Mario-kväll

Igår så hade jag och Emil bestämt att ha "Mario-kväll" igen. Och så blev det. Jag tog min nya cykel -ler- och cyklade hem till Emil och där hade han lagat Tacopaj till oss med tillbehör. Det blev riktigt gott! :)

Efter maten gick jag och kopplade in spelet, självklart blev det lite tjorv innan vi fick igång det. Men vi spelade på. Jag hade köpt med mig chips o lite sånt så det var gott :)

Avslutade kvällen med att cykla hem på min fina cykel -skratt-

Föreläsning.

Tosdagens föreläsning var helt okej, det var ibland lite svårt att förstå dialekten, men det var helt okej ändå :) Jag och Sara åt på max innan vi begav oss mot föreläsningen. Det var en mycket trevlig kväll!!!

Och när jag kom hem, då minsan fick jag en av mormors semlor eftersom hon var hos oss och hade med sig semla till mig! =D

Redovisning.

Jag sitter nu i skolan och väntar på att Sara ska skriva klart sina läxor :) Sen ska vi ut på staden och käka lite mat innan vi ska på en föreläsning ikväll. Det är om ledarskap den handlar om. Får skriva lite senare hur den var :)

Jag har haft redovisning idag, och jag lyckades hålla mig för skratt -ler- Hoppas att H-S tyckte att den var bra våran redovisning :)

Rfsu - Frågelådan

Har minsan hittat en mycket bra sida på internet jag :) Det finns svar på ungefär allt man kan undra om sex m.m Och finns inte redan svaret så kan man skriva och själv få ett personligt svar. Och kolla här: ALLA får svar!! Det är inte illa :) -ler-

RFSU - Frågelådan (har självklart även länkat till sidan) =)

Ny cykel!

Och vill ni veta en häftig sak?? =D Igår for jag och köpte min första egna cykel (som ingen haft tidigare) :) Så lita på mig, jag har snyggaste cykeln här i närheten i alla fall -le- Det är underbart att cykla på den, min gamla cykel var sjukt tung och seg men den här går som en vind -le- Jag är i alla fall mycket stolt! ;)

När jag och pappa ställde in höjden och allt fick jag till och med chansen att cykla inomhus och det är inte liiite häftigt -skryt- Jag passade även på att köpa mig en ny kjol!! :)

Hahahaha ibland är jag så lättroad!!

Föreläsningar!

Igår var det en kille till oss och pratade på morgonen. Han hade själv varit alkoholist och narkoman i typ 34år minst. Han hade fått två barn under tiden och inte ens det fick han att sluta. Han slutade inte förän han inte hade någonting kvar alls som kunde hjälpa han. Då tog han tag i livet och till sommaren blir han utbildad lärare och har varit ren i 8år =D Han var riktigt bra på att prata!

Igår på eftermiddagen gick vi till Kulturenthus och träffade en Konstpedagog som berättade för oss om målningarna som de har där nu. Efteråt fick vi själva arbeta med färg och måla av våra händer massor av gånger på ett stort stort papper alla tillsammans. Blev väldigt färgigt i alla fall -ler- Det kändes inte speciellt givande, men alltid roligt med lite variation!!

Idag på dagen har en från min gamla praktik i ettan varit och pratat om Pedagogisk Dokumentation. Det var roligt att se henne igen. Hon har jobbat inom förkolan i 15år och de arbetar nu väldigt mycket med just dokumentation. Jag vet inte om jag lärde mig speciellt mycket eftersom på min praktik det här året arbetade de också väldigt mycket med dokumentation och förklarade mycket för mig. Men det var roligt ändå :)

Brott & Straff / Socialfrågor

Jag känner mig sjukt lättad just nu. Klockan är inte ens fyra och jag har gjort klar alla läxor jag har!! Fatta skönt Wohoo!!! Engelska läxan var inte speciall svår faktiskt, skönt! Imorgon på 3timmars lektionen ska vi plugga inför nationella.. uach.. fjärilar i magen redan nu -suck-

Idag har vi börjat på ett nytt arbete i Svenska/Samhälls. Det är faktiskt ganska roligt, ska skriva en analys (tror jag det var?!) om brott, straff eller socialfrågor.

Jag ska skriva om det här fallet i södra sverige om Louise. Och så ska jag kolla hur Sverige sköter FN´s barnkonvention o jämföra med det här fallet. Sen se i något av grannländerna hur det ser ut med deras brott i FN´s barnkonvention också. Måste ha en frågeställning om det här. Men det blir nog bra :)

Årets första Igelkott!

Igelkott

Nu ikväll följde jag med mamma och handlade lite på Coop. När vi var påväg nästan här utanför oss så sprang det en Igelkott över vägen. Den var jätteliten och supersöt! =D Nåå.. Jag och mamma smälde där inne i bilden den var så söt  -ler-
Årets första igelkott!!

Tjejsnack i skolan.

såja.. nu har jag kämpat igenom mig mina Samhällsfrågor eftersom jag missat någon lektion så fick jag ta hem och göra färdigt. Har "bara" tre engelska läxor kvar att göra.. men de har jag till på torsdag.. men ändå! Dagarna närmar sig till mitt nationella i engelska, jag är sjukt nervös när jag tänker på det.. Men det sägs ju att man inte kan sänkas på nationella.. Det hoppas jag verkligen!!

Dagen i skolan har gått rätt så bra.. Han med att prata lite extra mycket med Sara och Theres. Det var roligt, de hade smitit in i "lilla rummet" och hade lite tjejsnack mitt i allt. Mycket trelvigt, det blev många +++ -ler-

Titanic


Jag är mest troligt inte den enda som gråtit floder till Titanic ikväll. Den är helt underbar denna film. Jag hittar inga andra ord. Den har allt!! Det är riktigt länge sedan jag såg den nu så att jag grät var inte speciellt oväntat.. dock tror jag ej att jag gråtit mer förr än nu.. lite lustigt.. Men så är det!! När Rose blir avritad av Jack.. Det är underbart.. Så vackert, måste vara lätt bland de vackraste bitarna ur filmer, kommer inte på något som klår den delen!!


Mission Impossible 3

film
Gårkvällen blev att titta på en rulle med Tom Cruise.. och ja.. han ser ju faktiskt väldigt bra ut ;)

Jag har ej sett tvåan tror jag av de här tre men det behövdes inte för att förstå något alls. Den var lika actionfylld som kärleksfull -le- Tom och hans team far iväg på farofyllda äventyr. Den var riktigt spännande och jag blev upprörd flera gånger när man vet att det är dumt det personerna i filmen gör och man kan inte säga något :p haha.. Lätt sevärd film :)


Shoppingrunda.

Idag har jag gått på stan med min mamma och mina två systrar. Det är lite småroligt att vara alla vi fyra :) Jag har fått inhandla ett par nya byxor och nya skor - skönt- Och på onsdag då lönen kommer blir det mer kläder till samlingen! Inte illa det inte!! :)

Nu är moster och Thomas här på middag vi har grillat kött och klyftpotatis och pastasallad till :) Gott!
Inga planer för kvällen, någon idé?

Friends - Mobbning


Det här är lätt bland de bästa reklamfilmerna! Fast all Friends reklam är bra. Men den här är nog min favorit.. eller den när alla orden känns som slag.. Men den fanns ej på YouTube.

Här kan du själv kolla på alla reklamfilmer
Friends släppt =)

Mobbning

Ja.. det är tänkt att det ska vara mitt ämne i mitt projektarbete. Har tänkt att sammarbeta med en kompis från media och han ska fota mobbning och vi ska tillsammans göra en hemsida.. och jag skulle även göra en undersökning om mobbning och skriva lite fakta osv..

Pratade med min lärare och vet inte om hon tyckte att det var någon speciell bra ide!? Så jag blev lite.. blev nog osäker igen.. ska jag verkligen skriva om mobbning?

Det känns som att det står mig nära på det sättet att jag intresserar mig för det, och det är ett viktigt ämne för mig. Jag ska göra en större undersökning om det är så att jag arbetar med mobbning. Fast skulle vara roligt att ha någon från klassen också.

Fast det finns flera andra saker jag också vill göra.. Men att på något sätt hjälpa någon eller flera. Eller att.. nej.. hjälpa handlar det nog om.. hjälpa eller ge!

Så dagens lektion gick åt till att fundera och fundera.. och åter igen.. FUNDERA!

(Det här är min logg för idag)

Fika & Hårfärg!

Gårkvällen ägnade jag åt läxor till en början. Läste igenom min engelskaläxa och så innan jag gick till mormor och sa hej och fikade lite eftersom hon kom hem från Madeira igår :) Mitt i allt ringde Kajsa och frågade om jag ville färga hennes hår, så jag traskade vidare till hennes brors lägenhet och färgade hennes hår. Medans vi väntade på att skölja ur hårfärgen spelade vi kort. Typ Chicago eller vad det nu heter? Rent poängmässigt så vann jag -le-

Efter att hon duschat följde hon med min hem och tittade på kattungarna innan jag följde henne tillbaka eftersom hon är väldigt off i Luleå! :p

Jag - Ny frisyr ju!

Jag
Här kommer en bild på min nya frisyr för er som ej sett den! Jag gillar den skarpt, glad att jag klippte mig såhär! Det känns som jag! Godnatt, nu ska jag sova inför skolan imorgon! :)

Köttfärsås & Desperata hemmafruar!

Idag efter skolan så tog jag med min Sara (Kompis-Sara som hon får heta på hemmaplan nu för tiden) -ler- hem på middag. Mamma skulle komma och hämta oss i stan efter skolan så vi gick på stan lite innan mamma äntligen kom. Jag var dödshungrig :p Vi fick spagetti och köttfärsås till middag innan jag var tvungen att följa henne till bussen.

Gick upp till gården och var där tills Emil kom och vi gick hit till mig och såg Destepate Housewives.. Tyckte inte att avsnittet var sådär toppen-bra.. Men det är ju ändå Desperate Housewives liksom.. ;)

Stabilt?

Idag för första gången i tvåan var engelskalektionen faktiskt rolig. Klassen bestämde sig för att skolka men jag och 4 till gick ändå. Vi fick leka hängagubbe på engelska.. det är lite svårt det faktiskt, men vi hängde faktiskt ingen gubbe alls -le-

I övrigt har dagen i skolan gått rätt så bra.. har varit som vanligt. Hade redovisning i en svenska/bf uppgift och det gick väl sådär.. Jag tror att H-S gillade mig idag så det gick lite bra ändå ;) Jag var ju faktiskt den första av i princip hela klassen som stod upp när de andra satt och redovisade.

Imorgon kommer min syster till skolan.. intressant!!

Det känns inte sådär sjukt jobbigt i skolan för tillfället.. känns som om att de här sista veckorna kommer att gå frammåt ganska så snabbt. Faktiskt :)

Inte länge kvar nu..

Vill ni veta något UNDERBART? Om ca 8 veckor har jag gått ut skolan för den här terminen. Då har jag endast 1 år kvar. Och de ni.. det är inte illa pinkat!!! Det är grymt coolt. Jag längtar sjukt mycket! Har läst klart mer än hälften av alla kurser och det är häftigt, har (än så länge) inget IG om jag nu inte får det i EngelskaB?! Men om ca 5-7veckor så får jag veta det...

Pengar?

Idag känner jag mig så sjukt less.. jag vill ha så sjukt mycket men vart finns pengarna Stina? less på att inte ha råd!! superjobbigt när man verkligen vill shoppa!! men men..

nya byxor minst 2par
ny tröja med dragkedja
tunika
nya skor finare och vardags

och säkert mycket mer BEHÖVER jag!

Tjejsnack v.16

Snacks och snask
·Chips eller godis? godis
·Absouta favoritgodiset? det varierar precis hela tiden. jag är en allätare :)
·Lösgodis eller påse? lösgodis så man frå välja själv :)
·Lakrits, sött, salt eller syrligt? sött och syrligt!
·Favoritsnackset? ostkrokar kanske? varierar även där.

Nytt jobb!

Idag har jag varit på mitt nya jobb för första gången. Även det ett städjobb på en annan mäklarfirma här i stan. Så blev många timmars städning idag eftersom jag var på båda ställerna och städade. I sommar ska jag städa själv på båda företagen. Så får se hur det går? eller.. går och går gör det alltid.. Men hur tungt det blir? Var i alla fall "roligt" att vara på ett nytt ställe. Blir lite variation.

På mitt första jobb hade de även gjort om och lagt in nya mattor på två av våningarna i huset. Så det var ju lite förnyelse det också -le-

Måste få igång min ekonomi igen nu.. den har legat lite för mycket på minus nu.. lite för länge!

Ellen Degeneres!



Det här är inte lite häftigt.. Alltså.. WOW!!!

Beauty Shop & Saved

film

Vi började med att se Beauty Shop. Haha den filmen var helt underbar! Älskade deras attityder och värsta kommentarerna. Jag gillar Queen Latifah som har huvudrollen i denna film. Handlar om en hårfrisör/stylist som får nog på sin chef och startar eget. Även en från Desperate Housewives var med.. Hon den dära grannen som låste in sin son i källaren i säsong2 :p Det var en toppenfilm som jag mer än gärna vill ha i min filmsamling!

Direkt efteråt började vi se Saved! i gämförelse med den förra var.. Skit! Alltså.. nog var den också rolig ibland.. Men till största del blev jag mest irro på filmen. Den var lite gullig med deras kärlekar i alla fall ;) Störde mig extremt på att de skickade en gay kille till psyket, huvudrollen är gravid och de tänker skicka hon till psyket också. De alla är överkristna och det är som att titta in i värsta säckten. Blev extremt irro på hela filmen. Men står på fodralet att det är drivet.. och kanske är det jag som inte förstår alla sjuka "skämt"!? Hmpf.. Men den var ändå bra filmen.. på något sätt.. hehe.. nog skulle jag kunna äga den -ler- Gillade ju slutet :P

Klistrad vid Tv:n ;)

Igår kväll kom Emil hit och vi såg självklart "Inför Melodifestivelen". Det var väl sådär.. Jag har inte riktigt samma åsikter som dem.. Men det kan man ju inte ha =p Jag tycker det är lite töntigt att de gav så mycket poäng till Island.. Visst jag håller med, han har bra röst.. Men i dagens Melodifestival är det mer än rösten också.. faktiskt.. Jag hade gett en 4:ra :)

I alla fall.. Efteråt kopplade jag in min DVD i den stora TV:n i källaren eftersom sist jag o Emil såg film så blev den DVD-spelaren här nere helt konstig och jag tror den är trasig. Men med min fungerade det bra :) Vi såg två filmer jag lånat av en annan kompis.

ESC - Finalen 2007

Har även nu lyssnat igenom bidragen som är i finalen nu.. Tyckte inte det var så mycket att hurra för det heller.. Men de jag gillade var:

Irland - Den var mysig.. o videon var söt :)
Finland - Helt okej! Gillar texten.. eller.. hela alltet faktiskt :p
Sverige - Självklart! Gillar ju The Ark! tempot är bra.. Det händer ju någonting.
Ryssland - Den är som häftig :)
Storbritannien - Texten är ganska rolig när man hört den lite!

ESC - Semifinalen 2007

Har lyssnat igenom alla bidragen i semifinalen nu.. Tycker det är flera halvbra låtar.. Men få som jag började gilla efter en lyssning. De jag fastnat för är: (ingen speciell årdning)

Turkiet - Den är bäst av de här skulle jag tro. Gillar tempot liksom.. Den är skönt -ler-
Vitryssland - Den är.. Speciell.. Men gillar hans röst! Den är bra. och musikvideon är rolig!
Moldavien - Gillar början rejält, allt är bra.. Men tycker som inte att den kommer iväg någonstans.
Belgien - Den här är också skön, den lär jag ju lyssna på i min mp3!
Österrike - Helt okej låt :)

De halvbra bidragen som inte har "det" enligt mig är:

Island - Låten är helt okej, men den är liksom för lugn..
Montenegro - Är en jättebra låt men språket förstör för mig. Varför inte engelska? Jag vill veta vad jag lyssnar på..
Schweiz - Gillar tempot och det mesta, men texten är ju sååå löjlig!!
Danmark - Den är bara rolig, så var tvungen att ändå nämna den ;)
Serbien - Kan tänka mig att det skulle vara en jättevacker låt.. om jag förstod vad hon sjöng..
Andorra - Även i denna sång förstör språket.. Gillar den men vill veta vad de sjunger..
Estland - Tror att jag kan gilla den här låten om jag får höra den lite mer! :)

Melodifestivalen 2007

panelen

Eftersom jag inte har annat för mig ikväll så kommer jag sitta klistrad vid svt1 kl 20.00! Som SchlagerTok man är ;) Jag gillar de här programen "inför Esc" Det är som roligt att höra deras åsikter och självklart få se bidragen (trots att man redan sett flertalet på internet redan) :P haha.. Får se om det är lite bra ikväll som jag tyckt tidigare! :)

Här kan ni se alla bidragen!

Sedda filmer i veckan.

Som sagt.. Har blivit en HEL DEL filmtittande under veckan. Faktiskt 6st -le-

Började på Lördag  med att se en Thriller som jag faktiskt tyckte var obehaglig. Brukar inte vara rädd i filmer eller så men den var lite läskig. Stod att den var baserad på en sann historia, kanske därför jag blev skakis? :p Den handlar i alla fall om en familj som flyttar in i ett otroligt stort hus. Familjen som bodde där tidigare blev skjutna av den äldste sonen i familjen... and so on....


 
Fortsatte veckan med att titta på Disney Channel där Den lilla Sjöjungfrun 1 & 2 gått under påsken.
Ettan är ju kult, fast den var faktiskt bättre förr.. -le- när jag var liten.. Men tro inte att jag slutat gråta i den ändå ;) haha.. Tvåan fick dock mig inte att fälla någon tår alls.. Den känns lite B:ig Men det är nog bara för att 1an är så grym ;)



Måndag kväll (tror jag det var) Såg jag The Perfect Catch. Den var faktiskt ganska rolig. Handlade om en tjej och en kille som blir kära och tillslut kommer det fram att han är ett rejält fan av Red Sock. Och filmen handlar om hur de fixar relationen sammtidigt som han ska gå på alla matcherna och sådär :p En lättsam rolig film! :) Är den billig skulle jag nog kunna köpa den :p


Tidag kväll såg jag filmen Waiting som handlar om massa personer som jobabr på en rent utsagt svinig resturang. Den var rätt B:ig.. Eller.. det var liksom inte min humor.. Den var bara underlig.. Och inte direkt världens bästa handling.. Hände  inte speciellt mycket.. Lär ju inte se den igen.. Och defenitivt inte köpa den.. Skulle kunna tänka mig att det är mer en "killfilm" den är som lite grov..


Onsdag kväll blev det film igen, då såg jag Fjorton Suger igen. (Den finns redan i min DVD-samling) Hade faktiskt glömt bort stor del av den innan jag började se den. Men den var väldigt bra, tyckte jag. Så otroligt många gånger bättre än "Hipp Hipp Hora" Men den klår inte "fucking Åmål" Den är bra!! Men jag gillar Fjorton suger.. Den är lättsam och ändå lite rolig och söt och lite allvarlig.. Trots att den är svensk.

Händelserik vecka :P

Halloj. Här händer inte mycket. Hunnit med att se mycket film i veckan så mer om dem senare! :) Är toppenväder ute idag, solen skiner och det är varmt -skönt! Ska börja sminka mig nu och snart iväg till stan o träffa Sara! :)

I Tisdags träffade jag Victoria ett litet tag innan hon drog vidare :P Och på kvällen var jag på gården lite. Igår var jag med Emil och såg film och så :) Annars lollar jag mest bara på ;)

See you.

FestivalSommar 2007

Här uppe finns det som närmast: Kirunafestivalen, PDOL (Piteå Dansar och Ler) och Luleåkalaset. Luleåkalaset är en självklarhet. Den går man på vare sig man vill eller inte.. nää... Men nästan ;) haha.. RIXfm-festival kommer hit till Luleå i år också och den måste man ju självklart gå på :)

Såg att Melody Club och Nanne kommer hit till LuleåKalaset i år.. Hoppas det kommer någon riktigt bra artist.. Så man verkligen verkligen vill gå!!

Emil har även sagt att han vill att jag ska följa till Pride i sommar, det är självklart samma tid som LuleåKalaset.. Men jag vet inte riktigt? Får se vilka planer det blir :)

Life List del2

Än så länge har jag fått ihop 17 saker på min Life List. Jag har delat upp mina önskningar/mål i tre kategorier: Personligt, resor eller upplevelser. Det kommer säkert snart en till kategori. Har än 83 saker till att komma på ;) vid 20 eller 50 kan jag lägga ut listan.. får väl se :) Jag arbetar då effektivt på den! :)


Life List..

Idag såg jag på Ellen Degeneres show på TV.. Måste tillägga att hon är helt fantastiskt grym den bruden ;) I alla fall.. De pratade om just Life List och självklart måste jag göra en också. Det är 100 saker man ska göra innan man dör. Såå.. Nu ska jag börja gnota ihop min alldeles egen LIfe list!! :) Deni!!!

Hon orkade inte...

Idag har kattungen som jag tidigare skrivit om att jag for till djursjukhuset med dött. Hon blev inte gammal.. 20dagar. Men hon kämpade på bra! På morgonen när jag vaknade hade Lurva burit iväg både Honeys och Sagas kattungar till Saras rum som hon brukar.. Men den sjuka hade inte hängt med de andra. Så jag sökte massor i ungefär en timme innan jag hittade den invirad i filtar utanför burarna.. Hon var död redan då..

Jag matade henne med mjölkersättning 4 dagar.. Men hon orkade inte ändå tyvärr..

Jersey Girl

Jersey GirlHar nyss sett denna film eftersom den gick på TV. Och som vanligt har jag redan sett den också -le-

Men den var bättre än jag trodde! Jag tror faktiskt att jag ska kika om den finns att köpa någonstans här på nätet ;)

Handlar om en ensamstående pappa och hans dotters liv :)

Jag tycker den är riktigt gullig filmen! =D

Falla Vackert

falla vackertTidigare i veckan gick denna film på TV. Jag har dock sett den en gång tidigare men jag såg den igen. Kan inte säga att den är speciellt bra.. Men den var då bättre nu andra gången än första :P

Handlar om en strulig familj.. Mamman och Pappan rånar bank och deras äldsta dotter får typ sköta hennes två yngre syskon. Det är ingen jag kommer köpa och jag ser den nog inte igen.. Fast vem vet? ;)

När reklamen inte stör.


Haha Jag älskar den här reklamen! Den är sååå söt!!!!!

Påsken

Såå.. vad händer annars? Inte mycket. Jag ska höra av mig till Victoria och se om hon vill träffas snart. Annars är det lugnt.. Per, Camilla och Alicia är här över helgen och hälsar på så vi är hos mormor och äter hela tiden -le- Jag har äntligen fått tillbaka min lukt och smak. Idag är första dagen den är helt tillbaka :) SÅ skönt! Nu ska jag snurra vidare på nätet ett tag innan middag hos mormor ;)

Plannja vs 08-Sthlm

Var på matchen igår.. OJ vilken match.. Jag trodde på guld.. så besviken man blev.. Men förstår att plannja hade värsta kraven på sig.. Hela hallen var full. Aldrig varit med om så mycket folk i hallen! Men jag fick i alla fall vara med i vågen i halvlek ;) Haha.. Jag fångade även en påse med lite småsaker i som spelarna kastade ut :) Hela matchen var sjukt spännande.. Jag har blåmärken på mina ben för att jag slog med klappan så mycket. Och när jag kom hem var jag alldeles hes av allt som jag skrikit. Jag längtar till nästa match med lika mycket liv i hallen. Det är toppen!

Ny frisyr.

i onsdags var jag till frisören och klippte mig. Hehe jag har fått en hel del roliga kommentarer av många annat än "fint" :)

"Du ser mycket snällare ut.. nästan hamig" -skrattar-
"Nej jag tycker att du ser mycket tuffare/argare ut"

"Jag kände så väl igen din röst men jag kände inte igen dig"

"Du ser yngre ut"



Ska ta kort snart som jag kan lägga ut :) Har i alla fall lugg nu och klippt upp håret i tre längder, så det är lite mera liv i håret än tidigare :)


Skärtorsdag

Oj så kallt det är idag, men det är nog mest bara kallt eftersom det blåser så sjukt mycket, annars är det nog bara 0 gradit?!  Vi har haft fritluftsdag idag för lågstadiet/mellanstadiet. Jag höll på frysa ihjäl. Har gjort läxa nu och sitter på mammas jobb och väntar på att vi ska fara och handla innan vi beger oss hem och jag ska vila lite! Helgen blir lugn för min del. Jag är FORTFARANDE sjuk. Har ingen lukt eller smak -suck- Men det blir nog bra snart :)

Jobbig morgon..

Morgonen har än så länge inte börjat bra. Jag vaknade på morgonen, steg upp och allt det dära vardagliga.. Innan jag skulle lämna mitt rum böjde jag mig ner och tittade på kattungarna lite. Lyfte upp en av dem och hon var näst intill livlös. Jag fick panik och försökte väcka henne, eftersom jag trodde att hon bara sov. Insåg ganska snabbt att hon inte hade krafter att orka själv. Jag visste inte vad jag skulle göra.

Gården-Carro ringde upp mig och sa att jag kunde massera henne försiktigt för att få igång blodcirkulationen. Även att hålle henne varm och försöka få henne att äta något. Jag fick droppa in mjölk i hennes mun och gensat blev hon lite piggare.

Pappa ringde djursjukhuset och dit fick vi fara. Var dära i säkert två timmar innan vi äntligen kom hem. Jag köpte mjölkersättning och matade henne lite..

Vilken morgon......

Lugna bollar

För övrigt har dagen rullat på. Jag och mamma var på Dagobert´s och åt "middag" innan vi trillade in på jobbet och städade (eftersom jag var sjuk söndag o fyllde år måndag)!! På kvällen har jag nu glott på basket OJ vad de regerar våra Lule-spelare ;) 

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan slumra in i mina underbara säng! 

Ps. Oj så extremt bra avsnitt av Desperate Houseviwes det var idag.. åh vill se det igen!!! Ds 


Njut av vardagens glädjeämnen så blir livet mycket rikare!

idag har jag fått present av kompis Sara (inte syster) :p Jag fick en bok som heter: "Vad du kan lära dig om livet av din katt" Den är helt klok boken, det jag än så länge läst! Läste inledningen och kände igen mig SÅÅÅÅÅ mycket.. Mmmm.. fick mig att tänka tillbaka på när det var bankat och klart att Honey var min -love-

Jag fick även ett läppglans som jag är hundra på luktar supergott men har tyvärr ingen lukt ÄN! Kanske imorgon :) (det står på burken att den ska lukta Raspberry -le-)

Det suuuuger!!

Inte haft smak eller lukt på HELA dagen! Jag får panik!
Jag sa till mamma nu ikväll: Har jag lukt och smak när jag vaknar imorgon äter jag tårta till frukost! :)
Haha!! Dedu :p Men så får bara Stina göra ;)

Min lärare sa åt mig att gå och handla på apoteket Cetirizin "vid allergier i näsa och ögon" Hon sa att det hjälpte för hennes son så jag var tvungen att springa direkt efter skolan och köpa det. Jag vet inte om jag inbillat mig eller om det blivit liiiite bättre? Det blir nog bra hur som helst!! :)

Tjejsnack v.14

Påsk
·Hur firar du påsken?
Em.. jag firar nog inte alls påsken.. vi äter kanske lite finare middag och äter godis typ?!
·Vad klarar du dig inte utan i matväg under påsken? Ingenting speciellt.. Som sagt.. jag firar inte firekt påsk
·Brukar du ge/få påskägg? Jodå, det är väl det som är roligt under påsken :)
·Brukar du skicka påskkort? Nej, inte det..
·Vad skulle den ultimata påskpresenten till dig vara i år? haha.. ja.. kanske en kram och lite godis ;) det räcker för mig!

Födelsedags presenter :)

Nu har vi ätit middag och jag har öppnat presenter :)
Jag har typ bara fått saker jag önskat mig! Så coolt..

Desperate Houseviwes säsong2
Halsband - pilgrim
Lampa - IKEA
600kr
300kr - Lindex
Kaktus/citron sorbet - SIA
Godis
Hudkräm - The Body Shop
4st glas - Leonardo (ska köpa de 6 resterande själv)
Skrivbok
ljus

Tack alla för jättefina presenter! Ni är så söta.

Grattis till mig!

Helgen har varit.. lugn! Har sovit mestadels av tiden eftersom jag varit sjuk och hängig. Jag vet egentligen inte vad jag pysslade med i skolan. Tror jag till och med hade feber!! I alla fall, jag har gjort två prov idag och närvaron fick jag då :p Håller på laga middag till mormor och de andra nu! Skriver lite senare :)