerat att stiga upp mellan halv åtta och åtta. Gick inge vidare. Men kom dok upp halv tio i alla fall :) Så fyra timmars sömn inatt blev det. Jag kan meddela att jag mest troligt ändå inte är trött ikväll när jag verkligen borde vara det -suck-  Crazy 

Test igen :P

 You scored as Lesbian.

Lesbian

 
95%

Straight

 
50%

Gay

 
50%

Bisexual

 
35%

Are you Bisexual, Straight, gay/lesbian?

created with QuizFarm.com

Honey -love-

Honey söt

Annars hände inte mycket annat igår, jag var hemma hela dagen till jag och Honey förflyttade oss och såg lite film :) Idag händer ungefär lika mycket, Nisse är här och hälsar på så Honey har inte riktigt tid för mig, men den kommer (tiden alltså) ;)

Här är ännu en bild på min underbart söta katt Honey!
Animated Hearts

Rika vänner

Rika vänner
Den andra filmen jag såg igår var Rika vänner. Med Jennifer Aniston som huvudperson i filmen. Den var helt okej. Handlade om De fyra kvinnorna på bilder, alla utom Aniston var gifta och väldigt rika, hade stora hus o behövde aldrig tänka på pengar direkt. Aniston då var städerska, ensamstående, och.. fattig helt enkelt.. Och det handlar om deras liv. Det är ingen sådär favorit som jag kommer köpa (tror jag) Men den var ändå bra :)





Wallander - Blodsband

igår blev det att se två filmer till. Och jag skrev ju tidigare i inlägget att det ver en innan jokern som jag ej sett, det var Blodsband som jag då såg igår :) Som vanligt var även den här filmen väldigt bra :) Handlade om några typer som bodde på landet typ och folk blev mördade hit o dit ungefär! Men den var väldigt bra TV 2även den här! :) Jag gillar Wallander skarpt! Längtar tills jag får se nästa wallander :)  


Wallander - Jokern

Har även sett Wallander ikväll. Gillar hela serien. Den är bra - Trots att den är Svensk! Alla klagar bara på Svenska filmer men jag gillar dem :) Har sett alla utom en innan Jokern. Men blir nog att se den också här framöver :) Man behöver ju inte se dem i nummerårdning.. det tycker då inte jag. Har sett alla i nummerårdning själv men tror inte det behövs. Är ju liksom ett fall varje film. Det är väl mer karaktärerna, typ Linda och Wallander själv liksom som man kanske missar någon del av om man inte ser dem i rad. Men uppmanar även alla att se Wallander. Jag gillar dem skarpt! :)

Flight 93

Flight 93
Ikväll har jag ägnat mig åt att se film, såg bland annat Flight 93! Den handlade om den 11 september, det fjärde planet som aldrig träffade sitt mål. Jag grät så mycket, det var hur länge som hellst jag grät så mycket till en film. Jag är ju rätt så blödig så gråter ju endel i fimer, men jag tror att jag grät säkert efter halva filmen ända till slutet o någon minut efter den slutat också. Hojja.. Den var så hemsk. Satt och blundade ibland bara för att jag inte ville se. Men trots det en så rusktigt bra film. Alla borde se den!!




Shopping

Idag har jag varit hos en vän och hälsat på :) Fick supergott fika och kaffe!! -mums- Sen for vi och handlade på storheden. Handlade en julstjärna som man ska ha i fönstret på 30% REA :D haha.. Den var faktiskt supersnygg. Hittade även en superläcker lampa som jag vill ha i mitt blivande sovrum den dagen jag flyttar hemifrån :) Hehe... Inte illa. Den kostade dock närmare 600kr så blir nog inte så mycket lampa för mig -suck-

Gårdagen - Badhus

Igår var jag och badade med en kompis på badhuset här där jag bor hela dagen. Det var roligt :) Var länge sedan jag badade. Efter det gick jag till mormor och åt middag. Alla var samlade (nästan alla) och det var trevligt. Eftersom min morbror med familj åkte hem idag. På kvällen gick jag till gården en sväng och satt och hängde lite ;) haha.. Det var lite kortfattat om gårdagen :P

Barnvakt!

Ikväll blir det att vara barnvakt åt lilla Alicia, men det ska nog gå bra :) Per o Camilla ska på basket o jag ska till mormor o hjälpa att ha hand om henne. Får väl se vad jag sysselsätter mig med hemma hos mormor annat än passa Alicia?! :)
SmileyCentral.com

Tjejsnack v.1

Jul & nyår
· Vad fick du i julklapp?
Digitalkamera, tallrikar, bestick, smink, dvd-filmer och lite mer :)
· Bästa/sämsta julklappen du fick? Allt var bra :D
· Bästa/sämsta julklappen du gav bort? Men.. så ser jag det inte.. Jag köper ju det jag tycker passar den jag ger det till, så jag hoppas alla blivit nöjda :)
· Hur firade du nyår? Med min sjäkt och familj!
· Har du något nyårslöfte? Nej, faktiskt inte. Jag har aldrig varit sådär mycket för nyårslöften.

House Of Voices

house of voicesJag vet inte om det var jag som var okoncentrerad eller filmen som var konstig? Jag brukar hänga med i även underliga filmer men jag blev verkligen förvirrad av den här!! Vet inte om jag fattade hela filmen helt rätt eller om jag bara tjorvar :P haha

Den var inte sådär superläskig, men jag hoppade till några gånger.. Den var mer spännande än läskig tror jag. Och underlig framförallt!!

Den handlade om en tjej som kommer och ska jobba på ett barnhem. Hon har tidigare våldtagits och blivit illa behandlad på stället hon bodde tidigare. När hon kommer till skolan/barnhemmet så har ett barn precis dött och alla barnen ska iväg från skolan o den ska renoveras. Hon blir kvar med mattanten o ett av barnen. Hon upptäcker att skolan är fulld av hemligheter o hon försöker hitta svar..

Den var rätt bra, men otroligt underlig! :P

Bebis - söt som socker

För övrigt måste jag säga att bebis-skratt är helt underbart :))
Det är så hjärtligt och man kan inte annat än le!
Alicia skrattar ibland så hon nästan kiknar.
Hon är så söt så man bara vill krama om henne :))


Nytt år..

Yes.. ja, känns väl helt okej, inte för att jag är sådär speciellt brydd om man nu kan säga så? :P haha..
kvällen har varit trevlig och vi har fått massor av god mat!! Här kommer några bilder. Vi fick även efterrätt som var supergod, men glömde bort att ta en bild, blev så mycket mitt i allt :P


När tolvslaget kom så gick vi ut och skulle smälla raketer. Jag försökte ta kort på alla fina men är svårt att få en bra bild, men det här var typ den enda jag fick, jag gav upp ganska så snabbt ;P
Det är även en bild på när jag och syster skålar! =)