Right Now

Igår var vi med gårdenpersonalen på Laponia och åt räkor (räkfrossa) :) Det var typ första gången jag åt räkor på riktigt, det var faktiskt gott. Fast jag åt mest bröd och tillbehör (tänk att vitlök är så oerhört gott) :P hehe.. Det slutade iaf med att jag for till Elisabet efteråt och vi delade på en cider och sådär :)

Det var en mycket fin sommarkväll och det var roligt, skulle lätt göra det igen. Någon som jag kan tänka mig att ta med? :) Ah.. hur som helst var det trevligt och jag skulle gärna göra om det, med rätt folk är allting roligt. :)

Idag har jag varit i skolan och tömt skåpet, min lärare frågade hur det kändes, men jag tror inte att jag förstått att jag faktiskt tar studenten. Jag sa att jag inte smält det men att det kanske börjar kännas på måndag. Sommarlov, känns så långt borta :p fast det är så oerhört nära, Jag kan typ börja räkna TIMMARNA nu. -känns lite i magen ändå- :)

Sen nu ikväll så var jag i stadsparken och tittade på de som gick på balen, de var så kättefina allihopa :) Speciellt Theres! Fatta fint med långt hår, hon borde spara ut det :)

Sen gick jag på max med emil och han åt men jag tog bara en mjukglass! Sen till gården till kl 20 då jag tog över efter Mia. Jag och Carro for ut efter 21 och sökte ungdomarna, vi trodde de skulle till storsand men de ringde och sökte oss och de var fortfarande utanför gården, och vi var på storsand :p Så vi for dit och sen for alla till lilla tomhålmen. Var inte speciellt många som drack, bara de som gick ut nian. Vi bjöd på bulla och saft.

Imorgon har jag massor att fixa inför torsdagen :)

ROCKSTAR!!!

Lätt dagens låt, utan tvekan :)


Söndag!

Idag när jag vaknade hos Elisabet så åt vi frukost sen gick jag hem och mamma skjutsade mig till städet. När jag dock kom ner i mitt rum så ligger det en jättefin vas på min kudde och en lapp där det stod: "Till min lilla unge för att du är det bästa som finns! Kram mor" Jag blev så rörd att jag började gråta, även mamma började gråta när jag började gråta.

Jag fick vasen eftersom jag inte kunde ha tröjan som hon köpte i Bulgarien, då sa hon att vasen var det finaste hon hade från Bulgarien, därför fick jag den! Det betydde så mycket, hade aldrig väntat mig att hon skulle göra detta. Blev riktigt glad <3

Efter städet så for jag till Elisabet och tittade när de satte upp sin nya TV och tavlan som jag gett henne, den är sjukt stor, tavlan. Hon sa att hon ville ha den så jag fraktade hem den från Ikea bara för hennes skull :) :) Hon blev jätteglad och förvånad. Älskar att överraska :)

Efter en timme gick jag på persnalmöte på gården, efter det till mormor och åt och nu sitter jag här. En trevlig dag :)

Helgen :)

Fredag 30 maj

På dagen hade vi avslutning på Livskunskapen, vi köpte lite fika och satt bara och pratade :) Sen gick jag och Emil på stan, jag köpte ett bar kapribyxor, ett vitt linne och lite smågrejer bara :) Sen gick vi till Kupan och Willys och köpte glass sen satte vi oss i solen vid vattnet och njöt av värmen :)

Sen hem och fixa mig för att sen fara till Elisabet och förfesta lite med hon och Mia :p Typ kring halv sju så for vi till bensbyn där Katarina och Marcus bjöd oss på grillfest. Det var trevligt, en tjej som hette Anna var också med oss. Vi lollade som på där, Mia mådde inte så bra och jag hade ont i magen till en början, men annars var det trevligt :)

När vi väl kom hem var klockan 4 och då stod jag och Elisabet ute och pratade en timme.. oj oj så mysigt detta var!!!

Lördag 31 maj

Mamma väckte mig kring 11 då vi skulle fara till Älvsbyn och gratta Marias barn :) På vägen stannade vi och handlade eftersom jag skulle grilla på kvällen. Men väl hos Maria så fikade vi lite och så, vi var inte speciellt många där men det var trevligt ändå :) Mysigt hus hade dem, har aldrig varit där tidigare.

När vi kom hem igen så var jag snabbt iväg till Elisabet, vi hade bestämt att vi skulle gå ut och grilla på en engångsgrill någonstans för oss själva, hon mådde dock inte så bra så vi bestämde att grilla utanför och bara äta uppe :) Men oj så oerhört mysigt vi hade.

Jag kommer lätt ha detta datum som ett av de bästa detta år, vi hade så oerhört mysigt. Det slutade med att jag sov hos dem, vilket inte alls var speciellt fel!! :)

veckan....

Tisdag 27 maj

Jag började skolan kl 10 och då var vi med klassen på gültzaudden (stavas det så?) och lekte lite lekar, det var faktiskt väldigt roligt :) Jag hjälpte Theres lite med skolarbete och sen for jag hem till Elisabet och surrade på ett tag innan jag for hem igen.

Idag kom mamma och Sara hem från Bulgarien, jag fick en jättefin tröja som tyvärr var för liten..

Sen på kvällen så jobbade jag på gården med Siw. En lugn kväll. Sen hem till desperate housewives och mamma :)

Onsdag 28 maj

Då började vi 10 även denna dag, vi fick lyssna på de som var på Irland och, ja de hade en redovisning om hur det var att vara där, intressant :) Det är säkert en jätteupplevelse för dem, men jag ångrar mig inte att jag stannade hemma :) Efter deras redovisning så bjöd våra lärare oss på tårta och saft, de sjöng även en gullig låt till oss :) Roligt, blev som lite rörd, känns att det inte är så länge kvar nu.

Efter skolan så satt jag och flera till och började fundera vad vi ska sjunga på studenten. Vi kom som inte fram till så mycket, efter det så gick jag på stan och köpte mig en vit kjol till studenten, fin :) Sen for jag hem till Elisabet och åt en glass :)

Efter middagen så träffade jag Emil och vi åt en glass och satt och pratade lite, sen hem och byta kläder, för kl 21 så skulle jag och Siw ut och gå, när vi kom utanför gården så var Mia och Elisabet där så vi stod och pratade med dem, sen fortsatte vi våran promenad :) Kom hem ganska sent, pratade i telefon och sen i säng :p

Torsdag 29 maj

Även denna dag började vi 10 (varje dag fram till skolavslutningen) jag åkte buss in till stan och där plockade Theres upp mig, vi for till ett ställe på bergnäset och träffade klassen, vi lekte lite och allmänt bara tjorvade på lite. Sen fick vi rast till kl 13, då skulle vi på tackobuffe på skolan. Så under rasten så for jag och Theres in till stan och hon köpte hårfärg och sånt, sen gick vi tillbaka till skolan.

Alla vi BF3or fick sitta i ett av rummen i matsalen, så det var trevligt faktiskt :) Till efterrätt fick vi alla en glass :) Våra mentorer var självklart med :)

efter detta for jag och Theres hem till henne och jag avfärgade Theres hår och sen färgade det rött :) Det blev jättefint, det tog ju dock ett tag så mamma kom och hämtade mig efter jobbet hennes och så for vi och handlade. Sen kl 19 träffades vi i klassen på Roasters och fikade och drack öl/cider. Det var trevligt, vi gjorde klart låtarna vi ska sjunga på studenten, det blir nog bra :)

Vid 21 for jag hem till Elisabet och satt och tittade på deras nya platt-TV :p

Måndag 26 maj

eftersom jag vill vara lite med på vad som händer i mitt liv just nu kommer jag skriva lite om varje dag som varit under veckan :)


Jag borde egentligen ha farit till ormberget och gått ormbergsmilen eftersom jag inte gick stadsmaran. Men jag bangade och for istället till min praktik och hälsade på för att få mitt omdöme av Inga-Lill. Men hon hade inte skrivit det än så jag bad henne ringa Hanna-Stina :) Det löste sig!

Sen for jag hem och där var Heidi och Pappa, hon åt middag med oss och sen begav jag mig till vårruset. Det var lite halvtaskigt väder men det gick ändå. Blev dock tjorv på kvällen ändå.. Men det löste sig :)