Fler sedda filmer.

Som ni märkt har det inte hänt mycket på filmfronten på senaste tiden. Men några filmer har det allt blivit av :) För länge länge sedan skrev jag det här inlägget, jag skrev aldrig något om de filmerna så de kommer nu:

Tyvärr kommer jag inte ihåg vad den tredje filmen heter, minns handligen och sånt men inte vem som var med eller vad de heter.. Men de två andra vi såg var: De Omutbara som handlade om några poliser som försökta få bort smugglingen av alkohol i chicago. Målet är att ta fast maffiabossen som var nyckeln till all smuggling. Helt okej film, bätre än väntat :) och (mitt val för kvällen): LiveNudeGirls som handlade om ett tjejgäng som hade en möhippa för (kim catrall) en av tjejerna. Lite småroligt film men rätt töntig och lite överdriven kan jag tycka. Men roligt tidsfördriv -le- Rätt snuskig kan man ju tillägga.. hehe

 


Jag har även under en tid sett Tusenbröder väldigt mycket (nu i slutet av sommaren) och för någon vecka sedan såg vi klart säsong 3, som är den sista av dem alla. Väldigt bra svensk serie som handlar om "Hoffa" som rånar en bank, hamnar i fängelset och så.. man får följa med i hans liv hur han tar sina beslut i livet och sånt. Väldigt bra för att vara svensk måste jag säga, gillar skådespelarna :)

  


Då förra helgen eller något sånt så såg jag och mamma en film som jag lånat av en kompis: Modesty Blaise, den handlar om ett rån på ett casino där Blaise jobbar. Hon pratar med rånaren och man får följa med i hennes tidigare liv innan hon blev den hon är. Även den var bättre än väntat :)

Ikväll har jag sett Apocalypto. Igår såg pappa den och jag gick upp till han efter halva och såg därifrån. Men ikväll nu när jag var själv så passade jag på att se hela! Var så nyfiken ;) hehe.. den var verkligen spännande. Pappa har köpt en surround anläggning och igår kväll testade han den. Vi spelade riktigt högt och hoppade till massor av alla ljuden -le- Väldigt spännande. Handlar om Mayafolket och man får följa Jaguar Paw som är son till hövdingen i byn kan man säga. Hela hans stam blir tillfångatagna och dödade. Paw flyr för att rädda livet på de få överlevande. Den är väldigt spännande! Rekomenderar den. Väldigt bra :)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback