Slutet...

Närmar sig med stormsteg. Veckan på månen har gått jättebra. Vi har haft lite barn i veckan, 3st med undantag då vi hade 4st en dag. Imorgon har vi dock bara två stycken. Idag har jag haft eget ansvar över båda avdelningarna (månen och solen) men vi har slagit ihop alla fyra avdelningarna så det har gått bra i alla fall. Känns dock stor förändring när man ska vara med barn som är äldre än 1-3år. Jag är helt slut i huvudet av all surr och skrik -småler-

Idag hade jag det lite kämpigt när en flicka var sista dagen för sommarlovet och gick som vanligt. Men sen vände hon i dörren och kom på att hon var tvungen att krama mig innan hon for (kommer ju inte träffa henne mer) Jag blev jättetårögd och rörd. Hon var så söt. Hennes bror kom med henne och sa: Hon vill krama dig innan vi far, så kom hon fram smygandes och kramade om mig.

Sos - En segelsällskapsresa

image156Torsdag kväll hann jag med att se den tredje sällskapsresan. Stig Helmer och norske vännen Ole tillbringar midsommarhelgen i den stockholmska skärgården. Även den här en väldigt rolig film :) Jag gillar dem. Jag somnade dock efter ett tag och var sjukt trött. Kommer inte ihåg så mycket. Men jag minns att den var väldigt rolig :p Hahaha.. Jag får väl se om den när jag köpt allihopa ;) haha..




Helgen i övrigt.

Lördag bestod av att vara på vinden hos mormor hela dagen med min mp3. Jag ville bara hem man allting gick i slowmotion. När jag väl kom hem blev det pizza och bara ta det lugnt.
Söndag åkte jag in med en kompis till stan 6 på morgonen eftersom hon började jobba då, så då joinade jag henne och åkte med ;) Mamma blev lite chockad när hon fick veta att jag var och städade 6 på morgonen -le- Men jag var färdig tidigt och gick på stan ett tag. Sen for jag till
Carro eftersom hon fått kattungar och spanade in dem (väldigt söta) Där fick jag glass och kaffe innan jag for hem. Då var dock klockan 17-18 någonting och jag var trött.


Kukkola.

Oj känns som om att jag bara farit och flängt hela helgen -le-

Fredag sov jag lääääänge.. Och när jag väl tog mig upp fick jag skynda på, då skulle jag syrran och mamma till mormors stuga i Kukkola. Bilresan blev social ;) Alla vi tre satt med varsin mp3 ungefär halva vägen -le-

Att äta blev det Pilgrimsmusslor i champangesås (mycket gott) men även sill och potatis som förrätt. Sedan lax till middag. Till efterrätt hade moster gjort en jättegod jordgubbstårta. Och den är verkligen jättegod :)

Vi gick även en sväng till forsen och tittade lite på kvällen :)


Sällskapsresan2 - Snowroller

image155


Igår kväll såg jag Sällskapsresan2 -Snowroller :) Haha..den var rolig! Men jag tror att jag sett den tidigare någon gång på TV? I alla fall så var den väldigt rolig. Det är som lättsamt att se och man får skratta :p Den handlar om Stig-Helmer som nu ska åka med sin kompis från norge till "fjällen" och åka skidor :p hehe.. ja.. helt klart en rolig film att se.


Tänk om jag nu måste köpa de här Stig-Helmer filmerna? -le-


Lite tid kvar nu..

Idag gav jag personalen på Månen varsin blomma i krukor :) De blem mycket glada. De hade nog inte förväntat sig det.. Jag fick ju i vintras en filt, bok och ljus av dem efter min praktik och jag tänkte ge dem men gjorde det inte.. Då ville jag verkligen ge dem någonting nu, för jag är inte så säker på att jag kommer vara där nåmer, om jag nu inte får vicka där någon gång!? :)

I övrigt har dagen gått väldigt bra. Många av barnen har gått på sommarlov nu, de hade sin sista dag idag så nästa vecka har vi 4 barn. Men det blir nog bra. Även två i personalen hade sin sista dag idag innan deras semester (min handledare och en till) det var därför jag gav dem blommorna nu och inte nästa vecka!

Vi har även ätit Midsommarlångbord med alla avdelningarna utomhus idag. Det var väldigt gott och mycket trevligt :) Om inte annat så verkade barnen ha mycket roligt!

Tivoli :)

Finns det något som gör mig barnslig så är det tivoli -le- Idag hörde Victoria av sig till mig och frågade om jag ville följa på tvioli med hon, sin kille och Nils. Hur kan man tacka nej till tivoli? :) Men det var bara jag och Thomas som var på G med att åka karuseller! Jag slösade dock 90 kr = 3 Karuseller. Vi åkte Virvelvinden, Star Dancer och Break Dance. Det var mycket roligt men pirret i magen kom inte riktigt. Jag var nog inte riktigt laddad, eller så var det för att det inte var någon rolig stämning? Man kanske bör fara senare på kvällen!?

Nya byxor!

Idag kom mina nya byxor som jag ska ha på bröllopet nästa helg :) De är supersköna!! Det är likadana som de här på bilden men svarta :)

image154

Oturen fortsätter!

Idag satt jag med ungefär 5 barn omkring mig på en liten kant i sandlådan. Pojken som stod rakt framför mig höll i en liten plastleksak i handen och svängde fram och tillbaka med den. Rätt vad det var så flög leksaken ur handen på honom och självklart rakt på min läpp/tand.

För er som känner mig vet att jag redan har en utslagen tand sedan jag var liten.Den är alltså i plast nu. Och denna leksak kom rakt flygande på min plasttand -suck- Jag hade tur så det hände ingenting annat än att jag nu har ej JÄTTEläpp!

Otur eller klantig?

Igår när jag var påväg till Månen på morgonen så regnade det. Och just när jag skulle svänga in och parkera cykeln så föll jag. Shit! tänkte jag, byxorna FÅR INTE gå sönder, byxorna FÅR INTE gå sönder. De är ju nytvättade!!! var ungefär allt som snurrade i huvudet. Självklart gick byxorna sönder när jag dunsade ner i asfalten. Och inte nog med det. De blev jätteblöta. Jag reste mig och gick in på avdelningen. Då upptäcker jag att jag blöder massor från ett sår som tydligen kommit. Så nu blev mina redan blöta och trasiga byxor väldigt blodiga också.

Men jag tror att barnen tyckte det var jobbigare än jag själv att jag föll och fick ont -le- De blåste och blåste heeeela dagen :)

På kvällen var vi som sagt uppe i kyrkbyn och det första jag gjorde var att sätta mig på en bänk och föra handen efter bänken och tre stickor var fast i mig. Jag var så trött när jag kom hem att jag glömde bort att ta ut dem så det fick jag fixa idag när jag kom till månen -le-

Sommarpresent.

Idag har vi haft "sommarkalas" för alla de barnen som hinner fylla år under somestertiden. Det var tre stycken :) Då fick alla barnen glass och alla var så glada så :)

I övrigt har dagen rullat på som vanligt.. Men när en flicka skulle gå hem idag så kom hennes pappa med paket till alla i personalen. Jag stod och höll på med matvagnen och sådär.. tänkte inte mycket på det. Men då räcker han fram ett paket till MIG också. Inte lite förvånad blev jag kan jag tala om. Men det var så gulligt :)

Vi alla fick boken: Sara Kadefors - Fågelbovägen 32

Tack så jättemycket! Det var av två av barnen på avdelningen med familjer :) Jag kan fortfarande inte fatta att även jag fick en.. De kanske gett fel? -le-

PINSAMT!

Igår var jag med månen och åkte buss upp till kyrkbyn, dit kom alla föräldrarna och vi grillade hamburgare och umgicks -le- Det var trevligt. Jag jobbade då in 4 timmar extra, men eftersom jag förra veckan jobbade in hela midsommar så låg jag då på 4 timmar + ändå -le-

SJÄLVKLART var jag tvungen att försova mig i morse. Gud så pinsamt det var. Jag har försovit mig flera gånger i mitt liv, men den här försovningen tog nog priset. Usch.. jag vill inte tänka på det :( Huvva.. Annica (min handledare) ringde efter mig :( :( hojja... men men..

Där försvann 1,5 timmar av min övertid. Men det första Annica sa när jag kom var att jag ska få jobba in 1,5 timmar imorgon eftersom alla i den ordinarie personalen har heldagsplanering och de behöver mig till 16. Så imorgon ligger jag på 4 timmar + igen.

Jag till och med rodnar när jag skriver om min försovning här!


Tjejsnack v.25

Ditt boende
  • Hur bor du? [lägenhet, hus, studentkorridor etc] Vilken våning & vilken storlek? Med vem? [djur, människor etc.] Jag bor hemma med mina två föräldrar i en villa på 200kvm (två våningar) Vi har 3 katter :)
  • Hur många ggr i ditt liv har du flyttat? Av vilken anledning? Om ej, skulle du vilja flytta? Varför/varför inte? Jag har aldrig flyttat. Eftersom jag aldrig behövt, vi flyttade hit till huset innan jag kom just eftersom vi skulel bli en familj på 5.. Självklart vill jag flytta! Därför att jag vill ha mitt egna där jag själv får bestämma allting som ska hända/se ut m.m.
  • Hur gammal var du när du flyttade hemifrån? / När tror du att du kommer att flytta hemifrån? Jag hoppas att jag kommer flytta hem ifrån nästa år då jag är 18 och har gått ut skolan :)
  • Var du än bor, har du någon kontakt med grannarna? På vilket sätt? Varför/varför inte? hehe.. jodå, nog pratar jag med våra grannar.. mest för att vara social antar jag? men mamma och pappa pratar mycket mer med dem..
  • Vad har du av följande: [Badkar/dusch], [balkong/altan/uteplats/trädgård], [kök/kokvrå/annat], [antal toaletter?]  Vi har två duschar, hade badkar förr men gjorde om till en dusch. Vi har två altaner och en stor trädgård runt hela huset. Vi har ett kök.. och 3 toaletter :)

Boys don´t cry

image151I natt började jag se Boys don´t cry. Jag har sett den några gånger tidigare men jag kunde inte sluta se den, trots att jag vet hur den slutar... Jag har den själv inte men jag bör köpa! Den handlar om en tjej som vill operera sig till kille men har inte råd.. så hon går omkring och ser ut som en kille och hamnar väldigt fel hela tiden.. Hon träffar en tjej och ett gäng som hon börjar vara med.. och ja.. men den är väldigt bra! Jag gillar den...

image152

Luddigt i huvdet.

Idag har jag varit och jobbat som vanligt. Mamma frågade om hon skulle skjutsa in mig till stan men jag sa att jag kan åka buss. När jag väl kommit in till stan och närmar mig jobbet kommer jag på: Shit!! Nycklarna är hemma!! Så då fick jag ringa till mamma så hon fick komma in med dem i alla fall -le- Så det kan gå!! Hehe.. men det är bara andra gången jag glömt på 2,5 år :) Det är ju rätt bra.. haha..

Cykeltur med mamma

Lördagen blev en cykeltur till storheden med mamma. Vi for på H&M och jag sökte kläder till bröllopet vi ska på.. självklart hittade jag inte något.. men men.. vi tog en tur till Ö&B, Willys och Lindex också ;) SEN for vi till Coop-forum, dit vi egentligen skulle när vi från början for ;) Detta tog ungefär hela dagen, så när vi kom hem grillade vi lite kött och åt middag bara mamma, pappa och jag :)

Jag köpte en liten present till mamma när vi var på Ö&B: En pensel till mat i silicon.. Eftersom jag i våras lovade att köpa en sådan åt henne :)

image150

Planerna för kvällen.

Jag bjöd in mig själv hos moster på middag ikväll eftersom jag insåg att ingen annan skulle vilja umgås med mig -trodde jag!! Jag kommer i alla fall att få tre rätters middag :) Hon skulle testa två nya recept! Men bara för att jag ska till henne ikväll har både Sara och Victoria efterfrågat mig :P haha.. Aja, får se hur det slutar? :)

Kan det bli bättre?

Tiden på Månen är underbar. På kvällarna längtar jag tills jag vaknar och får träffa dem alla igen. Första veckan har gått jättebra och i räserfart! Helt otroligt :) Sa till en av dem idag att jag trivs otroligt bra :)

I veckan har hänt massor, har varit ensam med endast vikarier en halvdag, kramat och myst med jättemånga barn som tytt sig till mig den här gången mycket mer än tidigare. Det har dock varit tråkigt väder mestadels men vi har varit ute varje dag ändå och gungat och cyklat och sånt som man gör på sommaren ;) äter sandkakor ;) haha..

I veckan har jag även jobbat in midsommar :) Kändes konstigt idag att få gå hem halv tre istället för fyra som de andra dagarna. På måndag ska jag få följa med dem på kvällstid och ha deras sommaravslutning =D Jag längtar!

Vänner.

Jag umgås med dig för att du är rolig, gullig, och smart!
Du lyser inifrån, Stina! Det tycker jag ialla fall!
Och det är sällsynt!
/Victoria


Tack vännen, det var mycket gulligt sagt av dig! Det är inte varje dag man får höra sånt. Så nu sparar jag det här så jag alltid kan komma ihåg vid de lite deppigare tillfällena :)


Halo



-gillar-

Kvinnlighets test

Hahaha ja det finns då tester för allt -skratt-
Jag hittade via andra bloggar ett "kvinnlighetstest" Det finns även en "manlighetstest" som jag självklart också gjorde -le-

(
kvinna) Jag fick: 210 - Du är laddad med östrogen och det råder ingen tvekan om att du är kvinnlig! You go girl
(man) Jag fick: 27 - Du är antingen en pojke i 10 årsåldern eller så är du väldigt omanlig. Trots att manligheten under få, korta, och inte viljeutlösta tillfällen lyser igenom så är du inte manlig.

Sommarplaner!

Läste för ett tag sedan min kompis sommarplaner.. Hon hade en rad av saker att göra och så.. Men efter att mitt sommarjobb är färdigt har jag bara två mål och planer för sommaren: Bli brun och gå ner i vikt. Självklart har jag annat också.. typ slappa, njuta, umgås med vänner, ska på bröllop och vill gärna fara iväg någonstans :) Men de två först nämnda sakerna är prio 1!

Tivoli!

Ännu en gång har jag glömt skriva :p I Lördags var jag och Emil en sväng på Tivloi. Woohoo.. fatta uppspidad jag blir! Jag inser att nu när jag skriver om bollbad och tivoli hur barnslig jag är. Men fatta roligt jag har ;) hahaha.. Emil hade inte alls lika roligt som jag under åkturerna tror jag :p haha.. Vi åkte två karuseller: Virvelvinden och Star Dancer. Ser att på tivolits hemsida finns inte stardancer som en karusell. Men under karusellen "Extreem" så står de att de har två olika modeller så den vi åkte måste vara den andra modellen än den på bilden :) Det var i alla fall otroligt roligt de 5minuterna eller vad det nu tar -le- Jag skrek så jag var hes och magen pirrade :p hahaha..

Bögbomb!

På tal om sexlaksaker och "utlopp för sin sexualitet" så bjuder även Aftonbladet på en artikel om USA;s smarta tankar och idéer för att minska krig :p hahaha ibland saknas orden. Läs själv! "Pentagons bomb får stridspittar att mjukna" 

Sexleksaker!

Alltså snälla någon. Finns det inga gränser? Läste en artikel i expressen om typ en låtsashund som kåta hanhundar ska "få utlopp för sin sexualitet" av. Nu ska man alltså göra sexliksaker även till djuren. Är det sjukt eller är det sjukt? Jag har då sett typ sånadär hundlydarprogram där det varit kåta hundhanar med och de har fått pli på dem UTAN någon liten plasthund som den fått jucka innan de ska öva lydnad. Jag säger ingenting om att det finns till människor, men vart går gränserna?

image150

Eget Bollhav!?

bollhavLäste nyss en tjejs blogg och hon önskade till sitt barn som skulle fylla år ett bollhav. Fatta häftigt. Jag ÄLSKAR
bollhav -le- Tror ni sugen jag blir på att köpa? Haha jag hade typ haft grymt roligt!! Haha.. Började kolla runt lite vart man kan köpa dessa roliga bollar ;) Det visar sig att det finns på BR-Leksaker (därifrån är bilden). Men det är liiiiiite för långt bort för mig. Närmaste är typ gävle.. Haha.. SÅ viktigt är det inte ;P Men det kostar bara 120 kr för 100 bollar :P Haha nog hade jag lätt kunnat köpa typ 200 bollar för att få fylla någons badkar och ligga och.. ja skratta :P hahaha.. Jag är lättroad, jag vet =D Jag hittade även en till sida där man ska kunna köpa bollar till bollhav. Men vad de kostar var en större fråga eller så är jag bara otroligt dum!? :p

Någon som vet vart man kan köpa bollar till bollhav nära Luleå? :p hahaha

Äntligen tillbaka på månen :)

Idag var min andra dag på månen. Barnen kom ihåg mig, de allra flesta. Det är alltid roligt :) Tyvärr så har det typ regnat hela dagen här så var inte allt för trevlig att vara ute hela förmiddagen. Men nog ska det väl komma några fina sommardagar under jobbet :)

Ett stort + att vara tillbaka på månen igen är att de gör grymt goda lattar ;) haha.. det är alltid trevligt! :) Barnen är mycket mysiga och kramiga även det är ett stort + :)

Efter lunch gjorde jag lite ny play doo till dem :) så glada blem de allihopa! :) :)
Man blir verkligen glad av att umgås med dem hela dagarna! =D


Stugan - Snabbvisit

Tok-jag har helt glömt bort att skriva att i torsdags var jag och pappa på en liten sväng till stugan. Efter att jag kom hem från min avslutning så satt vi ute och solade lite. Så kom han på att vi skulle fara till stugan med ett glasfönster. Det gick bra :) Det var så otroligt mysigt att komma dit till stugan. Jag var inte där på hela förra sommaren. Hade inte ens sett hur bastun blivit. Det var i alla fall jättemysigt och vattnet var otroligt varmt, det var typ varmare än på sommaren. Jag ville bada men vi hade inte tid -le- Det var väldigt roligt. Hehe det var till och med roligt att åka båt -skrattar- Så mysigt. Jag längtar dit!

Fira sommarlovet - Fest?

Igår kväll blev det att fara en sväng till Golfängen. Det var typ inte mycket folk jag kände där. Var verkligen inte på humör för sådant men Emil släpade med mig ändå. Borde känt efter vad jag egentligen tyckte, då hade jag stannat hemma med en film och en STOR skål godis ;)  Som tur var var Sofia från klassen där så hade henne att umgås med innan jag tog taxi hem ;) Hon var så snäll och följde mig till taxihållplatsen så jag tog mig hem, hon väntade även på taxin som blev sen trots att hon frös (Tack, det var supergulligt) :)

Väl ute ur taxin gick jag till en kompis och satt och pratade. Det var supertrevligt och jättemysigt. Jag somnade inte för än låååångt in på natten....

LLT - Joyride

Hehe.. Fredag (min första sommarlovsdag) -weeehoo- tog jag nytta av mitt åkband från llt och tog bussen in till stan med Emil. Det kryllade av studenter som sjöng och var glada, fatta att jag längtade till nästa år, då är det ju äntligen min tur.. fatta vad tiden går fort.. i alla fall!

Inne i stan lämnade Emil in sitt busskort så att att även han fick ett Joyride band :P hehe.. så vi tog bussen till Dollarstore där jag köpte massor av en sportdryck som finns där :)

Efter att ha missat bussen hem med en minut så satte vi oss i solen och väntade på nästa buss.. Hehe.. inte illa vad jag man åka buss innom en timme typ ;)

Kubb - Åkband

I torsdags hade vi avslutning med klassen, fast vi var bara 5st -le- Fördelen var nog att det blev mer bullar till oss som var där ;) hehe.. Vi körde kubb lärarna vs eleverna :P det var rätt kul. Vi var dock bara tre elever som hängde på (har tre mentorer så det blev jämnt och bra) första omgången vann lärarna, andra omgången gav de upp efter ett låååångt spel, så 1 - 1 ;)

Jag lämnade även in mitt busskort, då fick jag ett åkband "LLT JOYRIDE" hehe med det får man åka hur mycket man vill fram till den 17/6! Det är ju jättebra. Dock börjar jag jobba på måndag så blir kanske inte så mycket åka för mig. Men ändå :)

Sällskapsresan

film
Igår kväll/natt såg jag Sällskapsresan efter lite övertalning. Jag har sett Hälsoresan och efter det ratat alla de där filmerna -le- Men jag tyckte faktiskt att den var riktigt rolig :) Och nu när jag tänker på det så vill jag faktiskt se allaihopa ;) Haha.. Handlar om ett blandat gäng svenskar som ska till Nueva Estocolmo på Kanarieöarna och fira jul :)

Idag köpte jag på Dollarstore filmen
Flight93 som jag tidigare skrivit om :)

Utflyckt :)

Idag blev det en liten utflyckt till Piteå :) Mamma väckte mig och sa att hon lagat Lunch -le- Så jag gick upp och hon hade stekt värsta egna hamburgare och pommes frites det är lite ovanligt för att vara min familj -le- Det var i alla fall supergott :)

Direkt efter maten packade vi ihop oss: Jag, Syster-malin och mamma, För att fara mot Piteå. När vi kom fram sprang jag och syrran upp till hennes lägenhet och lämnade hennes hund och katt + lite saker. Sen for vi till Nya DollarStore i Piteå. De har haft ett gammalt länge men de har byggt ut ett nytt som är mycket större och har varor upp till 500kr. Efter det for vi till Öjebyn snabbt och lämnade en hundmatspåse till Pija. Sedan begav vi oss mot Malins lägenhet igen och där åt vi lite glass och så innan jag och mamma for mot Luleå igen. På vägen svängde vi in hos Farmor och hälsade på lite.. hon mådde inte så bra =/

Efter Farmorsvängen for vi till Storheden och handlade lite innan vi plockade upp Emil. Vi har ätit lite glass och sett allra första avsnittet av Desperate Housewives :) Det var roligt!

Grattis syrran!

Igår (tisdag) fyllde min äldsta syster 24år :) Vi fick komma hem till henne och få fika på kvällen, hon hade bakat gudomligt goda typ krämbullar! Helt fantastiskt, tänk om jag kunde baka så!! Hon hade även gjort bregottkakor (tror de hette så?), myrstackar, norrlandskaka, egen opera-tårta och typ någon sorts kanelkaka. Tack så mycket :) Hon fick två böcker av mig, givetvis hade hon redan fått en av dem av moster. Så hon ska få byta min. Men men.. that´s life..

Grattis syster. Älskar dig!

Slutet närmar sig

Måndag var avslutning i Engelskan, vi fick till och med gå och köpa fika från fiket. Våran lärare bjöd på en dricka och något annat :) Inte illa. Och vet ni?? JAG KLARADE ENGELSKAN!!!! Fatta skönt :) Lyckan var total, jag får inga resten över sommaren som hon pratade om. Helt toppen!! Det var underbart.

Tisdag var jag i skolan och lämnade in mina sista uppgifter, dvs en utvärdering från teatern förra veckan och en bokrecension. Jag fick även tillbaka fyra arbeten med MVG på alla =D Inte illa pinkat ska jag säga er -skratt-

Grillfest - Singstar!

Ikväll var det tänkt att jag och Victoria skulle se film här hemma hos mig. Men hon hörde utav sig på dagen och frågade om jag ville komma på grillfest med hennes vänner. Som ni redan vet gillar jag mat så självklart tog jag mig till Porsön för att få lite grillat ;) -skratt-

Det var mycket gott och väldigt trevligt :) Efter maten gick jag och Nils för att sjunga lite Singstar och där blev vi kvar större delen av kvällen, tills Victoria sa att vi skulle komma och äta efterrätt som var kladdkaka. Mycket mumsigt :)

Efter efterrätten sjöng vi ännu mera singstar och sen såg vi film. Efter filmen fick vi skjuts av någon som körde sjukt fort i bilen, kändes som att åka karusell.. det får er kanske att förstå känslan! :P

Tack för all mat och för att jag fick komma, det var mycket trevligt :)

Filmkväll.

Fredagskvällen ledde till film (som jag hyrde när jag var i stan) och maxmat  till middag ;) haha..
Filmerna var: Den bästa av mödrad och The Holiday!

The Holiday var rolig men kändes som om att man kunde sitta och säga allt som skulle hända innan det ens hände. Det är dock bra skådespelare. Jag gillar dem faktiskt allihopa :) Det är nog ingen film jag kommer att köpa det första jag gör.. Men som sagt, är den billig så är det helt okej ;) En lätt film som man kan fördriva tiden med!

Den bästa av mödrar handlar om finska barn som kom hit till Sverige under andra världskriget.. och den var ju faktiskt bra.. Vet inte riktigt om jag var på humör för en sådan djup film.. men den var helt klart sevärd! Jag grät inte men det var lite långt ifrån, fick samla mig och titta bort lite ;) Det var bra skådespelare.. jag gillar hon som spelar mamman..

Shoppingrunda.

Fredagen blev en shoppingdag! Syster fyller år på Tisdag så jag knallade runt på stan lite. Tror att jag kollade runt nästan på halva stan efter ett par solglasögon till mig, mina har gått sönder men inte ett par gillade jag! -suck- Men jag fick med mig en T-shirt som jag faktiskt gillar väldigt mycket (haft den ikväll) :)

När jag gick dära ensam och strosade på stan kom jag på att jag skulle ringa upp Theres. Hon tjallade att Sara också var på stan eftersom hon varit där och sett oss båda -le- Så jag ringde upp Sara och mötte upp henne. Vi gick och käkade lite och så innan jag slutligen for hem. Men det blev en heldag på stan och jag kom inte hit igen förän vid sju tror jag -tänker- Sex kanske den bara var? haha.. minns inte?

Mormor ringde då efter mig och jag for och hjälpte henne duka lite eftersom hon skulle ha middag på lördagen :)

Alltid redo ;)

På torsdag eftermiddag for jag till mormor mig och oljade in lite möbler + klippte gräset. Hehe.. Jag är hennes lilla hjälpreda ;) Men det är bara roligt att hjälpa till. Och pengar får jag -le- Varje sommar brukar jag klippa hennes gräs ungefär 1 gång i veckan ibland varannan vecka beror på väder och växt ;) Men i sommar ville tydligen syster Malin också hjälpa till att klippa gräset, så vi blir väl två om det :)


Avslutningen i THN.

Onsdag kväll var man ganska mör efter dagen som varit. Teatern var 14.00 och jag var inte hemma föränn säkert 15.15 tidigast. I alla fall kl 18.00 skulle min teckenspråksklass sammlas inne i stan eftersom vi skulle gå dit dövföreningen har bingo på onsdagar en gång i månaden -le- Det var rätt roligt och två från min klass vann varsitt pris -le- Själv gick det uruselt som vanligt i spel..

Det sägs ju att "tur i spel -otur i kärlek och tur i kärlek -otur i spel" men jag undrar vart min tur i kärleken finns?

Efter bingon fick vi börja prata betyg med Märtha. Jag var först ut och fick veta att jag får VG.. Det är helt sjukt men jag typ nöjer mig inte det VG.. fast det är ju bättre än G. Men men.. Det blir nog bra -le-

Jag fick även ett kort Märtha gjort som hon skrivit:

Stina: Tack för det här året!
Du är en fantastisk tjej med ett trevligt sätt!
Önskar dig allt gott & en riktigt skön sommar!
Kramar Märtha.


Teatern.

Det är dags för lite uppdatering -le- Jag är bra på att hamna efter tydligen :P

Onsdag hade vi våran föreställning (teater) för 6or och 7or. Jag var grymt nervös och timmarna innan den började kändes det som om att vi mest bara stod och skrek på varandra. Alla var hungriga och vi var stressade. Men Teatern blev ändå bra och jag tror att alla gillade den. Ska skrivit till på Tisdag vad vi hade kunnat göra bättre. Så får väl ta och göra det.. (får möjlighet till mvg om man gör det)

Hanna-Stina (våran lärare) gillade skarpt våran teater och hon var mycket stolt över oss -le-

  
Tyvärr kom inte våran "pippi" med på någon bild..