................

Jag blir tokig. Sitter med den dära läxan och suttit med en fråga i en timme -gråter- Piss!!!!! Jag kan inte koncentrera mig för ett öre och alla ljud bara distraherar mig. Jag känner grym press och stress över att den inte är inne och åh..... :'( Jag vill bara ha den klar men jag har missat så mycket då jag missade alla tre föreläsningarna veckan jag var sjuk! Jag kan ju inte göra något åt det nu men men..

Tvättmaskinen, dammsugaren, övriga ljud. Jag orkar inte -gråter-

Det är bara press press press. Jag är inte perfekt. Skit också! Jag försöker ju verkligen men det går inte :'(

Hot Stuff!!!!


Grymt bra låt. Låg och såg på MTV en natt då jag ej kunde sova. Plötsligt kommer denna låt upp och jag fastnar direkt för den :)

Craig David - Hot Stuff (Let's Dance)


Början på ett nytt liv

Åh.. Snälla ge mig denna lägenhet!!! Den finns på Edeforsgatan våning 5!! Jag kan redan inreda lägeheten bara genom att se bilden. Vet exakt hur jag vill ha allting <3 Åh... Om någon kan föreställa sig hur mycket jag vill flytta? Få ta hand om mig själv, bara vara jag, Honey och Roger (och jag hoppas på Lurva också) Kunna gå som jag vill. Ha det bra och göra vad jag vill... Okej, jag har det väldigt bra här hemma också. Men jag längtar så!!

Idag har jag börjat övningsköra. Det gick väldigt bra faktiskt. Jag övade på krypkörning, blinka, ratta, svänga, hålla till höger, stanna, bromsa och växla i cirka 2 timmar. Baserna helt enkelt :) Det kändes hur bra som helst, hoppas det går lika bra imorgon :) (en bit på vägen till mitt mål med körkort till sommarn)

Jag har också hittat en grym blogg: Hon bloggar om livet som 19-årig ensam mamma till två barn. Hon är stark, självständig... och så vill jag också bli :)

Vilken dildo är du?

Haha är det inte livsviktigt att veta vilken dildo jag är så säg :p hahaha (testet hittar du här)

Resultatet:
Du är en riktig hyvens typ. Det finns nog ingen som tycker illa om dig. Du är social, men uppskattar även att vara för dig själv ibland. Med andra ord så har du hittat en ganska bra balans i livet och dina vänner skulle beskriva dig som en ganska naturlig person utan allt för många neuroser. Tänk bara på att gränsen mellan att vara så normal som du är och att vara tråkig kan vara hårfin. Du skulle förmodligen må bra av att göra något lite annorlunda i ditt liv.



Rabbit & Pearl
Diameter: 3,0-4,0cm
Hårdhet: Medel
Ljudnivå: Medel
Material: Jelly
Penetrerande läng: 12cm
Total längd: 18cm

Nytt år :)

Det har varit en toppenkväll!

Massor av underbart god mat och väldigt trevligt sällskap! Kan det bli bättre? :)

Jag bidrog med efterrätten - Vinkokta päron och kanelglass. Det blev väldigt uppskattat av alla och det har allmänt varit mycket trevligt och mysigt :) Jag skulle lätt göra om det nästa år (då förstår ni att det var lyckat)

En väldigt bra start på ett förhoppningsvis lyckat år :)
Godnatt! =)

Återblick - Framtidssyn

Ja.. Det passar nog med en liten kort sammanfattning av året tror jag :) (erkänner att jag kollat igenom tidigare blogginlägg för att komma ihåg) -le-

Händelserna under årets gång....

- Praktiken och sommarjobbet på Månen
- Honeys kattungar 4st
- Stockholmsresa med syster (rixfm-festival)
- Bröllop
- Köpa ny mobil (Sony ericsson w660i)
- Roger kom till världen
- Påbörjat tredje och sista året på gymnasiet
- Semlan dog
- Piercat naveln
- Fått jobb på ungdomsgården

De bästa datumen är lätt:
2007-07-06
2007-08-03
<3

Jag har stora planer inför 2008 måste jag säga. Har flera punkter i livet jag ska nå innan årets slut :) :) Eftersom jag är för ivrig att hålla på godbitarna skriver jag dem nu:

- Fylla 18
- Ta studenten
- Ta körkort
- Söka in på LTU och för hoppningsvis komma in
- Flytta hemifrån

wish me luck ;)