Nyårsafton

Alla är alltid så "exalterade" över nyår, jag förstår inte riktigt det roliga.. Alla skriver om allting de gjort under året, men jag har nog inte gjort så mycket? Bara skola skola skola och skola igen, ja.. har ju börjat träna också, och fått en kusin.. men annars har det nog inte hänt allt för mycket?

I alla fall blir det inget festande för mig. Varken bjuden på fest eller speciellt partysugen. Hade nog hellst bara suttit och myst med en film o lite chips :) Jag och familjen ska kl 19 till mormor och äta middag med hon o min morbror o hans lilla familj =)

Jag och min syster o pappa har varit och köpt lite raketer så blir väll att skuta lite senare!
Hopaps ni alla får en trevlig kväll!

Gott nytt år

Veckans Bild v.52

Julafton 2006

Det här är den första bilden jag tagit med min digitalkamera på julafton. Gillade den otroligt mycket såfort jag såg den. Tog den där jag satt när jag öppnade mina julkalappar till och med :))

- I like it -

När och Fjärran

Ikväll var jag hos mormor och åt middag med Sara, Per o Camilla. Efter middagen började vi spela spelet: När och Fjärran. Jag insåg snabbt att det inte är ett spel för mig. Jag kan ingenting om geografi, historia eller vad alla länder har haft för sport genom tiderna -suck- Oallmänbildad som man är! Haha tur att det ej händer så ofta. Men jag borde veta bättre och inte sätta mig i en sådan situation. Enda spelet jag borde spela är Disney TP Det borde jag väll ändå klara av? Filmnörd som man är :P hahaha

Spel

spelDet här var nästan alla mina pengar jag samlade ihop, blev lite till innan spelet var slut men inte mycket. Jag låg under med mer än 3000kr :P haha.. Per vann överlägset (över mig i alla fall) Sara o Camilla klarade sig lite bättre i alla fall :) De påstår att vi ska spela imorgon igen, jag ska inte vara med (säger jag nu ja)



Alicia på safari ;)

Skrev tidigare att jag skulle lägga ut lite bilder från när Per o Alicia var här och kollade så Alicia pallade djur här på bilder är Semlan och Lurva nyfikna på Alicia som är ännu mer nyfiken på dem -le-

Alicia och katterna

Vi skulle även få henne att äta mellanmål, men det var hon inte så förtjust i, så efter det somnade hon gott. Hon fick ligga och sova i mammas o pappas säng innan Per klädde på henne och gick till mormor igen. Alicia vaknade till lite när han klädde på henne. Så söt hon var..

Alicia i vagnen

- Söt som socker -

Träna - Alicia

Idag började jag dagen med att jag o min syrra o mamma for och tränade, var riktigt jobbigt att komma iväg men när vi väl var där så var det jätteskönt :) När vi kom hem stekte jag palt. Har blivit att äta det ofta nu på sista tiden :)

I eftermiddag kom Per o Alicia och hälsade på, tog flra bilder kanske sätter in någon senare :)

Har nyss varit o handlar på storheden med mamma o syster och ska nu iväg med syster och äta hos mormor. Mamma o Pappa ska till moster på middag så blir att ta det lugnt även ikväll :)

EuropaMöbler


På EM köpte jag ett svart draperi med fransar. Hittade en bild på Indiska.com det är en likvärdig med den jag har. Men som sagt är min svart :P Det var igår på gården jag såg att Carro hade köpt såna till Mysrummet så jag for genast och var tvungen att ha ett jag också ;) haha. Men vet inte riktigt om jag ska byta till ett vitt? Det vita var liksom inte vill, mer gulvitt och det passar inte riktigt i mitt rum.. Men får se hur jag gör :)

Middag - Släkt

På kvällen har vi ätit jättegod middag. Oxfile och Potatisgratäng med pepparsås :) SÅ gott säger jag bara!! Efteråt skulle mamma och pappa basta. Och för en gångs skull gjorde jag också det. Händer otroligt sällan. Men jag gjorde det nu, lite i alla fall :)

Sen gick jag till mormor eftersom Per, Camilla o Alicia har kommit hit idag :) Har suttit och lekt med Alicia och så till nu och ska snart sova tror jag. Min syster vill upp och träna imorgon så bäst att jag hakar på. Har inte tränat på länge nu -suck-


Fika - Handla

Idag har jag varit på stan med Victoria och åt en smörgås. Sen följde jag med henne hem till hon och vi bytte julklappar, haha.. insåg att jag gett henne typ samma sak två år i rad (mjukisdjur) Aja.. men hon får skylla sig själv när hon önskar sig det ;) -le- Efter inte en allt för lång stund kom min mamma och hämtade mig och vi for till storheden. Jag sprang in på Em (europamöbler) och handlade medans mamma for till systemet, sen träffades vi inne på Coop igen :)

Kort resume av gårdagen

Gårdagen gick på som vanligt. Jag var på storheden med pappa hela eftermiddagen. Var meningen att vi skulle och slänga skräp. Vilket vi självklart också gjorde. Sen for vi på Jula, Rusta, OnOff, Icamaxi, Myrorna och Ö&B :P haha.. det var helt okej! Direkt efteråt for vi till mormor min och åt Palt. Jättegott var det
-mumsigt-  Från mormor fortsatte jag och min syster med mamma till Pilgrim på storheden innan de släppte av mig på ungdomsgården där jag träffade Emil och vi satt och hängde :P haha..

Jag och Emil gick hem till mig vid halv elva och hade "mackätartävling" haha. vi åt båda 7,5 mackor var :P haha sen var vi tvungna att sluta, annars hade min familj inte fått något till frukost ;)
Vi lockade även håret ;)


Softat med Mamma :P

Övriga kvällen har jag släpat runt på mamma (stackars hon) runt halva storheden :P haha Nä men det var mysigt, bara jag och hon hemma ikväll så vi har lollat på i tystnaden -skönt- Jag har en tendens att gilla att vara själv :) Väldigt mysigt! På storheden träffade vi först mammas kompis och hennes syster (som vi nästan alltid träffar när vi är och handlar) :P haha Sen direkt efteråt träffade jag min kusin Mats och hans nya tjej :) Trevligt att träffa dem!

Jillsan

JillsanJag ska bara meddela er om att idag fick jag den här skivan av min kära syster =D
Det var såhär att man kunde skriva till rixfm och önska sig saker som de hade. Bland annat den här skivan. Min syster skrev självklart och önskade sig den här skivan med förklaring att hennes syster (jag då) gillar Jill väldigt mycket m.m Och vet ni? DEN BLEV SKICKAD TILL HENNE! Coolt säger jag bara..
Så när hon kom in i bilen fick jag den av henne! :D

Tack så mycket, det var supergulligt av dig! Trodde ingen skulle göra så för jag! -hjärta-

För övrigt kommer hon till Luleå och sjunger i Kulturens hus den 26 Februari, gissa om jag vill dit? Åhh.. hoppas jag kan o har råd!

Seg dag

Det är helt otroligt skönt att ha ledigt. Och dagen började som vanligt. Skönt att sova och allt det där. Somnade vid fyra inatt så var rätt trött när jag skulle ha stigit upp. Vaknade i alla fall när moster kom och hämtade Nisse :) Fram till nu har jag legat o sett på TV med Honey, ni skulle bara veta hur underbart mysig hon är med mig nu när Nisse har åkt (de busar tillsammans HELA tiden typ) =D Jag fick även ett ryck och har tagit bort massa tvätt o städat i köket. Hojja.. blir så irro på allting som bara ligger! Har ringt mamma några gånger också, hon sa att vi kanske skulle träna ikväll så får väl se :)

Katterna

Ja, nu är det så att vi hade 7katter i Jul. Vet att jag skrev det tidigare.. Men nyss for Nisse hem så nu är de bara 6 -ler- Katterna som varit/är här är: Honey (min), Saga (systers), Sparven (ansra syster), Nisse (mosters), Tiger (bekant, eller liknande) och självkalart Semlan och Lurva familjens :)Här kommer lite bilder på några av dem :)




Farmor - Mormor

Vi skulle iväg till farmor idag, och efter många om och men så kom vi äntligen iväg (bilen tjorvade m.m) Hon var väl inte allt för pigg =/ Hon sa att vi var kusiner med ABBA och att hon hade allt för många tomtar i huvet (syftandes på vit/rosa skumjuletomtar). Men hon orkade med oss alla 5 i ca 1,5-2 timmar. Blir kanske att fara dit någon till gång i veckan?

Efter att vi for från farmor for vi direkt till mormor eftersom vi skulle äta middag hos henne. Har sett på TV nästan hela kvällen. Men mysigt ändå :) Nu mår jag lite konstigt igen och ska lägga mig och sova.

Hoppas ni alla haft en trevlig dag! :)


14 timmars sömn

Som jag skrev igår mådde jag inge vidare under kvällen. Jag sov 14 timmar i sträck. Har inte vaknat en enda gång. Det är inte likt mig. Men nu mår jag mycket bättre :) Mamma kom och väckte mig och frågade om jag levde när jag sovit så länge. Jag har drömt massor.. om HELA släckten och nästan alla människor jag känner var med.

Nu ska jag gå och vara social.

God Jul!

Jul

Jag hoppas att ni haft en riktigt trevlig och skön dag! Det har jag! :)
God Jul Önskar Jag och Honey!

Trevlig kväll :)

Efter Kalle började jag och mamma o pappa laga maten. Gick på kanske en halvtimme. Sen åt vi, det var gott :) Men är inte sådär super förtjust i julmat =/ När vi ätit färdigt kom Elisabet förbi med lite julklappar söt som hon är :) Ja.. sen har vi mest bara umgåtts och öppnat paket :)

Jag har fått massvis av fina julklappar, nu längtar jag ännu mer tills jag flyttar och får använda alla mina fina saker som jag äger :) Tack alla för finfina julklappar! Ni är så söta allihopa!

Nu ska jag lägga mig och bara slappna av, mår kostigt.. liksom ont på huden.. öm helt enkelt, vet inte vad det är? Har i och för sig sovit dåligt 2-3nätter i rad nu, kan ha med det att göra? Är även otroligt trött.. enda stunderna det känns riktigt bra är när jag ligger, så ska köra på det nu.. =)

Julaftons dagen :)

Yes, dagen har varit lugn och skön. Fast har inte känts som julafton men ändå mysigt. På morgonen satt vi och åt frukost tillsammans hela familjen. Sen gick mamma ut och gick så jag började sminka mig. Började eftersom sen ska alla sammtidigt hålla på vid spegeln, och jag orkade inte trängas :P haha
Vid två kanske? så gick jag och mormor upp till kyrkbyn, till morfars grav. Mamma kom med bil sen :P haha.. Gick upp till Emil och lämnade hans paket där i svängen också. Jag åkte bil med mamma hem eftersom jag blev slö när jag frös så mycket ;)

Mun mot mun

Mun mot munIgår kväll såg den den här filmen : Mun mot mun
Jag insåg dock efter kanske 5min att jag tidigare sett den. Men jag brukar ofta ha otroligt bra minne när det gäller filmer, men jag kom verkligen inte ihåg den här filmen. Jag försökte anstränga mig och komma ihåg den men det gick verkligen inte. Kom inte ens ihåg slutet. Det är underligt för att vara jag. 

I alla fall, filmen är bra. LIte annorlunda men det är inte sådär att man direkt VET hur filmen ska sluta såfort man sätter sig och ser den.  
Det kan liksom antingen sluta bra eller inte. Och det är ju bra :) Men annars ändå en rätt udda film tycker jag nog. Fast jag var rätt trött o satt och messade istället :P






Julgran och städning

Julgran
Idag har daget gått åt till städning. Men jag och Sara har även klätt våran julgran :) Den blev lika mysig i år som alla andra år (ca 3-4år tillbaka) :) Vi har alltid en riktig gran, det är så mysigt och luktar så gott :)

Annars har inte så mycket annat hänt, vi år Pizza till middag så känner mig fortfarande helt äcklad. Hojja säger jag bara!

Nu badar hela familjen bastu och jag sitter här :)






Mysig morgon

I natt har jag soveit så otroligt dåligt, alla katterna (tror det var Sparven och Tiger) levde om och lekte i röret jag gett Honey. Och det prasslade inte nådigt -suck- I alla fall kom Sara in och väckte mig just innan nio så vi gick och gjorde i årdning frukost till hela familjen. Sen väckte vi våra föräldrar och andra syrran så satt vi och lyssnade på julmusik, mycket mysigt :)


Veckans Bild v.51

Julstrumpor

Jag hittade urgulliga julstrumpor på Inreda.com Själv har jag också en (två egentligen) egen julstrupma men inte alls lika cool :P haha Fast man kan ju titta på priset o fortsätta drömma.. :P

Tjejsnack v51

Julen
· Vem firar du jul med?
Familjen och mormor
· Vad önskar du dig i julklapp? I år har jag ej önskat mig så mycket, men en DVD-film är alltid välkommet :)
· Tror du på tomten? Nej, har nig aldrig gjort det.. lite tråkigt ändå..
· Hur ser din julafton ut hemma hos dig/i din familj? På morgonen så äter vi frukost tillsammans. Sen händer ingenting fram till kalle, då ser vi kalle efter det äter vi sen väntar man en evighet tills vi öppnar paket :P haha
· Brukar du julbaka? Om ja, vad? nej, eller jo jag bruakr baka pepparkakor´, lussebullar och ibland även knäck :)

Julklappsöverlämning

Julen närmar sig med stormsteg! Jag har haft en underbar dag, helt lugn och skön tillsammans med Elisabet. Var och lämnade julklapparna till hon och hennes kille, hoppas de blir glada när de öppnar dem :) Riktigt trevlig dag :)

Har nästan nyss diskt undan från middagen. Nu är hela familjen hemma. Så fullt hus är det.. Funderar på att gå till gården och säga hej, men det är otroligt halt ute :( Får se hur jag gör?

Vända på dygnet

Inte bra inte.. har inte varit speciellt trött än.. Det går så fort så hipps vipps har man vänt på dygnet helt och hållet! Men ska upp relativt tidigt imorgon och träffa Elisabet. Sen får vi se hur dagen tar sig :) har fixat massor med julklappar och mest bara njutit av ledigheten nu på kvällen. Har skött om katterna som nu sover sött :) Imorgon kommer Nisse och ska vara i fyra dagar.. Men alla katterna går bra ihop och de är så söta allihopa :) Nu ska jag sova.

Godnatt gott folk. 

Släkten är här

Jepp, ikväll kom Per och Camilla upp självkalrt lilla Alicia också :) Vi var hos mormor och träffade dem en snabbis nu innan jag kom hem nästan nyss. Moster och Thomas var också där! Även hela våran familj var samlad, inte allt för vanligt -le- Per och Camilla ska till Camillas föräldrar ännu mera norr och Moster o Thomas ska till Thomas föräldrar längre i söder :P Så det blir bara min familj och mormor i år, vi ska vara här hemma hos oss, känns rinktigt bra att bara vara vi, mysigt om inte annat! (Honeys första jul -love-) Dock blir vi nog ganska många på nyår :) men det är också roligt :D

Julklappar

Oj oj oj, det var länge sedan jag haft en så stressig dag som idag -puh- Har varit på stan hela dagen och sprungit fram och tillbaka och köpt julklappar. Försökte samtidigt hitta en tröja/linne till i jul.. måste ju ha något nytt kändes det som! Jag fick trots folket o halkan allting köpt och även ett linne hittade jag :) Så nu rä jag nöjd och belåten.. Hade dock viljat köpa en grej till.. får se om det blir så? Det är helt underbart skönt att de flesta slår in paketen där man öper dem. Har nästan allting inslaget, hur bra som hellst, man sparar massor av tid ju! :P haha

Skulle ha träffat Victoria idag, har dock inte hunnit, sorry =/

Samhälls

Har inte lämnat in mina uppgifter till samähllsen än, ååh.. vad störande jag ska nog maila min lärare dem men är ej säker på att det är rätt mail jag har.. Det löser sig nog. I värsta fall frå jag ringa henne o fråga här i veckan.. pinsamt =/ Men men.. thats life..  Ska skriva färdigt dem helt nu så de är färdigt innan 24 ;) haha

Julklappar?

Imorgon blir mitt sista rejs med julklappar tror jag.. Oh.. hoppas jag hittar allting jag ska ha, ska även träffa Victoria är det nog tänkt, det ska bli roligt :) Per och Camilla kommer upp imorgon så jag hoppas på att träffa dem också, får stiga upp tidigt o planera dagen väl :P Får väl se vad som verkigen händer av allting =/ Det brukar ofta falla bort en bit.. Men det löser sig nog :) Har några julklappar kvar.. till syrran, pappa, mamma (tror jag) och Elisabet. Den enda det varit lätt att handla till i år är Sara, jag har hittat hur mycket som hellst som jag vill köpa, tyvärr är jag ej gjord av pengar... -suck- Skulle vilja köpa någon ny tröja till jul/nyår men så fruktansvärt mycket folk på stan så man orkar typ inte prova kläder :( Det blir nog bra :)

Glögg o mys

Yes, ikväll har jag druckit glögg sett Ugly Betty (inspelat från igår) och bara myst! Fick äta middag med Elisabet o vi satt mest och pratade hela kvällen i övrigt! Det var guldvärt!

När jag kom hem jag jag suiiti o tittat i skolkatalogen och pratat med Moster och Thomas som var på besök med Nisse, mamma var självklart också där :) Har ej träffat dem på ett tag så var roligt att träffa de också :) Vi ska som sagt vara kattvakt till Nisse över julen också, så på fredag kommer de och lämnar han :)

Sista dagen på Månen

Idag var min sista dag på Månen.. eller sista var det ju inte men innan jullovet :) JAG HAR ÄNTLIGEN LOV!! Åh så underbart skönt! Jag ska bara softa hela lovat alltså :) Dagen på dagiset gick bra idag, jag var där istället för en vikarie.. De snålade på mig :P haha Men det är så roligt att de gillar mig =D Jag trivs verkligen, både med personalen och barnen! :) När jag tänker på det längtar jag tills jag får träffa dem alla igen! :)

MAX och Roasters :)

Yes.. Jag, Sara o Theres var o åt och drack en latte efter praktiken idag, det var mycket trevligt att umgås med dem, träffat de inte så ofta på fritiden så var väldigt roligt :D Dagen har varit jättebra på Månen som vanligt :) Ska strax sova. Ha det så bra :)


Skola - Trött

Åh.. jag vet ej vad det är med mig idag? Jag är så otrolit trött, vill bara falla ihop och sova! Men ändå blir det jobbet som måste göras! Har gjort färdigt alla uppgifter nu under julen, känns riktigt bra att inte behöva tänka på några rester eller så, jag brukar ju inte ha det, men som sagt, skönt ändå :)

Hade min sista teckenspråkslektion idag med Märtha. Åhh.. kommer att sakna henne nu när man haft hon hela året ju! Så ska man börja lära känna någon ny lärare :(

Hann träffa Elisabet, efter skolan också, trots att jag var kvar och arbetade med Engelska i 1,5timmar. Var jättoroligt att se henne igen, var så länge sedan! :) -love- Hon är toppen!

Vi skulle tydligen ha varit ute och ätit middag med klassen idag efter skolan -förvånad- det hade jag heeeeelt glömt bort, dock så var jag inte ensam som tur var (hela klassen hade missat det) men inte så kontigt nu när vi har praktik.. Jag ska i alla fall och städa nu snart, sen lär jag decka i min säng.. uuuh =/

Veckans Bild v.50

vackert

Den här bilden är bara helt underbar...

Godnatt

Åh guuud.. jag trodde aldrig att boken skulle ta slut -suck- har läst och läst och läst.. hojja men äntligen läst ut den nu :) men nu är det bara bums i säng och sen börjar stressen igen.. fast jag är peppar peppar inte så stressad över mina julklappar.. har kvar att köpa många men jag har liksom inte fattat att det är jul än.. Aja.. det blir nog bra! -suck- har knappt ätit något idag så kanske äter en macka innan jag sover? fast det kanske inte är så bra? men dricka ska jag då göra :P men är riktigt trött nu..

Hoppas ni alla får en trevlig vecka :)

Läxor - Praktik

Jag borde inte sitta här, borde egentligen läsa engelska, måste ha läst ut boken imorgon morgon, så är nog bara att sätta fart nu.. =/ inge roligt att plugga en söndag men så går det när man inte gör det tidigare -suck- fick veta igår att vi har prov imorgon morgon i NK jag var ju sjuk förra måndagen så jag visste inget :(

Känns som om att jag aldrig ska bli frisk, dagarna bara går men inget blir bättre, varit sjuk över en vecka idag :( mer eller mindre men men.. nu är de bara två dagar till på dagis sen kanske jag får vila upp mig och bli frisk under julen, jag rä glad för varje dag som går och jag slipper vinterkräksjukan! Ojoj.. inte roligt det där. Men jobbar man med barn är det bara att ta det... 

-Love-

myspace

Tack för att du alltid finns där för mig, vad skulle jag göra utan dig?
Du står kvar när alla andra går.

I belive that Angels breathe

Gårdagen

Igår kväll for jag till Mari o Sandra var också där såklart :) Vi (de, inte jag haha) lagade middag. Kyckling ris o sås till middag, riktigt gott blev det! Sen var det väl tänkt att det skulle bli fest men vi blev endast sju men det var trevligt ändå :) Jag for hem ganska tidigt och satt o var social med mina föräldrar o syster :)

You Are Loved

Don’t give up
It’s just the weight of the world
When your heart’s heavy, I
I will lift it for you
Don’t give up
Because you want to be heard
If silence keeps you, I
I will break it for you

Everybody wants to be understood
Well I can hear you
Everybody wants to be loved
Don’t give up
Because you are loved

Många katter blir det..

Sitter hära i källaren o myser med alla katter
Annars händer inte mycket, mormor har varit förbi ikväll och nu är pappas kompis här och umgås med mina föräldrar :) Jag Kollar här lite på Internet o ska kanske se en film snart, men är ganska trött så gör det kanske imorgon istället?

Loving Annabelle - Underbar

Loving AnnabelleLoving Annabelle










Jag har nu sett den underbara filmen. Den är precis lika bra som jag trodde! Ville att det skulle fortsätta längre, ville inte sluta se :) Så bra var den!!
Har även fått filmen "If These Walls Could Talk 2" på datorn som jag snart ska se! Ojojoj.. värsta roligt att se filmer när man har längtat så oändligt mycket efter att se den. Jag uppmanar alla till att se filmen "Loving Annabelle"  den är helt.. fantastisk! Kan inte säga mer.. Helt mållös!!
Loving Annabelle









Dagen som gått..

Varit på skolan idag, gjorde prov i Teckenspråk, det gick bra :) Hon rättade det direkt så att jag fick veta hur det gick :)

Efter skolan var jag o handlade massor av julklappar :) Men ändå inte färdig än..  Får ta någon dag till
myspaceveckan :) Har även hämtat min tavla o ansiktet från Konstens hus idag. De slänger dem på måndag.. Så nu står de här och jag vet verkligen inte vad jag ska göra av dem? Men vill ändå ha kvar.. kan vara roligt :)

 

Loving Annabelle - STRAX MIN

Ni som följt min blogg från the beginning har sett ett inlägg jag gjorde om en film som heter Loving Annabelle. Åh ni skulle bara veta! JAG HAR DEN STRAX! OJojojoj.. dagens höjdpungt, jag lovar! Åh.. jag kan knappt sitta still i mitt inre. Kan någon förstå min känsla? wow säger jag bara..

Toppen!!!!

Idag har jag varit på dagiset. Har jag skrivit att jag trivs? ÅH VAD JAG TRIVS!!! Dagarna går bara fortare och fortare, känns som att de här tre veckorna bara försvunnit!! Ojojoj.. Jag trivs hur som hellst underbart bra!
Och jag tror faktiskt att de trivs ungefär lika bra med mig :) SÅ ROLIGT!!! Jag längtar till på tisdag då jag får komma dit igen :D

Jag ska börja skriva på mininlämningsuppgift nu. Min handledare vill läsa den innan jag lämnar in den så bäst att ha den färdig på tisdag senast!

Resume av gårdagen

Skrev inget igår men en kort sammanfattning var att jag var på dagiset igen (helt underbart) de hade luciatåg på morgonen 10 Lucior var det minsan :P Sen fick vi glögg (föräldrarna var ju där) och sen fortsatte dagen som vanligt. Jag har börjat med mina uppgifter till skolan.

På kvällen bjöd jag mormor på pepparkakor, lussebullar, kaffe och glögg :) Vi tände ljus och hon skulle titta på "Bonde söker fru" jag hade aldrig sett det tidigare men hon är en trogen följare :P Efter det såg vi "Topmodel 6" :)

Tjejsnack v50

Musik
· Lyssnar du ofta på musik?
Ja, självklart! Varje dag, nästan hela tiden
· Vilken/vad är din favorit inom musik? (Artist, skiva, mp3, musikstil, vad som helst!) Jag lyssnar på helt otroligt blandad mysik, allt från Jill Johsson, Jessie McCartney till Pussycat Dolls o Evanescence
· Sjunger du eller spelar du något instrument, och i så fall vad? Jag sjunger
· Om du har träffat någon artist, vilken/vilka? (Gärna foto på dig tillsammans med artisten om det finns.) Jag har träffat Reine från skilda värdar, Ebba blittz (hur det nu stavas), Daniel från skilda värdar.. öm.. någon till kanske?
· Om du fick vara vilken artist som helst, vem skulle du vara då? Oj.. jag vill nog bara vara jag..

Godmorgon

Jag känner mig bättre idag, mest trött för att jag aldrig somnade i natt känns det som! Jag har i alla fall ätit frukost och ska gå till praktiken! När jag vaknade hade jag inget ont i halsen alls dock har det kommit tillbaka lite nu, men inte som förut.. Får se hur jag orkar med dagen? Aja, det blir nog bra ska vi se :)

Sjuk - Palt - Tradera

Fortfarande sjuk. Är hemma från skolan idag. Vill så gärna gå till dagiset imorgon, jag hoppas verkligen att det är bättre imorgon när jag vaknar? Jag har vilat hela dagen idag är fortfarande massor av snorig o ont i halsen men känner mig inte alls lika hängig som igår, har ej tagit någon tablett idag, ska nog ta en innan jag lägger mig, om jag kan hålla mig tills dess?

Idag ska vi äta palt igen (åt det igår) Mamma tyckte att vi skulle äta upp det som blev kvar igår, så det är väl det som kommer hända nu framöver, ska gå och börja värma dem nu. Mormor skulle också komma och äta. Jag ahr i alla fall smak och lukt idag, hoppas det håller i sig till middagen!

Idag har jag skickat iväg vinnarmail på mina auktioner på tradera :) Ska nog snart sätta ut massa filmer, har massor av VHS som jag tänkte sälja, om nu någon fortfarande köper sådant? =/

Veckans bild v.49

Honey i Stugan

En bild på MIN underbart vackra katt i sommras. Vi var i stugan och hon hoppade upp i trädet! Hon är helt underbar, tänk vad man fäster sig vid de små liven.
Jag älskar Honey.

Dagis + Praktik = Sjuk

Ja.. Nu har Stina blivit sjuk.. Hojja, i natt var nog den värsta natten på länge, vaknade heeela tiden, dunkade o värkte i både öron och hals :'( Skrev o beklagade mig till en vän som genast skickade gulligt mess tillbaka -love-

Dagen har fungerat.. Behöver som tur var inte städa, syster skulle göra det istället! Så skönt.. Det är nog första gången jag hoppar över en städning på mer än ett år? Så det gör inte så mycket :) Just nu är det värt det, skulle aldrig orka!

Har legat i sängen hela dagen. Ska forstätta med det. Känns som att det gör ont i fingrarna när jag skriver -ynklig- Men men.. Ska vila och bli frisk till tisdag hade jag planerat! :P

Hoppas ni andra mår bättre än jag.

Smink - Killar

Helt toppen ju! Varför ska bara tjejet sminka sig? Tycker det är bra att det finns smink till killar. Jag hade då uppskattat om jag hade en kille som brydde sig liksom.. Jag tycker att det är helt okej :) Det behöver ju inte vara överdrivet, men det här tycker jag är helt okej! :)

Julklappar

Idag har jag mamma o syster varit o handlat julklappar och sådant, blev dock inte så mycket klapphandlande men jag har tittat ut till nästan alla en julklapp :) Det är så roligt att handla när det är till andra än en själv. Självklart är det roligt att handla till mig också. Men är så roligt om man hittar något man verkligen vet att det vill ha och se när den öppnar paketet o se hur glad den/dom blir =D Älskar att ge! Ska kanske köpa julklappar på måndag eller fredag? vet inte riktigt.. blir nog mest troligt fredag! Bäst så..Har idrott på måndagar så måste släpa på massa massa saker då! Bara inget annat kommer ivägen. Men får liksom mer känsla när jag vet vad jag ska köpa :)

Madagaskar

MadagaskarJag vet, jag är lite efter man jag hade aldrig sett Madagaskar förän igår! Den var hur kul som hellst! Skrattade massor! Ett måste i min filmsamling ;P

Igår efter middagen traskade jag iväg till Emil och satt hos han till ca halv tolv, det var trevligt :)

Nu ska jag och mamma snart till stan hopaps jag!

Filmnarkoman

Åhh.. jag är helt.. jag vet inte? Dagen har tagis tig fram, duschat sedan mest bara suttit här, håller på titta på min fina dvd-samling och sorterar lite m.m. Tänk att man kan vara så glad över materiella ting. Det är helt sjukt. Och det värsta är nog att jag är stolt över dem -skrattar- Blir glad när jag ser mina filmer när jag kommer in i mitt rum, helt sjukt! Sitter hära på internet och tittar på nya jag vill ha :)

Som de flesta vet samlar jag på Disney Klassiker (som tydligen väldigt många andra svenskar gör) Men jag tycker att det har gått bättre nu ett tag. I början skulle jag ju ha alla på VHS sen blev det VHS med slått fodral, nu vill jag ha alla på DVD. Har 9st på DVD nu.. inte så många av 45 men det tar sig -ler- har nästan alla om man räknar med de jag har på VHS också.. men vill ju ha dem på DVD :P

Jag har även väldigt svårt att ha tex - Saw 1. Då måste jag skaffa alla följande. Blir så dyrt i längden :P haha men that´s me. Fast inte riktigt samma med mina tecknade.. typ björnbröder 2 vet jag ej om jag vill ha? 1an var ju i och för sig otroligt bra. Men vet inte.. ingen jag prioriterar i alla fall. Självklart gäller det bara de bra filmerna, men jag tror bara jag har bra filmer :P haha

58 vanliga DVD
9 Disney klassiker DVD
Desperate housewives 1
Pang i bygget
L-word 1
Hey baberiba 1
45 VHS (disney m.m)

ja... jag har lite filmer :P haha Och tänk vad många fler jag önskar över huvudtaget! Ojoj.. Men det är bara en tidsfråga innan jag äger dem alla jag vill ha ;) hahaha

Ledig - Sova utan snodd?

Så underbart att vara ledig!! Har dock haft en väldigt orolig natt, inte alls kunnat sova. Vaknat av alltiong känns det som. Och när Lurva ser att jag är vaken ska hon komma och mysa så har varkligen inte varit en skön natt. Men sen steg jag upp nio och sett på Tv tills nu, ser att det värsta öser ner snö så tänker inte åka till stan idag, ska snart ta en varm dusch och sen antadligen sitta här tills mamma kommer hem -ler- Haha.. men men..

Försöker att vänja av mig med att sova med håret uppstoppat, har det alltid i någon snodd, och jag tror att det nöter på håret, känns som att det lossnar hur mycket som hellst vissa dagar, kanske blir bättre då?

Träna - Julklappar

Har varit och tränat ikväll. Är helt slut i hela kroppen! Det blir nog bra. är ju Efterlyst o Insider och allt det där min torsdag brukar bestå av -le- Är ledig imorgon (åh såååå skönt) så behöver inte stressa till något, borde dock fara in till stan o köpa julklappar, får se hur det blir? känner mig lite mer peppad till det idag, får se hur dagen imorgon tar sig :) Är supertrött nu så kanske däckar snart! haha.. men men.. nu ska jag kika vidare här på internet.

Månen - Praktik

Vad kan jag säga annat än att jag stormtrivs? Det blir bara roligare och roligare för var dag som går :) De är verkligen jättesöta allihopa! Redan helt fäst vid dem, vill inte tänka på att behöva lämna dem. Men men.. dagarna går fort där på praktiken. Redan är veckan slut. Idag på eftermiddagen var jag själv med två vikarier, hojja vad jag fortfarande ogillar den dära ena tjejen! Fattar inte hur hon kan jobba med barn? men men.. Idag har jag då bytt massor av blöjor och de har suttit i min famn efter att de sovit och myst, helt underbart med barn :) Idag har mågra fått titta på en over-head. De tyckte det var helt otroligt roligt =D fast en av dem sa att han tyckte det var läskigt -ler- Har verkligen fallit för dem allihopa!

Fiskpinnar i akvarium?

Haha, ni skulle ha varit med idag på månen. Jag och tre flickor skulle gå och hämta matvagnen. När man gör det går man förbi köket och de sätter maten på vagnen innan man går till avdelningen igen. Så när vi kom till köket så fick vi vänta ett tag innan de satte på maten. Då slog ena flickan knät och jag hukade mig och "blåste" så hon blev glad. Efter det hann en av de andra flickorna sätta sig i mitt knä och vänta på maten. Då såg hon hur en av bespisningspersoalen kommer med tre skålar med fiskpinnar i och ställer på vagnen. Hon viskar till mig: Jag har också fiskpinnar hemma, i ett akvarium. Jag ler lite och frågar vilken färg hennes fiskar är. Hon höjer rösten lite och säger: Det är FISKPINNAR i mitt akvarium.

Haha. det var så otroligt gulligt! :) Idag har jag fått säga åt många gånger, har även gjort så tomtar (ni vet som man gjorde på skolan med flörtkula och toarulle). I slutet av dagen satt jag lver en timme och pratade med min handledare i ett kontor. Hon tycker att det går väldigt bra för mig :) haha.. när vi kom där ifrån rummet tillbaka till avdelningen så frågar en av de andra som jobabr där: Jahaja, hur mycket vi att det går för dig nu då? :P hahaha.. sen skrattade hon!


Adventskalender

Kom på i morse att jag skulle se adventskalendern! haha, det är inget jag brukar tänka på eller vara speciellt intresserad av, men måste ju kolla av årets kalender! Tycker inte att den är sådär urusel som den varit något år! faktiskt. Roligt när det är folk som man känner igen, från parlamentet m.m :) Tror att det var andra avsnittet jag sett? men men.. Den kommer nog aldrig upp i de här riktigt häftiga, som typ mysteriet på greveholm, pelle-svanslös och de där jag gillade -skrattar-


Månen, igen

Idag har jag varit tillbaka på dagiset, det var roligt :) Barnen hade inte glömt mig -ler- Det var skönt! Idag har till och med en tjej som är riktigt kan-inte-vara-utan-fröken varit massor med mig och kramats osv. Roligt när man liksom börjar komma in :) Är ju bara 4dagen allt som allt. Än är jag inte trött  :P haha det kommer nog snart!

Min handledare har även varit på "handledar-träff" i eftermiddag. Ska bli spännande att höra imorgon vad som sas :) Hon var rätt förväntansfull, hoppas allting gick bra!

Dvd-hylla

Jiipiie :P Igår var jag och byggde en ny DVD-hylla till mitt rum, min var överfull och den nya rymmer dubbelt så mycket! Så skönt =D Den är riktigt snygg ska jag tala om -le- Ska dock måla den vit så den passar bättre i mitt rum :) Men det fixar sig! :) Fast den har bara platts med ca 22filmer till :P haha jag hade många på hög som ville in! Men det blir nog bra. :) Den rymmer ca 80 DVD fodral :)

Tack för hjälpen! =)

Gårdagen - Skola

Hej! Igår började jag dagen med en försovning =/ kom till skolan lagomt till andra lektionen. Men vi hade tydligen ej gjort så mycket så det får vara -le- hade i alla fall 2lektioner engelska, teckenspråk och idrott. På idrotten hade vi badminton och tennis, har träningsvärk idag :P haha men inte så mycket som jag trodde i alla fall -ler- Det var roligt om inte annat :) 2engelskalektioner måste jag ha på måndagar nu i 10veckor under praktiken, därför att vi har engelska på torsdag morgon i vanliga fall. Skulle jag fara in och ha engelska på torsdagen skulle jag behöva vara jättelänge på praktiken. Typ alla tid jag missar, och det är nog med 8timmar om dagen!!! Hojja, hade inte orkat längre. Så nu har vi engelska på måndag efter skolan.. inte roliger det heller. Men slutar 3 i alla fall :)

Veckans bild v.48

Vinter

Jag tar även denna vecka en vinterbild. Har fått julstämning så känns extra passande med en mysig vinterbild (är bara 3veckor till julafton idag ju) :)

Bilden hittade jag:
här

Lussebullebak

LussebullarIdag har jag och mamma bakat lussebullar, mycket gott blev det :D Har mestadels bara softat idag. Har varit helt otroligt skönt!! Inte ofta jag känner mig heeeelt avslappnad och liksom allt bara flyter på. Har bara inte orkat bry mig! Ska lägga mig och läsa ur engelskaboken jag har nu. Tror vi skulle ha hunnit ganska långt till imorgon (måste i alla fall börjat med den) På tisdag börjar praktiken igen. Känns kontigt att vara i skolan bara lite under veckan. Men men.. Vi var och städade igår jag och mamma så idag har jag verkligen haft det lugnt :) Har liksom bara mått bra :)

Ha det så bra ni alla som läser :)

1:a Adventmys

Mycket mysigt. Mamma väckte mig och jag hämtade Honey och gick upp och vi satte oss och började äta frukost. Jag dukade färdigt allt igår och hon hade gjort smörgås till oss alla och te m.m. Efter ett tag kom Malin o Pappa också upp och åt lite med oss. Vi lyssnade på julmusik och allting var som det brukar vara på alla adventar -le- haha.. Men det är mysigt :)

Junior Eurovision Song Contest 2006

Molly Sandén
Ikväll har jag ägnat mig åt att se Junior Eurovision Song Contest Hehe.. jag höll ju självklart på Molly Sandén från sverige med hennes låt - Det finaste någon kan få. Riktigt fin låt enligt mig :) Hon kom 3a av 15st så det var rätt bra! =D

Det var två småtjejer på 9år som var tvillingar som vann. De kom från Ryssland tror jag? De hade bra röst för att vara 9år.. men.. tyckte inte om själva låten ändå.. den var som.. konstig!

Molly Sandén

JUL - JUL - JUL

Jepp, idag har jag och mamma gjort jul här hemma. Mycket mysigt! :) När jag steg upp höll hon på i full fart att städa övervåningen och ställa fram massa julsaker. Tidigare i veckan hängde hon upp julgardiner så allting var så mysigt! :) Efter att Sverige-topp-40-listan slutade på RIX så satte jag på julmusik! Åh så mysigt det blev. Mormor kom förbi ett tag och drack lite kaffe sen hjälpte jag mamma att städa och jag fixade till i mitt rum. Nu är allting väldigt fint och mysigt här hemma! :)

Tidigare i veckan köpte även jag och mamma nya "adventsmuggar" riktigt söta var de. Vi brukar alltid äta frukost tillsammans på alla adventar så äter vi i vardagsummet o lyssnar lite på julmusik, mycket mysigt. De nya muggarna ska vi alltså ha då på morgonen :)

Idol - Finalen

Idol - Markus vann, en sån tur, åh.. han var ju bara bäst! Erik var också väldigt bra men Markus hade det lilla extra :) Jag tyckte att han var starkare och liter mer erfarnare i rösten. När Erik sjöng final-låten trodde jag att det var kört för Markus, men när han kom ut och började sången så var han snäppet vassare ändå, det var mer vojma i han liksom :) hehe.. I alla fall är jag glad att Markus vann :)

Idag är Din

dagen idag är en märklig dag
den är DIN
dagen igår föll ur Dina händer
den kan inte få något annat innehåll är Du
redan gett den
dagen i morgon har Du inte fått löfte om
men dagen idag har Du, det är det ända Du kan
vara säker på
dan kan Du fylla med vad du vill
använd Dig av det
idag kan Du glädja en människa
idag kan Du hjälpa en människa
idag kan Du leva så att kanske en annan ikväll
kan tacka Dig för att Du finns till
dagen idag är en betydelsefull dag
den är DIN

Jag har tänt en stjärna

Jag har tänt en Stjärna!
Vill du också tända en
stjärna och hjälpa behövade barn?
Här kan du titta på
min stjärna.

För att inte gå sönder
stannar minnet upp
För att inte gå sönder
göms minnen undan
För att inte gå sönder
låses minnen in

Idol - Mormor

Jepp, Emil ringde och frågade om jag ville se Idol med han och hans vänner så efter att jag varit hos mormor och ätit ska jag vidare till han och hoppas att Markus vinner -le-
Har även varit och sminkat en kompis för ett tag sedan. Ska nog snart börja spackla på mig själv något innan jag går till mormor. Måste ju se representabel ut :P haha!

Borde löpa mer julklappar, men har ingen feeling! Vet inte vad alla vill ha? Svårt då.. Men det blir nog bra. Har inte på mycket pengar som förra året men det blir nog bra :)

Skriver nog när jag kommer hem!

Internationella Aidsdagen

Internationella AidsdagenDen 1 december är den Internationella Aidsdagen, eller World AIDS Day. Dagen arrangerades första gången 1988 efter ett upprop från världens politiker genom WHO för att öka medvetenheten om den globala okontrollerade hivepidemin. Det är en dag för medkänsla, hopp, engagemang och förståelse.

Caritas Sverige är ett projekt som fokusera på att utbilda unga och vuxna om Aids och Hiv, även hur man skyddar sig mot sjukdomarna. Framförallt handlar Caritas arbete om att motverka diskriminering av de sjuka och smittade.


En nämnvärd dag!


Flickan från ovan

Flickan från ovanJag har börjat läsa boken "Flickan från ovan" tycker att det verkar riktigt bra faktiskt. Inte för att jag trodde annat men den har bara legat tills ikväll. Jag skippade nästan all TV och tog en bok istället -ler- duktiga Stina -klapp på huvet- Den handlar om en flicka som är 14år och har blivit våldtagen och mördad av sin granne, hon sitter och tittar ner på sin familj hur de hanterar hennes död. Den är hemsk och rolig på samma gång, har redan fått skratta många gånger och har inte läst mycket av den. Ville sträckläsa den men satte mig här istället -le- Jag ska läsa den i helgen hade jag tänkt, måste läsa en bok i engelskan också, självklart är jag i sista minuten i engelskan =/ men det blir nog bra :) Nu ska jag natta! Godnatt